Sari la conținut

SOFIA ❤️ ‪0749413086‬ ❤️

Postări Recomandate

Postat

bifat si frumoasa asta

programare whatsapp, respectata

locatie magheru, eva, de 8-9, f buna oglinda de la dulap, nu e prea misto instantul de apa calda, nici liftul

EA - o tipa supla (slim) cu tate puse fain, frumoasa la fata, poate cu buzele prea augmentate pt mine, dar ochi frumosi, par fain, picioare, talie, pasa de 11, o tipa wow

prestatia a fost 

FK intretinut - 9

ON - 10, pt cim, misto, destul de divers, un pic de grija si de imprejurimi, arata bine cu ea in gura. continuat dupa ejaculare. 

NP - 9,5, misto, cu participare m-a futut bine cand a fost deasupra, a dat contre dedesupt...

halat 250 + 100 fk + 100 cim = 450 / 30 min / 1 fin. pt mine trebuia cel putin o data, eu ma voi intoarce, a fost bine!!

• Like 6
  • Membru Premium
  • Oras:Outcall
Postat

RECENZIE:
Aspect: 9.2 (moldoveanca frumusika undeva la 1.75 cm, ochi caprui, sani misto siliconat, cateva tatuaje, piercing in nas, limba, buric, slim fit, bronzata, miroase placut discret, zambeste frumos)
Oral: 9 (neprotejat, foarte bun, cu atentie sporita la bilute, cu deep bun chiar daca nu complet, presiune excelenta, ceva gag reflex, din mai multe pozitii)
Normal: 9 (protejat, foarte stramta, pisicuta misto, se implica si propune pozitii, se misca cum ii zici tu, in LOT e forta)
Gfe: 10 (FK din belsug din proprie initiativa, pisicioasa si dragastoasa)
Atitudine: 10 (calma si calda, misto de tot)
Igiena: 10 (curata, pielea fina, nimic suspect)
Halat: 600 RON (pentru o ora + optiunea FK)

Naratiunea:
Va salut,
Cu ceva chef de actiune si fiind atras de pozele lui Sofi, trebuia neaparat sa fac o vizita, asta in a doua parte a lunii noiembrie, conversatia pe whatsapp, stabilit foarte usor. Locatia este usor de ajuns, central pe Bd Magheru in spate la Mega, zona blocurilor Eva. Sofi m-a asteptat intr-o tinuta sexy semi transparenta, care ii scoate in evident sanii siliconati si fundul bombat. Am stat putin de vorba sa ne cunoastem, m-am cerut la dus, primit prosop curat, la baie totul ok. Camera de actiune este foarte cozzy, TV cu muzica buna, trepiedul intr-un colt al camerei pentru XXX, in celalalt colt oglinda numai buna pentru anumite ipostaze. Sofi este pro-client, mi-a ascultat cu atentie indicatiile, cum sa se desfasoare actiunea, totul facut ca la carte. Oralul foart bun, cu de toate, fara graba, mi-a facut pula beton armat, cu lins pe toata suprafata, bilutele, batut peste limbuta. Sofi arata belea, slim fit ca o albinuta, la normal se misca cu mare usurinta. M-am cerut la felul 2 si chiar daca a pus lubrifiant am simtit-o foarte stramta. In LOT e forta, se misca foarte bine, intra cu tot bazinul in pula, nu se lasa, chiar foarte misto. Am rezistat cu greu, incercat si alte pozitii, foarte misto, te trage in ea, saruta pasional, stie sa ofere placere la maxim. Isi poate contracta muschii vaginali pentru a te strange si mai bine, precum o menghina, respecta cu strictete dorintele tale. Se observa ca si ei ii place, au fost momente cand a preluat controlul si m-a futut zdravan. 
Dupa actiune am stat putin de vorba si cam asta a fost tot. 
Overall a fost foarte bine, eu m-am simtit foarte bine, de revenit! Recomand!
Spor!

Notite)
1)Te intreaba cum preferi oralul: cu sau fara gumar
2)Atitudine pro-client
3)Pe TV-ul din fata patului ruleaza o melodie 
4)Oglinda de pe dulap ofera un view misto, in coltul opus e trepiedul pentru XXX
5)Desi nu merge la sala, Sofi arata mult mai bine decat in poze

Stay strong and never give up

• Like 9
  • Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti
Postat

Am fost la Sofia pentru varianta 30 min cu cim, fk si filmare, 550 lei. Habar nu aveam de existenta acelui trepied, pentru ca l-as fi folosit pentru o scena de LOT, in care sa se vada frumos acel cur absolut perfect, dansand pe penis. Ca si servicii este de top, 10 pe linie de la aspect la oral la normal, si atitudine. In momentul de fata este nr. 1 pentru mine, o sa revin cat de curand sa folosesc acel trepied pentru noi scene fierbinti de sex arzator.

Atentie Sofia provoaca dependenta baieti, mergeti in cunostinta de cauza

• Like 2
  • Membru Premium
  • Oras:Vatra lui Bucur
  • Oras:Vatra lui Bucur
Postat
1 oră în urmă, elprofesoare a spus:

Sofi arata mult mai bine decat in poze

De acnee nu spui nimic? 🙄

Nu există ora perfectă – doar compania care face timpul să dispară.

• Membru Premium
Postat

Am ințeles punctul tău de vedere, dar cred că ar fi mai corect să descrii tu toată interacțiunea cu Sofi dacă tot ai fost pe la ea 😁

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...