Sari la conținut

Ceva interesant pe aici?

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 32 minute, hacunamatata a spus:

Tabita aia o data acu ceva timp mi a zis ca on si np 2 cu 4, iar acu vreo 2 saptamani ca 150 cu 300 dar ca face doar op. 

Postat
Acum 4 ore, DjDante a spus:

Tabita aia o data acu ceva timp mi a zis ca on si np 2 cu 4, iar acu vreo 2 saptamani ca 150 cu 300 dar ca face doar op. 

dar merita, carnea e tare pe ea sta frumos se implica, si, daca vreai sa iti faca si un dans cum stie ea…termini fara penetrare

Vizitator
Postat
Acum 18 ore, hacunamatata a spus:

Colegu' la tipa cu 210 ai fost de o recomanzi? Adica poti scrie cateva cuvinte asa cum a fost, ca sa vedem cum este treaba la ea? Ca fata de Tabita pare mai pe Pamant cu preturile din ce mi a zis, dar prestatia cum este? Ce face ce nu face cum decurge cum e locatia ..

Vizitator
Postat
Acum 21 ore, hacunamatata a spus:

Si inca ceva legat de cea cu 210, daca ai fost evident, cum ai reusit sa discuti cu ea, ca deabia raspunde pe whatsapp.. mi a zis dupa ceva timp de cand ii scrisesem, pret, apoi la ceva timp locatia si apoi pa nu a mai raspuns ca intrebasem la ce ora se poate daca are tocuri etc.

• Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti
Postat

Salut, colegii, Ceva interesant prin Pitesti? Niste fete cum trebuie? Recomandari ceva?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare