Sari la conținut

PicPoc, o Piszda geloasa.

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti-Periferie
  • Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

Pic-Poc....te-ai trezit tarziu? sau acum ai terminat serviciul? :) ai lipsit 8 ore :) program de lucru ? :) :offtopic  :offtopic

A fost prezent...CU CELALALT user...ala de PISZDA, nu l-ai vazut tu ca e cam STERS :))))

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Nu prea ai inteles, ceea ce era de asteptat, de altfel...

Ideea era ca daca esti fericitul detinator al unui 316d cu kit de M, nu spui ca ai M3 ;)

Cat despre greseli, n-are rost sa mai vorbim...las-o cum a cazut...sarcasmul este caracteristic oamenilor inteligenti.

316 parca era specific Sprinterului.... se pare ca nu te intelegi nici tu pe tine. 

• Like 1
  • Oras:bucuresti
Postat

Ideea era ca daca esti fericitul detinator al unui 316d cu kit de M, nu spui ca ai M3  ;)

CITESTE IN PULA MEA DE SCLAV....

CE A SCRIS!!!!

IN CANAL NU AI LUMINA ????

NAȘPA.....

BYE,

• Oras:Bucuresti
Postat

316 parca era specific Sprinterului.... se pare ca nu te intelegi nici tu pe tine. 

:slap2 Mai bine taceai...Sprinter cu kit de M sa-ti iei tu! Faceti concurs? =))

Pliciule, cum te baga putin omul in seama, cum ti-o iei in gura...pardon, in cap :D Totusi indepe sa devina de notorietate ce creatura proasta esti...e nasol sa nu poti nici sa citesti...de scris n-are rost sa mai vorbim.

Hai mars in pula mea inapoi la ignore...te anunt eu cand te cureti de jeg ;)

• Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Stii unde vezi 1.9 TDI cu pachet S-Line? In Romania, Bulgaria si Albania...oare de ce? :thinking

:laugh2

EI NICI NU STIU CUM ARATA MASINA...

DA VORBESC CA HUSENII!!!!

DA-LE LA MUIE....

DIN PATEA MEA!!!

Parca tu ai sti cum arata un bord sau un compartiment motor de AMG :P

(sau, ma rog, daca stii si tot ai ales varianta asta de trolling, treaba ta, dar asta ridica alte semne de intrebare...)

:)

• Oras:.
Postat

Avem un medic legist si unul veterinar care sa ne spuna si noua procentul similaritatii? :)

Labuta motanelului (1) si grebla picpoacei (2).

http://i58.tinypic.com/102wb50.jpg

Palmutele astea de pussypoc imi amintesc de cei care si-au pierdut copilaria jucand "Cantăr" si FIFA cu folia in geam, pentru a imbunatati contrastul monitorului, promitand parintilor ca iau un 10 daca le dau o gaura in perete cu vecinu', pentru a face retea prin cablu. Imi amintesc de cei care nu au facut o tractiune pe ger de -20 la bara de batut covoare, nici macar o flotare in spatele blocului, pe ciment aspru, fiind cei care ziceau, cand le dadeai, in joaca, un pumn pe "neve" in umar: "Staaai tuuu, ca ma doare si ma invinetesc!" =))

Sturza, acum e momentul sa te afirmi si sa te stergi de Praf! =)) Zi-ne tu verdictul, ca eu sunt in dubii. :350x

Nu te-am auzit comentând nimic de... grebla scorojită de labă. Ai lăsat SĂ NU SE VADĂ, afudându-se în off-topic. Păi ie freumos așe'?

IEDIT,

BYE.

Postat

Mey, ce dracu te scoli asa de dimineata ? :D

INTORC BANII... :icecream 

SA NU MA VADĂ VECINII !!!   :rax2

:ellao

Postat

Nu te-am auzit comentând nimic de... grebla scorojită de labă. Ai lăsat SĂ NU SE VADĂ, afudându-se în off-topic. Păi ie freumos așe'?

IEDIT,

BYE.

AM RASPUNS MAI SUS.....

• Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
Postat

Stii unde vezi 1.9 TDI cu pachet S-Line? In Romania, Bulgaria si Albania...oare de ce? :thinking

Adevarata smecherie e sa ai S4 si sa scrie pe spate 1.9TDI. Prietenii stiu de ce. ;)

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Pentru ca...taxe si impozite :)

Nu pe spatele proprietarului bre, pe spatele masinii.  :laugh2

• Like 2
  • Minus 1
Postat

:slap2 Mai bine taceai...Sprinter cu kit de M sa-ti iei tu! Faceti concurs? =))

Pliciule, cum te baga putin omul in seama, cum ti-o iei in gura...pardon, in cap :D Totusi indepe sa devina de notorietate ce creatura proasta esti...e nasol sa nu poti nici sa citesti...de scris n-are rost sa mai vorbim.

Hai mars in pula mea inapoi la ignore...te anunt eu cand te cureti de jeg ;)

Intr-un final am inteles. Ai vrut sa ne semnalizezi ca ai BMW  =))

• Like 1
Postat

Intr-un final am inteles. Ai vrut sa ne semnalizezi ca ai BMW  =))

N-ai nimerit-o nici de data asta, insa ce semnalizezi tu a vazut toata lumea, stai linistit ;)

Postat

GABRIEL ..NU MAI SEMNALIZA

TRECI PE ROSU ... =)) 

INTREABĂ-L....  SI-A INSTALAT CORTUL... 

PE BALCON!!!

DA-L DREQ DA... MAIMUTOI !!!!

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

GABRIEL ..NU MAI SEMNALIZA

TRECI PE ROSU ... =)) 

INTREABĂ-L....  SI-A INSTALAT CORTUL... 

PE BALCON!!!

DA-L DREQ DA... MAIMUTOI !!!!

ce matinal esti dimineata :) ...de aia faci bani multi ca te trezesti devreme :)

• Like 1
  • Minus 4
Postat

AM RASPUNS MAI SUS.....

Wooow! Ai "raspuns" si tu mai omeneste... ca pana acum te pisiceai cu singurii termeni: "FRA'ER", "SARACIE", "ZBANGHIE", "GUZGAN", "MELEOANE", "AMG AMG", "SUGI", "CANAL", "BALCON" etc chinuiti sa alcatuiasca un pseudo-enunt. Vezi ca poti vorbi coerent? =)) Nu esti chiar asa prostipoc.  :laugh2

"BAI,"

IEDIT,

:felatie in AMG pe cand?  :rolleyes:  =)) 

• Like 1
Postat

N-ai nimerit-o nici de data asta, insa ce semnalizezi tu a vazut toata lumea, stai linistit ;)

Ce bine ca m-ai luminat. Nu intelegeam de ce m-am perpelit eu toata noaptea..... de aceea ai dat tu din coate. voiai lumina relectoarelor si eu ti-o obturam.  =)) 

• Like 1
Postat

Ooooo da...eu sunt cel care are aproape 14.000 de postari cautand atentie ;) Chiar nu vezi ca dai cu stangu-n dreptu' de fiecare data cand debitezi cate ceva? Normal ca nu vezi...n-ai avea cum...S-a vazut cu ochiul liber ca ai scris niste prostii...de fapt este logic sa insisti in prostie, altfel erai istet ;) Un barbat ar fi in stare sa recunoasca cand greseste...iar nu e cazul tau.

Stai linistit...stim toti ca nu te-ai perpelit noaptea...pentru asta ar trebui sa gandesti, sa faci conexiuni, deci nu esti in pericol =))

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...