Sari la conținut

Nu e corect asa ceva!!

Postări Recomandate

• Telefon: strigoiul.erotic
  • Oras:CIMITIR
Postat

eu vad ca e cu ochii ca pe butelie. nu mai pleaca odata pe alt topic. iti trimit pm ca sa se oftice  :laugh2

Postat

Da! Tu esti Ventrinooooo?? :D :*

The one and the only

• Like 1
Postat

Vorbiti,vorbiti...citeam si eu topicul! :)

nu vorbim, scriem, ora cred ca e de vina  :laugh2

Postat

Gata, eu ma culc, maine am scarbici, deci tr sa fiu cat de cat apt pentru a putea dormi si acolo.  :laugh2

Noapte buna Laura  :kiss2

• Oras:craiova
  • Oras:craiova
Postat

vai de pula mea ce tragedie , ba esti nebun i-au adus niste flori =)) . Mai ziceam frate daca intrau 2 clienti peste tine in casa si te faceau posa . Asta da motiv sa te plangi, da flori frate? Va uitati prea mult la tv , unde arata stiri de 2 bani gen:  Costache betivanul satului a futut gaina vecinii . Si dupa il aduc pe Catalin Radu tanase sa vorbeasca cu o voce sumbra si sa le ia interviu la babe pe ulita timp de 15 minute ." Ma scuzati doamna leana , s-a mai intamplat sa va fie futute gainile la voi in sat?"

• Like 1
  • Telefon: olybucuresti
  • Oras:b
  • Telefon: olybucuresti
  • Oras:b
Postat

vai de pula mea ce tragedie , ba esti nebun i-au adus niste flori =)) . Mai ziceam frate daca intrau 2 clienti peste tine in casa si te faceau posa . Asta da motiv sa te plangi, da flori frate? Va uitati prea mult la tv , unde arata stiri de 2 bani gen:  Costache betivanul satului a futut gaina vecinii . Si dupa il aduc pe Catalin Radu tanase sa vorbeasca cu o voce sumbra si sa le ia interviu la babe pe ulita timp de 15 minute ." Ma scuzati doamna leana , s-a mai intamplat sa va fie futute gainile la voi in sat?"

Si deabia la sfarsit sa se afle ca de fapt GAINILE ERAU NISTE CURVE  :))))

• Like 1

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Ce tragedie fratilor??? Asa vrea Lauriciul sa ne-o prezinte. In realitate e vorba despre "Iarta-ma!", "Din dragoste cu Mircea Radu" sau "surprize, surprize"... Mai futem si noi ceva, zilele astea, sau o tinem langa cu povesti nemuritoare? :))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.