roberto Reputație: 4138 Postat Ianuarie 15, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 15, 2015 Dovezi ca ce? Esti incoerent amice.Greselile gramaticale nu ti le cauta nimeni...pur si simplu sar in ochi Oricum, la varsta ta e prea tarziu sa inveti...asta e...ghinion...n-ai sa mori din asta Hai ca m-ai plictisit...
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 15, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 15, 2015 Dovezi ca ce? Esti incoerent amice.Greselile gramaticale nu ti le cauta nimeni...pur si simplu sar in ochi Oricum, la varsta ta e prea tarziu sa inveti...asta e...ghinion...n-ai sa mori din asta Hai ca m-ai plictisit... N-ai reusit sa faci o conexiune simpla..... inseamna ca nici tu nu esti prea istet. Se pare ca nu prea te-ai perpelit in noaptea care a trecut. 1
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Ianuarie 15, 2015 Postat Ianuarie 15, 2015 PicPoc, bogatia-ta, te-au concediat astia din functia de valet? Sunt ingrijorat....chiar nicio poza noua cu AMG-ul pentru fanii tai? 1
picpoc Reputație: 791 Postat Ianuarie 15, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 15, 2015 S-A FURAT MIREASA BYE,
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Ianuarie 15, 2015 Postat Ianuarie 15, 2015 S-A FURAT MIREASA BYE, S-a furat mireasa intr-o zi de joi? Hmm...Tiganie curata! 2
andreea_good Reputație: 2383 Postat Ianuarie 16, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Ianuarie 16, 2015 PicPoc... Vezi că miercuri o să dau o bombă mare. Să stai cu antenele ciulite că ai încurcat-o. Și cu belitoarea automată la clenc. Mai sunt cinci zile și zece ore până detonez megabomba! Să vezi cum o să te joci tu cu focul, ca ursul polar cu uraniu. 3
jonny23 Reputație: -458 Postat Ianuarie 16, 2015 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Postat Ianuarie 16, 2015 PicPoc... Vezi că miercuri o să dau o bombă mare. Să stai cu antenele ciulite că ai încurcat-o. Și cu belitoarea automată la clenc. Mai sunt cinci zile și zece ore până detonez megabomba! Să vezi cum o să te joci tu cu focul, ca ursul polar cu uraniu. 3 7
nesuferitu' Reputație: 46 Postat Ianuarie 16, 2015 Oras:. Oras:. Postat Ianuarie 16, 2015 S-a strigat apelul, daca nu ai de treaba. Ia, analizeaza contemplativ, poate da ceva concludent. Avem un medic legist si unul veterinar care sa ne spuna si noua procentul similaritatii? Labuta motanelului (1) si grebla picpoacei (2).http://i58.tinypic.com/102wb50.jpg Palmutele astea de pussypoc imi amintesc de cei care si-au pierdut copilaria jucand "Cantăr" si FIFA cu folia in geam, pentru a imbunatati contrastul monitorului, promitand parintilor ca iau un 10 daca le dau o gaura in perete cu vecinu', pentru a face retea prin cablu. Imi amintesc de cei care nu au facut o tractiune pe ger de -20 la bara de batut covoare, nici macar o flotare in spatele blocului, pe ciment aspru, fiind cei care ziceau, cand le dadeai, in joaca, un pumn pe "neve" in umar: "Staaai tuuu, ca ma doare si ma invinetesc!" Sturza, acum e momentul sa te afirmi si sa te stergi de Praf! Zi-ne tu verdictul, ca eu sunt in dubii. :350x Nu te-am auzit comentând nimic de... grebla scorojită de labă. Ai lăsat SĂ NU SE VADĂ, afudându-se în off-topic. Păi ie freumos așe'? IEDIT, BYE. AM RASPUNS MAI SUS..... Wooow! Ai "raspuns" si tu mai omeneste... ca pana acum te pisiceai cu singurii termeni: "FRA'ER", "SARACIE", "ZBANGHIE", "GUZGAN", "MELEOANE", "AMG AMG", "SUGI", "CANAL", "BALCON" etc chinuiti sa alcatuiasca un pseudo-enunt. Vezi ca poti vorbi coerent? Nu esti chiar asa prostipoc. "BAI," IEDIT, in AMG pe cand? IEDIT, LASATI POSTAREA SA SE VADA! BAI, :bye
tendoi Reputație: -550 Postat Ianuarie 18, 2015 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Ianuarie 18, 2015 PicPoc si-a luat alta masina, model 2017 )) https://www.youtube.com/watch?v=pFTujpXaemI&feature=youtu.be 2 3
picpoc Reputație: 791 Postat Ianuarie 19, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 19, 2015 "BAI," IEDIT, COCLITULE ..IAR AI LUAT-O LA MUIE!!! :wavey
andreea_good Reputație: 2383 Postat Ianuarie 20, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Ianuarie 20, 2015 PicPoc... Vezi că miercuri o să dau o bombă mare. Să stai cu antenele ciulite că ai încurcat-o. Și cu belitoarea automată la clenc. Mai sunt cinci zile și zece ore până detonez megabomba! Să vezi cum o să te joci tu cu focul, ca ursul polar cu uraniu. Mai e o zi și dau o bombă colosală! Să vă duceți la culcare... Numără secundele cu mine: Tic-toc, tic-tac, pic-poc, pic-pac... nu mai știu ce să mă fac.Luați aminte ce vă spun! De dau bomba vă fac scrum! Așa... teaser pentru Picpoc, să moară de ciudă, când vede cu ce mă tratez eu! Pune-ți o dorință înainte să cadă bomba, că dupăăă - nu se știe... unde ajungi. O să fie căldură mare! Broaște destule... 4
andreea_good Reputație: 2383 Postat Ianuarie 20, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Ianuarie 20, 2015 Ba io-mi bag organu' ce plm,de cand esti futilizatorul lunii nu mai faci nici un rezumat Bagă unul! Scoate doi și dă-le la amândoi!Bag-o toată, scoate două sau șase din patrujnouă! Când ninge, te faci că plouă. - Futilizator de lună, rezumatu' merge strună! Acum mă cam ține-un junghi, nu le pot scrie din unghi!- Da'-i dai bombe lui Picpoc, nu te ține nici... un floc!- Bomba e cu exploziv, că nu mai sunt inventiv. Nu prea mai am bani de vin, trebuie să scriu puțin. Iarna e cu derapaj, nu pot băga cu tiraj! Berea mi s-a terminat... Rândunica nu mi-a dat! - Deci ... rezumi cu decalaj?- Rezum cu KILOMETRAJ! Futilizator de lună... rezumatu' merge strună!- Mergeee-o p... prună...- Și-un sâmbure de caisă, bag un cent și-mi pică-o fisă!- Și-următorul - când îl scrii?- Când e chef de poezii. Ca să scrii o poezică, îți trebuie păsărică. Deci nu pot scrie nimica pân' nu naște Rândunica!- Deci... scrii unul pân la Paște?- Rândunico, ia de naște! Tic-toc... tic-toc, curge timpul lui Picpoc!! 8
phoenix Reputație: -585 Postat Ianuarie 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 20, 2015 ebine si atat decat deloc
trifazic Reputație: 704 Postat Ianuarie 20, 2015 Oras:priza Oras:priza Postat Ianuarie 20, 2015 Ba io-mi bag organu' ce plm,de cand esti futilizatorul lunii nu mai faci nici un rezumatMai are si alte creatii literare in afara de rezumate: Am niște floci mari și tari și ai dracu' de amari;Îi pun coardă la chitară, așa pentru lăutari.Istețimea stă în păr, fără floci suntem barbari,Cum să lași flocul să moară? Mult mai scrii bre, când apari,Rândunică, surioară... Eu în floci înnod dolari!Și mai am o pulișoară, în pădurea cu tătari,'I-e frică să iasă-afară că-i mică și-o să tresară.Așa fuți, așa tresari, așa-i flocul la lăbari...Ții minte patru cuvinte? AȘA FUT OAMENII MARI. 1
phoenix Reputație: -585 Postat Ianuarie 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 20, 2015 Mai are si alte creatii literare in afara de rezumate: Da mah,dar rezumatele sunt esenta
picpoc Reputație: 791 Postat Ianuarie 21, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 21, 2015 Ba io-mi bag organu' ce plm,de cand esti futilizatorul lunii nu mai faci nici un rezumatPE ROKER ”CINCI NUMERE PE SECUNDĂ” .... TERENTEL-AI MAI VAZUT?????
tendoi Reputație: -550 Postat Ianuarie 22, 2015 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Ianuarie 22, 2015 Uite-l pe OLY cu tine fa )))) A draqu ce iti mai placea sa te fut pe la spate )) https://www.youtube.com/watch?v=oPzXM3i0MpA
picpoc Reputație: 791 Postat Ianuarie 25, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 25, 2015 Mai e o zi și dau o bombă colosală! Să vă duceți la culcare... Numără secundele cu mine: Tic-toc, tic-tac, pic-poc, pic-pac... nu mai știu ce să mă fac.Luați aminte ce vă spun! De dau bomba vă fac scrum!”MADAME BOABA”..SĂ ”DOARME ”LA GREU...FARA MINE!!!!! LĂBĂREALĂ MULTĂ!!!!! :wavey
andreea_good Reputație: 2383 Postat Ianuarie 25, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Ianuarie 25, 2015 Dacă nu ai mai dat nicio știre de ultima oră... Mai du-te și tu, joia și filează ce se întâmplă, să ai pe cine da pe goarnă! ) Sau găsește un informator prin generația nouă de joiști! Ai știri prea vechi, despre ăia bătrâni. Trebuie luați la puricat și lupii tineri. 2
? ec ed Reputație: -439 Postat Ianuarie 25, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Ianuarie 25, 2015 Dacă nu ai mai dat nicio știre de ultima oră... Mai du-te și tu, joia și filează ce se întâmplă, să ai pe cine da pe goarnă! ) Sau găsește un informator prin generația nouă de joiști! Ai știri prea vechi, despre ăia bătrâni. Trebuie luați la puricat și lupii tineri. Nu mai cred in stiri...nici macar in basinile care le da un personaj,pe flacara unei brichete, si face Pfhum!
tendoi Reputație: -550 Postat Februarie 4, 2015 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Februarie 4, 2015 Up )) https://www.youtube.com/watch?v=pFTujpXaemI
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum