thecat Reputație: 10279 Postat Ianuarie 9, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Ianuarie 9, 2015 blah Auzi, ai reuşit până la urmă să te caci? Nu de alta, dar pe aici a început să vină miros de beşini...
notnott Reputație: 224 Postat Ianuarie 9, 2015 Oras:Ici,Colo! Oras:Ici,Colo! Postat Ianuarie 9, 2015 Dezvaluiri ceva?
picpoc Reputație: 791 Postat Ianuarie 9, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 9, 2015 NEXT.....
notnott Reputație: 224 Postat Ianuarie 9, 2015 Oras:Ici,Colo! Oras:Ici,Colo! Postat Ianuarie 9, 2015 Acest este ascuns pentru ca ai ales sa ignori posturi de la picpoc. Vezi chiar si asa? N-avem! Pana nu faci dezvaluiri...NU AVEM!
raffaello Reputație: -6838 Postat Ianuarie 9, 2015 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Ianuarie 9, 2015 BA ...MA SUNAT DARK.................................. Picpoace , Nu te-ai prins ca-ti facea doar tie avansuri ? Bai , am aflat cine e pic-poc !! 4 1
notnott Reputație: 224 Postat Ianuarie 9, 2015 Oras:Ici,Colo! Oras:Ici,Colo! Postat Ianuarie 9, 2015 BA ...MA SUNAT DARK...SI MI A SPUS CA.....PENTRU O MUIE IN GRUP..VA DA PAROLELE!!! BYE, :wavey Nu te-ai prins ca-ti facea doar tie avansuri ? Bai , am aflat cine e pic-poc !! Eu am aflat de ceva vreme! E un retardat cu "amegheu"
thecat Reputație: 10279 Postat Ianuarie 9, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Ianuarie 9, 2015 Eu am aflat de ceva vreme! E un retardat cu "amegheu" Refuz sa cred ca actually a reusit sa convinga o persoana ca ala chiar e AMG "pe bune", dar mai ales ca ar fi al lui / ei... :wallbash
notnott Reputație: 224 Postat Ianuarie 9, 2015 Oras:Ici,Colo! Oras:Ici,Colo! Postat Ianuarie 9, 2015 Refuz sa cred ca actually a reusit sa convinga o persoana ca ala chiar e AMG "pe bune", dar mai ales ca ar fi al lui / ei... :wallbash "It takes one to know one!" P.S W8 what?Nu era citatul potrivit!
thecat Reputație: 10279 Postat Ianuarie 9, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Ianuarie 9, 2015 Io zic sa nu-l (/n-o) mai bruiem.Acum se screme sa dea atomica. 1
notnott Reputație: 224 Postat Ianuarie 9, 2015 Oras:Ici,Colo! Oras:Ici,Colo! Postat Ianuarie 9, 2015 Io zic sa nu-l (/n-o) mai bruiem.Acum se screme sa dea atomica. Eu zic sa-l/o bruiem in continuare! http://imageslgmr.lazygamer.netdna-cdn.com/2014/10/alien-mouth.jpg
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Ianuarie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 9, 2015 Eu zic sa-l/o bruiem in continuare! http://imageslgmr.lazygamer.netdna-cdn.com/2014/10/alien-mouth.jpg http://i58.tinypic.com/208ilh4.gif
picpoc Reputație: 791 Postat Ianuarie 9, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 9, 2015 BYE,
picpoc Reputație: 791 Postat Ianuarie 10, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 10, 2015 O sa mearga brici (daca-i motorina buna)! (daca ai rabdare, cauta prin isto(/e)ricul problemei si re-examineaza pozele cu bordul "AMG"-ului...) PACALICI TE BAG IN SEAMA...ALTFEL MORI PROST PE FORUMNU-TI DA NIMENI ATENTIE!!!!! CITESTE ACI http://www.focus.de/auto/fahrberichte/tid-6277/fahrbericht-mercedes-c30-cdi-amg_aid_60690.html
thecat Reputație: 10279 Postat Ianuarie 10, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Ianuarie 10, 2015 PACALICI NU-TI DA NIMENI ATENTIE!!!!! Râde ciob... CITESTE ACI http://www.focus.de/auto/fahrberichte/tid-6277/fahrbericht-mercedes-c30-cdi-amg_aid_60690.html Reluam discutia din toamna? Ala este C30 din 2003, cu 230 cai putere. In 2003 au pus diesel, pe C-Klasse. Deci umbli cu vechituri de 12 ani, clasa compacta? Asa rupt(/a) in koor ai ajuns?Anyway, ce s-a intamplat cu monstrul tau V8 din 2014 cu 400 sau 500 cai, cat avea? Eventual, citeste aici. ("there is no AMG diesel on the market for new cars these days. We did, however, offer a diesel engine in the years 2003 and 2004 for the C-Class models") Oricum povestim gratuit, de parc-ar fi vreunul al tau... 2
picpoc Reputație: 791 Postat Ianuarie 10, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 10, 2015 BĂI PACALICILE... TI-AM DAT EX. DE MOTOR DIESEL PE A M G!!! SUNT MOTOARE DIESEL DIN 2003 PE A M G! PACALICIULE ...SPUNEAI CA NU SE POATE!!! ESTI DE KKT CU TOT CU REVISTELE TALE DE SPECIALITATE!!! DA-TE DREAQ DĂ PROST!!!!!! BYE,
picpoc Reputație: 791 Postat Ianuarie 10, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 10, 2015 PACALICI... CAND AM PUS PRIMA OARA POZA ASTA.......AȘA ERAI!!!
picpoc Reputație: 791 Postat Ianuarie 10, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 10, 2015 Sa aveti un Craciun fericit, sa va cacati in voie in capul meu pentru ca folosesc clisee... si sa incercati, eventual, in masura posibilitatilor, sa fiti cat mai buni, atat in viata reala, cat si (de ce nu?), in mediul virtual... (si puteti sa-mi umpleti cu incredere frigiderul si pentru piesa, eu am auzit-o la radio in seara asta, la volan, si, credeti sau nu, mi-a placut...) ACUM TE INTREB ... CĂT DE SARAC POTI SA FII?????????? SA VII CU ASEMENEA POSTAREDE SARBATORI!!!! LA REVEDERE..... NE AUZIM PE 2016!!!! BYE,
picpoc Reputație: 791 Postat Ianuarie 10, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 10, 2015 AI TREI CALITATI ! PROST...INFATUAT....SARAC.... BYE, NE AUZIM PE 2017!!!!!
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 10, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 10, 2015 LA POZA ACEASTA .....ERAI INTR-UN SINGUR!!!! Picpocule,sa mori tu de n-oi pune si o poza cu niste pounds 1 1
thecat Reputație: 10279 Postat Ianuarie 10, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Ianuarie 10, 2015 Wow! 6 postari furibunde pentru o amarata de justificare? Am reusit sa enervez troll-ul? Sorry... Eu ce sa-ti fac daca n-ai avut macar atata creier sa te documentezi despre ce masini voiai sa pretinzi ca ai, ca sa fii credibil(/-a)...? Macar nu insista, keep quiet si, cu timpul, lumea uita. Da' daca insisti, eu ce sa fac? 4
picpoc Reputație: 791 Postat Ianuarie 10, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 10, 2015 LA POZA ACEASTA .....ERAI INTR-UN SINGUR!!!! Picpocule,sa mori tu de n-oi pune si o poza cu niste pounds DA-L DREQ DĂ SARAC/PROST!VREI SĂ-ȘI TAIE VENELE! ASTA E INSTARE..SA DEA FOC LA MĂ-SA...LA COTEATA!!!
thecat Reputație: 10279 Postat Ianuarie 10, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Ianuarie 10, 2015 ASTA E INSTARE..SA DEA FOC LA MĂ-SA...LA COTEATA!!! Ar fi pacat, maica-mea stie Photoshop mai bine ca tine Dar daca te-ai bagat in joc, nu schimba vorba! Lasa banii!Zi modelul de AMG diesel, V8, din 2014 pe care-l ai in posesie!Cum cheama la el, pe romaneste? Doar n-ai vrea sa te creada tot forumul un fâs...? EDIT - better idea: daca-i din 2014, sigur apare pe site-ul lor... NU?https://www.mercedes-amg.com/ Nu mai uza aparatul foto!Indica-l aici, sa crapam de ciuda! Care-i dieselul tau? 1
picpoc Reputație: 791 Postat Ianuarie 10, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 10, 2015 ASTA DACA PRINDE OAIA ...SINGURA PE CĂMP....O RUPE!!!!!
thecat Reputație: 10279 Postat Ianuarie 10, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Ianuarie 10, 2015 Modelul, omule, modelul - lasa ovinele Mai studiaza, am si eu un pic de treaba. Keep in touch...
stalingrad Reputație: 44 Postat Ianuarie 10, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Ianuarie 10, 2015 Thecat, te credeam om cu capul pe umeri, iar în acel cap cu o inteligență rară: ce te-a apucat să te iei la sfadă cu un meltean? Nu vei ajunge niciodată la un rezultat, limbajele nu sunt aceleași și nu se pot concilia. E ca și cum un vultur ar încerca să dialogheze cu o râmă... E inutil, deci e mai bine ca el să-și vadă de zborul lui în înălțimi, iar ea de târâiala sa prin întuneric și noroi. 4 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum