Sari la conținut

0755.273.045 fost 0761538907 Roscata frumoasa, experta in sex anal

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Scuze pt greseli scriu de pe un tel ffff inghesuit

• Oras:Bucuresti
Postat

Pozele sunt retusate. Doamna are multe kg in plus, un fund cat China si niste tate cam lasate. Filozofia dumneaei este ca fiecare client merita "o lectie" conform unor reguli impuse de ea. Se crede mare psiholoaga. Probabil la nivelul lu' Gogu' are un oarecare succes. In rest are o atitudine respingatoare, chiar violenta daca d-na "e surescitata" de vre-o propunere. Multi dintre confrati s-au plans de serviciile de rahat ale doamnei motiv pentru care pe viitor nu o vor mai onora. Desigur cine doreste sa se tepuiasca nu au decat sa se lase escrocati de aceasta duduie "psiholoaga". Din punctul meu de vedere aceasta duduie pseudoexperta in "oral-mecanic" e "delete", inclusiv din Recyle-Bin.

• Like 2
Postat

Emani frustrari . Masturbare placuta ca se pare ca din asta traiesti. La 20 si ceva de ani sa te lauzi ca esti cel mai activ membru al unui astfel de forum ....... si zici ca esti ok.....si ii numesti pe alti dobitoci......pune ti intrebari si ....cine stie...

Postat

@marc 77, EXACT despre asta este vorba...RAZBUNAREA unui "copil" frustrat,nesimtit care nu are cu cine sa se culce si face pe smecheru pe aici ca cica e "mare membru" : )))) individul este @sangre cu nr de tel 0768xxxxx...tipul a fost o data la mine a dorit sa revina si nu l-am mai primit dupa cum a recunoscut si el pe aici..si ca sa vezi cat de bolnav psihic si obsedat este, de cand a fost la mine acum cateva luni de zile si pana in zilele noastre nefericitul urmareste non stop ce se scrie pe aici ba mai mult suna non stop la nr meu dar e blocat si pe lista neagra de atunci asadar poate sa sune pana il ia dracu. Oricum sunt nesemnificativi el si alti 6/7 care se agita pe aici nu fac nici macar clientii mei dintr-o zi asa ca WHO CARES!?!? Iar de acum inainte o sa las justitia sa isi faca treaba. O sa fac print screen amenintarilor si o sa ma retrag din cocina asta pt ca deja e mult iar eu nu pot tolera asa ceva.
Oricum si lui si celor care ameninta le pregatim o mare surpriza numai sa se intoarca avocatii din vacanta.
Sa ameninti ca dai in cap unui om care nu ti-a facut nimic doar pt ca nu am facut pe sclava in fata lor este mult prea mult si ma voi razbuna pt toate fetele pt ca prea va credeti smecheri,jigniti si amenintati.
Si hai intre timp va astept ca zicea unu mai sus ca vine la mine si cand deschid usa îmi da in cap : ))) va astept sa îmi faceti rau asa avem si amprentele voastre nu se vor mai chinuii politistii sa va gaseasca dupa IP-uri etc...

@misterboy, Sa mori tu ca am poze retusate???
Doamne fereste!!!
Oricine poate sa faca diferenta cu ochiul liber intre o poza reala si una modificata...Am niste poze mai mult decat normale facute cu telefonul :)))
Au fost atatia tipi care au confirmat ca sunt eu cea din poze 100 % si vi tu sa dai cu bîta in balta : ))) dar degeaba, nu prinzi nimic.

Postat

Acum am plecat din fata blocului de la ea. Intradevar are ceva peobleme la mansarda,dar nu pot fi de acord cu multe din postarile de aici

• Like 2
Postat

@marc 77, EXACT despre asta este vorba...RAZBUNAREA unui "copil" frustrat,nesimtit care nu are cu cine sa se culce si face pe smecheru pe aici ca cica e "mare membru" : )))) individul este @sangre cu nr de tel 0768xxxxx...tipul a fost o data la mine a dorit sa revina si nu l-am mai primit dupa cum a recunoscut si el pe aici..si ca sa vezi cat de bolnav psihic si obsedat este, de cand a fost la mine acum cateva luni de zile si pana in zilele noastre nefericitul urmareste non stop ce se scrie pe aici ba mai mult suna non stop la nr meu dar e blocat si pe lista neagra de atunci asadar poate sa sune pana il ia dracu. Oricum sunt nesemnificativi el si alti 6/7 care se agita pe aici nu fac nici macar clientii mei dintr-o zi asa ca WHO CARES!?!? Iar de acum inainte o sa las justitia sa isi faca treaba. O sa fac print screen amenintarilor si o sa ma retrag din cocina asta pt ca deja e mult iar eu nu pot tolera asa ceva.

Oricum si lui si celor care ameninta le pregatim o mare surpriza numai sa se intoarca avocatii din vacanta.

Sa ameninti ca dai in cap unui om care nu ti-a facut nimic doar pt ca nu am facut pe sclava in fata lor este mult prea mult si ma voi razbuna pt toate fetele pt ca prea va credeti smecheri,jigniti si amenintati.

Si hai intre timp va astept ca zicea unu mai sus ca vine la mine si cand deschid usa îmi da in cap : ))) va astept sa îmi faceti rau asa avem si amprentele voastre nu se vor mai chinuii politistii sa va gaseasca dupa IP-uri etc...

Doamne fereste!!!

Oricine poate sa faca diferenta cu ochiul liber intre o poza reala si una modificata...Am niste poze mai mult decat normale facute cu telefonul :)))

Au fost atatia tipi care au confirmat ca sunt eu cea din poze 100 % si vi tu sa dai cu bîta in balta : ))) dar degeaba, nu prinzi nimic.

Mai baga o fisa! Esti proasta de dai in gropi.

• Like 9
  • Minus 12
Postat

Clar fata este de evitat! Ce nu inteleg de ce c ontinui tu??

• Oras:n-am locatie, doar outcall
Postat

Doamne fereste!!!

unde ai fata amprentele ? in gura ? =))

SA VINA AVOCATII DIN VACANTA, AM ZIS!!

• Like 3
  • Minus 1
Postat

Cu rudotel....ca altfel nu stiu ce vor discut a.cred ca nu se vor ridica la standardul ei.

Postat

Eu am sunat-o la un moment dat si practic a inceput sa urle la telefon si sa vorbeasca nevrotic. Nici macar nu am ajuns la ea!! Daca abuzul inseamna sa suni... e grele. 

• Like 2
Postat

Sincer imi pare rau ca s-a ajuns aici,eu chiar am fost foarte multumit de fata dar cand vad cum scrie aici si felul cum vorbeste despre clienti ma cam sperie,mare pacat ca are un corp super,il auzeam pe un coleg ca zicea ca "are un fund cat China" ca si cum ar fi un lucru rau,sorry bro dar fundul ala m-a bagat pe mine in boala.

Sper din suflet sa te calmezi Andreea,momentan desi imi place de tine o sa te evit.Cel mai important in meseria ta este sa pastrezi discretia.

• Like 1
Postat

DE CE NU ISI FACE TREABA JUSTITIA ?? LU VOICULESCU I-AU DAT 10 ANI SI AICI VAD CA NU SE FACE NIMIC!!!!

avocatii, surprizele, amprentele, ip-urile, unde sunt?!?!

• Like 3
  • Minus 1
Postat

Si ce credet a schombat nr de telefon noul nr. 0755273045

• Like 1
Postat

Si ce credet a schombat nr de telefon noul nr. 0755273045

Hai ca te-ai dat pe brazda , incepi sa fii de-al nostru  :laugh2

ANAL experta, o fac indiferent de marime. Frumusica cu forme apetisante, sani mari naturali, fundulet obraznic, ofer sex total. O fac anal si oral cu mare placere. Cer si ofer igiena, 11 Aug 15:13

Bucuresti

100L

post-16555-0-31165000-1407759528_thumb.jpg

post-16555-0-12072200-1407759534_thumb.jpg

post-16555-0-89388100-1407759538_thumb.jpg

post-16555-0-10994500-1407759545_thumb.jpg

post-16555-0-61065800-1407759558_thumb.jpg

post-16555-0-73321200-1407759563_thumb.jpg

post-16555-0-89285700-1407759571_thumb.jpg

post-16555-0-83718000-1407759576_thumb.jpg

• Like 12
  • Minus 12
Postat

hahaahh

• Minus 1
  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale
Postat

Na ,ca acum va (ne)arata fundul ala mare cat China :slap2 :laugh2 :laugh2

A N A L Ador s-o fac anal indiferent de marimea penisului. Frumusica si dulce cu forme apetisante, buze carnoase, sani mari naturali si fundulet obraznic. Sex total, anal si oral adanc. Cer / ofer igiena,0761538907    .100L

post-23590-0-32941700-1407925724_thumb.jpg

post-23590-0-44852900-1407925728_thumb.jpg

post-23590-0-79283700-1407925732_thumb.jpg

post-23590-0-66553400-1407925737_thumb.jpg

• Like 2
Postat

Salutare

Am dat un telefon sa intreb de  detalii si intradevar, am enumerat serviciile si se pare ca ea a raspuns cu da, si am indraznit sa nu aud ce a zis si sa ma repet; ATAT MI-A TREBUIT! ea foarte nervoasa cu o atitudine care lasa de dorit mi-a inchis telefonul in nas, desi am vorbit foarte frumos si politicos pana la capat, sincer minus pentru atitudine, incearca sa fi mai intelegatoare ca noi te platim ,nu tu pe noi.

o zi buna.

• Like 3
Postat

Personal prefer un pret mai mare decat o atitudine jegoasa

• Like 2
  • Oras:...
  • Oras:...
Postat

Hmmm. E sarita bine fata si sperie clientii care citesc forumul. Totusi n-arata rau si sincer ma mir ca nu mai are recenzii. Nu a mai incercat nimeni marea cu degetul ? Nici o recenzie? Pana una alta am gasit alt set de poze impreuna cu urmatorul anunt:

"ANAL, experta, o fac indiferent de marimea penisului. Frumusica cu forme apetisante, sani mari naturali, fundulet obraznic, ofer sex total. O fac anal si oral cu mare placere. Cer si ofer igiena,  Bucuresti, 0755273045, 100 L"

post-8701-0-63672200-1408199729_thumb.jpg

post-8701-0-03277400-1408199730_thumb.jpg

post-8701-0-29119700-1408199730_thumb.jpg

post-8701-0-58999900-1408199730_thumb.jpg

post-8701-0-89789800-1408199730_thumb.jpg

• Like 3
  • Minus 6

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...