picpoc Reputație: 791 Postat Ianuarie 10, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 10, 2015 ESTE CA ȘI CUM...... SA -MI SUGI PULA...FARA S-O UZI!!!! IA-O UȘOR CA SUNT... PRETENȚIOS!!! BYE,
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 10, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 10, 2015 Thecat, te credeam om cu capul pe umeri, iar în acel cap cu o inteligență rară: ce te-a apucat să te iei la sfadă cu un meltean? Nu vei ajunge niciodată la un rezultat, limbajele nu sunt aceleași și nu se pot concilia. E ca și cum un vultur ar încerca să dialogheze cu o râmă... E inutil, deci e mai bine ca el să-și vadă de zborul lui în înălțimi, iar ea de târâiala sa prin întuneric și noroi. Tunare, Pic Poc e prietenul meu. Inca zic prietenul meu.....s-ar putea sa aflu ca e prietena mea. Pic Poc e numer one! P.S. Si la baieti le place sa-l incite. Ne face zilele mult mai senine. P.S. 2 The Cat, la AMG merge sa tunezi orice masina. Ei nu fac neaparat tuninguri cu implicatii la motor. Ceea ce vezi pe site sint pachetele de serie ( ca sa ma exprim asa ). In rest pe banii tai, ei iti fac tot ce doresti. 1
picpoc Reputație: 791 Postat Ianuarie 10, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 10, 2015 Pic Poc e numer one! P.S. 2 The Cat, la AMG merge sa tunezi orice masina. Ei nu fac neaparat tuninguri cu implicatii la motor. Ceea ce vezi pe site sint pachetele de serie ( ca sa ma exprim asa ). In rest pe banii tai, ei iti fac tot ce doresti. NU MAI INVATA ...PROSTUL!!!!! 1
thecat Reputație: 10279 Postat Ianuarie 10, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Ianuarie 10, 2015 Maestre tanchist, nici prin gand nu-mi trecea sa ma iau la sfada Doar reaminteam povestea cu AMG-ul, ca prea a luat amploare in ultimele saptamani (nu ca nu ai avea absoluta dreptate, in rest...) The Cat, la AMG merge sa tunezi orice masina. Ei nu fac neaparat tuninguri cu implicatii la motor. Ceea ce vezi pe site sint pachetele de serie ( ca sa ma exprim asa ). In rest pe banii tai, ei iti fac tot ce doresti. Absolut corect!Dar pune-te in pielea lui picpoc: sunt atatea variante de trolling... Cand alegi varianta de-a pretinde ca ai nu-stiu-ce monstri mecanici, macar documenteaza-te putin ca sa nu cazi in ridicol!Daca dai copy & paste la o fisa tehnica de pe net, cu V8 si patrusutecoişpe' cai putere, apoi postezi (in cel mai lame mod, ca acum 15 ani pe mIRC) bancnote si-un bord cu viteza maxima 240... la ce te astepti? Aia care au mai vazut masini, altfel decat in poze, te mai iau si la misto... ca asa-i on teh interwebz, e o jungla mare si intunecata 4
thecat Reputație: 10279 Postat Ianuarie 10, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Ianuarie 10, 2015 NU MAI INVATA ...PROSTUL!!!!! In rest pe banii tai, ei iti fac tot ce doresti. Gata, m-am desteptat! La banii lui picpoc, i-a ajuns de o pereche de presuri 1
picpoc Reputație: 791 Postat Ianuarie 10, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 10, 2015 Pic Poc e numer one! P.S. 2 The Cat, la AMG merge sa tunezi orice masina. Ei nu fac neaparat tuninguri cu implicatii la motor. Ceea ce vezi pe site sint pachetele de serie ( ca sa ma exprim asa ). In rest pe banii tai, ei iti fac tot ce doresti.TI-AM SPUS CA ASTA E DOBITOC. NU AI NICIO ȘANSĂ!!!!!! 1
thecat Reputație: 10279 Postat Ianuarie 10, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Ianuarie 10, 2015 NU AI NICIO ȘANSĂ!!!!!! ...dupa cum nu ai nici tu, prietene, sa ma enervezi, oricate invective ai arunca. Dar poti, desigur, incerca. Macar te tine ocupat si nu poluezi prin alte parti.Hai, mai "spumega" vreo 6-7 posturi... 1
picpoc Reputație: 791 Postat Ianuarie 11, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 11, 2015 N-AM MĂRUNT....AI SĂ SCHIMBI??? BYE, 1
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 11, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 11, 2015 Mey, ce dracu te scoli asa de dimineata ?
nesuferitu' Reputație: 46 Postat Ianuarie 13, 2015 Oras:. Oras:. Postat Ianuarie 13, 2015 Avem un medic legist si unul veterinar care sa ne spuna si noua procentul similaritatii? Labuta motanelului (1) si grebla picpoacei (2).http://i58.tinypic.com/102wb50.jpg Palmutele astea de pussypoc imi amintesc de cei care si-au pierdut copilaria jucand "Cantăr" si FIFA cu folia in geam, pentru a imbunatati contrastul monitorului, promitand parintilor ca iau un 10 daca le dau o gaura in perete cu vecinu', pentru a face retea prin cablu. Imi amintesc de cei care nu au facut o tractiune pe ger de -20 la bara de batut covoare, nici macar o flotare in spatele blocului, pe ciment aspru, fiind cei care ziceau, cand le dadeai, in joaca, un pumn pe "neve" in umar: "Staaai tuuu, ca ma doare si ma invinetesc!" Sturza, acum e momentul sa te afirmi si sa te stergi de Praf! Zi-ne tu verdictul, ca eu sunt in dubii. :350x 3
bagabontu' Reputație: 1677 Postat Ianuarie 13, 2015 Oras:homeless Oras:homeless Postat Ianuarie 13, 2015 Ambele sunt maini de intelectual, nu de macho, doar ca pisicuts le are ingalbenite de la fum, iar picpoc le are cam scorojite de la excesul de laba. 3
picpoc Reputație: 791 Postat Ianuarie 14, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 14, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=oD7fm1Pe8mU
Javradeoras Reputație: 252 Postat Ianuarie 14, 2015 Oras:anywhere Oras:anywhere Postat Ianuarie 14, 2015 Io zic sa nu-l (/n-o) mai bruiem.Acum se screme sa dea atomica. 3
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 14, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 14, 2015 Avem un medic legist si unul veterinar care sa ne spuna si noua procentul similaritatii? Labuta motanelului (1) si grebla picpoacei (2).http://i58.tinypic.com/102wb50.jpg Palmutele astea de pussypoc imi amintesc de cei care si-au pierdut copilaria jucand "Cantăr" si FIFA cu folia in geam, pentru a imbunatati contrastul monitorului, promitand parintilor ca iau un 10 daca le dau o gaura in perete cu vecinu', pentru a face retea prin cablu. Imi amintesc de cei care nu au facut o tractiune pe ger de -20 la bara de batut covoare, nici macar o flotare in spatele blocului, pe ciment aspru, fiind cei care ziceau, cand le dadeai, in joaca, un pumn pe "neve" in umar: "Staaai tuuu, ca ma doare si ma invinetesc!" Sturza, acum e momentul sa te afirmi si sa te stergi de Praf! Zi-ne tu verdictul, ca eu sunt in dubii. :350x Daca tu vrei sa insinuezi ca Pisicuts are AMG iti spun un singur lucru. Te inseli !
Haralambie Harpalete Reputație: 98 Postat Ianuarie 14, 2015 Oras:ocolu' silvic Oras:ocolu' silvic Postat Ianuarie 14, 2015 Daca tu vrei sa insinuezi ca Pisicuts are AMG iti spun un singur lucru. Te inseli ! are Delahaye ? 1
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 14, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 14, 2015 Are Brabus.
nesuferitu' Reputație: 46 Postat Ianuarie 14, 2015 Oras:. Oras:. Postat Ianuarie 14, 2015 Daca tu vrei sa insinuezi ca Pisicuts are AMG iti spun un singur lucru. Te inseli ! Si eu am multi prieteni cu "bolizi" si lire invartite in "London".
roberto Reputație: 4138 Postat Ianuarie 14, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 14, 2015 P.S. Si la baieti le place sa-l incite. Ne face zilele mult mai senine. P.S. 2 The Cat, la AMG merge sa tunezi orice masina. Ei nu fac neaparat tuninguri cu implicatii la motor. Ceea ce vezi pe site sint pachetele de serie ( ca sa ma exprim asa ). In rest pe banii tai, ei iti fac tot ce doresti.Le place la baieti, le place tare Cat despre PS 2, e bine ca ne-ai luminat tu...n-aveam nici cea mai vaga idee ca se poate pune pe masini kit AMG, S-Line sau M Stii unde vezi 1.9 TDI cu pachet S-Line? In Romania, Bulgaria si Albania...oare de ce? 2
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 14, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 14, 2015 Le place la baieti, le place tare Cat despre PS 2, e bine ca ne-ai luminat tu...n-aveam nici cea mai vaga idee ca se poate pune pe masini kit AMG, S-Line sau M Stii unde vezi 1.9 TDI cu pachet S-Line? In Romania, Bulgaria si Albania...oare de ce? Se pare ca am luminat cativa colegi pe aici de vreme ce sustineau ca nu se poate. P.S. Acum daca am gresit gramatical, e clar ca n-o sa ma mai primesti nici tu
roberto Reputație: 4138 Postat Ianuarie 14, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 14, 2015 Nu prea ai inteles, ceea ce era de asteptat, de altfel...Ideea era ca daca esti fericitul detinator al unui 316d cu kit de M, nu spui ca ai M3 Cat despre greseli, n-are rost sa mai vorbim...las-o cum a cazut...sarcasmul este caracteristic oamenilor inteligenti.
picpoc Reputație: 791 Postat Ianuarie 14, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 14, 2015 IESI MA MA IN PULA MEA DE LAKE!!!!!! DUPA O ZI PE BALCON... ARATI AȘA....SAU MAI RAU!!!!!!!!
roberto Reputație: 4138 Postat Ianuarie 14, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 14, 2015 Mai schimba placa...deja ai devenit plictisitor, du-te-n pula mea de cocalar(a)...ma faci sa regret ca te-am scos de la ignore 3
picpoc Reputație: 791 Postat Ianuarie 14, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 14, 2015 GABRIEL,,DA-I DREQ IN PULA MEA! ASTIA VB DE A M G ???? PUN BAN PESTE BAN ....UN AN DE ZILE ..SA MEARGA LA PIZDA!!!!!
picpoc Reputație: 791 Postat Ianuarie 14, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 14, 2015 EI NICI NU STIU CUM ARATA MASINA... DA VORBESC CA HUSENII!!!! DA-LE LA MUIE....DIN PATEA MEA!!!
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 14, 2015 Postat Ianuarie 14, 2015 Pic-Poc....te-ai trezit tarziu? sau acum ai terminat serviciul? ai lipsit 8 ore program de lucru ?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum