gyorgye69 Reputație: 4027 Postat Aprilie 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 7, 2014 Pisicut, facem si noi ceva cu ceasul site-ului asta? Nu de alta, dar cred ca suntem destui care il accesam de la munca, si sa nu ne trezim intro zi ca plecam cu 2 ore mai devreme ca ne luam dupa el:D
Sfantu` Reputație: 220 Postat Aprilie 7, 2014 Oras:in cer Oras:in cer Postat Aprilie 7, 2014 Pisicut, facem si noi ceva cu ceasul site-ului asta? Nu de alta, dar cred ca suntem destui care il accesam de la munca, si sa nu ne trezim intro zi ca plecam cu 2 ore mai devreme ca ne luam dupa el:DGyorgye,intra sus in dreapta la profilul tau,in `setarile mele`- `timp local` si regleaza-l la GMT + 1 ora. 3
thecat Reputație: 10279 Postat Aprilie 7, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Aprilie 7, 2014 Corect, Sfantul mi-a luat-o inainte cu explicatia (la mine, acum de cand s-a trecut la ora de vara, setarea care-mi da ora corecta este GMT, nu GMT+1). Sigur, solutia eleganta ar fi sa se seteze corect de catre administratie, dar e si asta un workaround care functioneaza fara mari probleme.
Sfantu` Reputație: 220 Postat Aprilie 7, 2014 Oras:in cer Oras:in cer Postat Aprilie 7, 2014 Corect, Sfantul mi-a luat-o inainte cu explicatia (la mine, acum de cand s-a trecut la ora de vara, setarea care-mi da ora corecta este GMT, nu GMT+1). Sigur, solutia eleganta ar fi sa se seteze corect de catre administratie, dar e si asta un workaround care functioneaza fara mari probleme.Eu il am setat pe GMT +1 si imi da ora exacta,dar sa incerce,probeaza ambele variante si alege varianta corecta pentru el.
gyorgye69 Reputație: 4027 Postat Aprilie 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 7, 2014 Multumesc, mari boieri!
Sfantu` Reputație: 220 Postat Aprilie 7, 2014 Oras:in cer Oras:in cer Postat Aprilie 7, 2014 Multumesc, mari boieri! Cu mare placere
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum