Sari la conținut

Din nou, ceasul...

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Pisicut, facem si noi ceva cu ceasul site-ului asta? Nu de alta, dar cred ca suntem destui care il accesam de la munca, si sa nu ne trezim intro zi ca plecam cu 2 ore mai devreme ca ne luam dupa el:D

• Oras:in cer
Postat

Pisicut, facem si noi ceva cu ceasul site-ului asta? Nu de alta, dar cred ca suntem destui care il accesam de la munca, si sa nu ne trezim intro zi ca plecam cu 2 ore mai devreme ca ne luam dupa el:D

Gyorgye,intra sus in dreapta la profilul tau,in `setarile mele`- `timp local` si regleaza-l la GMT + 1 ora.

• Like 3
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Corect, Sfantul mi-a luat-o inainte cu explicatia :) (la mine, acum de cand s-a trecut la ora de vara, setarea care-mi da ora corecta este GMT, nu GMT+1).

Sigur, solutia eleganta ar fi sa se seteze corect de catre administratie, dar e si asta un workaround care functioneaza fara mari probleme.

Postat

Corect, Sfantul mi-a luat-o inainte cu explicatia :) (la mine, acum de cand s-a trecut la ora de vara, setarea care-mi da ora corecta este GMT, nu GMT+1).

Sigur, solutia eleganta ar fi sa se seteze corect de catre administratie, dar e si asta un workaround care functioneaza fara mari probleme.

Eu il am setat pe GMT +1 si imi da ora exacta,dar sa incerce,probeaza ambele variante si alege varianta corecta pentru el. ;)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...