tendoi Reputație: -550 Postat Ianuarie 14, 2015 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Ianuarie 14, 2015 Pic-Poc....te-ai trezit tarziu? sau acum ai terminat serviciul? ai lipsit 8 ore program de lucru ? A fost prezent...CU CELALALT user...ala de PISZDA, nu l-ai vazut tu ca e cam STERS ))) 1 3
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 14, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 14, 2015 Nu prea ai inteles, ceea ce era de asteptat, de altfel...Ideea era ca daca esti fericitul detinator al unui 316d cu kit de M, nu spui ca ai M3 Cat despre greseli, n-are rost sa mai vorbim...las-o cum a cazut...sarcasmul este caracteristic oamenilor inteligenti. 316 parca era specific Sprinterului.... se pare ca nu te intelegi nici tu pe tine. 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 14, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 14, 2015 316 parca era specific Sprinterului.... se pare ca nu te intelegi nici tu pe tine.De BMW 316 vorbea 3 1
picpoc Reputație: 791 Postat Ianuarie 14, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 14, 2015 Ideea era ca daca esti fericitul detinator al unui 316d cu kit de M, nu spui ca ai M3 CITESTE IN PULA MEA DE SCLAV....CE A SCRIS!!!! IN CANAL NU AI LUMINA ???? NAȘPA..... BYE,
roberto Reputație: 4138 Postat Ianuarie 14, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 14, 2015 316 parca era specific Sprinterului.... se pare ca nu te intelegi nici tu pe tine. Mai bine taceai...Sprinter cu kit de M sa-ti iei tu! Faceti concurs? Pliciule, cum te baga putin omul in seama, cum ti-o iei in gura...pardon, in cap Totusi indepe sa devina de notorietate ce creatura proasta esti...e nasol sa nu poti nici sa citesti...de scris n-are rost sa mai vorbim.Hai mars in pula mea inapoi la ignore...te anunt eu cand te cureti de jeg
thecat Reputație: 10279 Postat Ianuarie 14, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Ianuarie 14, 2015 Stii unde vezi 1.9 TDI cu pachet S-Line? In Romania, Bulgaria si Albania...oare de ce? EI NICI NU STIU CUM ARATA MASINA... DA VORBESC CA HUSENII!!!! DA-LE LA MUIE....DIN PATEA MEA!!! Parca tu ai sti cum arata un bord sau un compartiment motor de AMG (sau, ma rog, daca stii si tot ai ales varianta asta de trolling, treaba ta, dar asta ridica alte semne de intrebare...)
nesuferitu' Reputație: 46 Postat Ianuarie 14, 2015 Oras:. Oras:. Postat Ianuarie 14, 2015 Avem un medic legist si unul veterinar care sa ne spuna si noua procentul similaritatii? Labuta motanelului (1) si grebla picpoacei (2).http://i58.tinypic.com/102wb50.jpg Palmutele astea de pussypoc imi amintesc de cei care si-au pierdut copilaria jucand "Cantăr" si FIFA cu folia in geam, pentru a imbunatati contrastul monitorului, promitand parintilor ca iau un 10 daca le dau o gaura in perete cu vecinu', pentru a face retea prin cablu. Imi amintesc de cei care nu au facut o tractiune pe ger de -20 la bara de batut covoare, nici macar o flotare in spatele blocului, pe ciment aspru, fiind cei care ziceau, cand le dadeai, in joaca, un pumn pe "neve" in umar: "Staaai tuuu, ca ma doare si ma invinetesc!" Sturza, acum e momentul sa te afirmi si sa te stergi de Praf! Zi-ne tu verdictul, ca eu sunt in dubii. :350xNu te-am auzit comentând nimic de... grebla scorojită de labă. Ai lăsat SĂ NU SE VADĂ, afudându-se în off-topic. Păi ie freumos așe'? IEDIT, BYE.
picpoc Reputație: 791 Postat Ianuarie 14, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 14, 2015
picpoc Reputație: 791 Postat Ianuarie 14, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 14, 2015 Mey, ce dracu te scoli asa de dimineata ? INTORC BANII... SA NU MA VADĂ VECINII !!!
nesuferitu' Reputație: 46 Postat Ianuarie 14, 2015 Oras:. Oras:. Postat Ianuarie 14, 2015 Mă așteptam să bagi o poză mem', dar am uitat că ești pe contul de putsipoc. BAI
picpoc Reputație: 791 Postat Ianuarie 14, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 14, 2015 Nu te-am auzit comentând nimic de... grebla scorojită de labă. Ai lăsat SĂ NU SE VADĂ, afudându-se în off-topic. Păi ie freumos așe'? IEDIT, BYE.AM RASPUNS MAI SUS.....
jonny23 Reputație: -458 Postat Ianuarie 14, 2015 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Postat Ianuarie 14, 2015 INTORC BANII... SA NU MA VADĂ VECINII !!! http://youtu.be/Jaa_erZOaRk 2 7
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Ianuarie 14, 2015 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Ianuarie 14, 2015 Stii unde vezi 1.9 TDI cu pachet S-Line? In Romania, Bulgaria si Albania...oare de ce? Adevarata smecherie e sa ai S4 si sa scrie pe spate 1.9TDI. Prietenii stiu de ce. 2 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 14, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 14, 2015 Adevarata smecherie e sa ai S4 si sa scrie pe spate 1.9TDI. Prietenii stiu de ce. Pentru ca...taxe si impozite
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Ianuarie 14, 2015 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Ianuarie 14, 2015 Pentru ca...taxe si impozite Nu pe spatele proprietarului bre, pe spatele masinii. 2 1
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 14, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 14, 2015 Mai bine taceai...Sprinter cu kit de M sa-ti iei tu! Faceti concurs? Pliciule, cum te baga putin omul in seama, cum ti-o iei in gura...pardon, in cap Totusi indepe sa devina de notorietate ce creatura proasta esti...e nasol sa nu poti nici sa citesti...de scris n-are rost sa mai vorbim.Hai mars in pula mea inapoi la ignore...te anunt eu cand te cureti de jeg Intr-un final am inteles. Ai vrut sa ne semnalizezi ca ai BMW 1
picpoc Reputație: 791 Postat Ianuarie 15, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 15, 2015 316 d M3 1 1
roberto Reputație: 4138 Postat Ianuarie 15, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 15, 2015 Intr-un final am inteles. Ai vrut sa ne semnalizezi ca ai BMW N-ai nimerit-o nici de data asta, insa ce semnalizezi tu a vazut toata lumea, stai linistit
picpoc Reputație: 791 Postat Ianuarie 15, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 15, 2015 GABRIEL ..NU MAI SEMNALIZATRECI PE ROSU ... INTREABĂ-L.... SI-A INSTALAT CORTUL... PE BALCON!!! DA-L DREQ DA... MAIMUTOI !!!! 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 15, 2015 Postat Ianuarie 15, 2015 GABRIEL ..NU MAI SEMNALIZATRECI PE ROSU ... INTREABĂ-L.... SI-A INSTALAT CORTUL... PE BALCON!!! DA-L DREQ DA... MAIMUTOI !!!! ce matinal esti dimineata ...de aia faci bani multi ca te trezesti devreme 1 4
picpoc Reputație: 791 Postat Ianuarie 15, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 15, 2015
nesuferitu' Reputație: 46 Postat Ianuarie 15, 2015 Oras:. Oras:. Postat Ianuarie 15, 2015 AM RASPUNS MAI SUS.....Wooow! Ai "raspuns" si tu mai omeneste... ca pana acum te pisiceai cu singurii termeni: "FRA'ER", "SARACIE", "ZBANGHIE", "GUZGAN", "MELEOANE", "AMG AMG", "SUGI", "CANAL", "BALCON" etc chinuiti sa alcatuiasca un pseudo-enunt. Vezi ca poti vorbi coerent? Nu esti chiar asa prostipoc. "BAI," IEDIT, in AMG pe cand? 1
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 15, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 15, 2015 N-ai nimerit-o nici de data asta, insa ce semnalizezi tu a vazut toata lumea, stai linistit Ce bine ca m-ai luminat. Nu intelegeam de ce m-am perpelit eu toata noaptea..... de aceea ai dat tu din coate. voiai lumina relectoarelor si eu ti-o obturam. 1
roberto Reputație: 4138 Postat Ianuarie 15, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 15, 2015 Ooooo da...eu sunt cel care are aproape 14.000 de postari cautand atentie Chiar nu vezi ca dai cu stangu-n dreptu' de fiecare data cand debitezi cate ceva? Normal ca nu vezi...n-ai avea cum...S-a vazut cu ochiul liber ca ai scris niste prostii...de fapt este logic sa insisti in prostie, altfel erai istet Un barbat ar fi in stare sa recunoasca cand greseste...iar nu e cazul tau.Stai linistit...stim toti ca nu te-ai perpelit noaptea...pentru asta ar trebui sa gandesti, sa faci conexiuni, deci nu esti in pericol 1
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 15, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 15, 2015 M-ai prins. Si pe deasupra esti plin de dovezi. P.S. In locul tau mi-as cauta greselile gramaticale.... doar sintem pe un forum academic. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum