Sari la conținut

Cuplu Arad Bbw - 0744282362

Kdee1

Postări Recomandate

• cleopatra01 a schimbat titlul în Cuplu Arad Bbw - 0744282362
  • Oras:Arad
Postat

Revin tot eu cu o recenzie după vizită. Am ajuns la adresă fără probleme, am găsit două persoane foarte ok, civilizate și primitoare. Ea arată exact ca în anunț: tip BBW, plinuță fata, cu forme frumoase și foarte îngrijită. Atmosfera a fost relaxată, am fumat o țigară, apoi m-am pregătit (duș  curat) și totul a decurs natural.

În cameră, colaborarea a fost bună. El a avut un rol cuckold,ceea ce pentru mine a fost un plus important, asta mi am dorit demult.Locația curată, oamenii la fel.

Per total, o experiență care a corespuns așteptărilor mele.

Oral :8

Normal :8

Diferite poziții,per total....revenim 😅

Cadou 350 Ron

• Like 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

In ce zonă au locația? Meniu, prețuri?

Postat
Acum 5 minute, sugubatu a spus:

In ce zonă au locația? Meniu, prețuri?

Plaza am fost eu,azi

Postat

Cont nou ,toate comentariile și bineînțeles o recenzie tot aicea 😁.

Nu vreau sa zic dar îmi pare ceva dubios 😅.

• Haha 1
Postat

Mmmmda și marmota învelea ciocolata în staniol .👍 pe bune lasă-ne frate cu vrăjeala asta (reclama mascata ) ți-ai făcut cont la 11 seara vineri și hopa azi ai fost la dinozaurii ăștia și ai venit să ne povestești nouă ce încântat ai rămas tu 🙂 nah ce să zic pe mine și încă 100 de pe forum nu ne-ai convins baftă în continuare 👍

• Like 1
Postat
Acum 4 minute, poing159 a spus:

Mmmmda și marmota învelea ciocolata în staniol .👍 pe bune lasă-ne frate cu vrăjeala asta (reclama mascata ) ți-ai făcut cont la 11 seara vineri și hopa azi ai fost la dinozaurii ăștia și ai venit să ne povestești nouă ce încântat ai rămas tu 🙂 nah ce să zic pe mine și încă 100 de pe forum nu ne-ai convins baftă în continuare 👍

Sincer....poti si tu si cei 100 să faceți borș 🤣🤣 eu am întrebat ceva,,nu stia nimeni nimic,am fost,am povestit....egal ce zici tu sau x si y.

Cine vrea ceva merge si vede,si dupa ma contrazice,asa mi se pare corect.

Dar tu, șoarece de tastatura... atât poti, du te vezi,si dupa mi lasi comentariu...ce zici? Daca e cum spun, plătești tu o ora și pt mine?

Postat
Acum 11 minute, Kdee1 a spus:

Sincer....poti si tu si cei 100 să faceți borș 🤣🤣 eu am întrebat ceva,,nu stia nimeni nimic,am fost,am povestit....egal ce zici tu sau x si y.

Cine vrea ceva merge si vede,si dupa ma contrazice,asa mi se pare corect.

Dar tu, șoarece de tastatura... atât poti, du te vezi,si dupa mi lasi comentariu...ce zici? Daca e cum spun, plătești tu o ora și pt mine?

Partic n-ai povestit nimic....

Nu vreau sa mi fie luat comentariu că și spam😁.

Cum sa merg eu ,unde tu ai aruncat două note de 8su ..și nu au detaliat în amănunțit acțiunea .Plww ăsta sunt curios 🤣,

• Like 1

Postat
4 hours ago, Kdee1 said:

Revin tot eu cu o recenzie după vizită. Am ajuns la adresă fără probleme, am găsit două persoane foarte ok, civilizate și primitoare. Ea arată exact ca în anunț: tip BBW, plinuță fata, cu forme frumoase și foarte îngrijită. Atmosfera a fost relaxată, am fumat o țigară, apoi m-am pregătit (duș  curat) și totul a decurs natural.

În cameră, colaborarea a fost bună. El a avut un rol cuckold,ceea ce pentru mine a fost un plus important, asta mi am dorit demult.Locația curată, oamenii la fel.

Per total, o experiență care a corespuns așteptărilor mele.

Oral :8

Normal :8

Diferite poziții,per total....revenim 😅

Cadou 350 Ron

Recenzia e goală zici că o fost scris de cuckold că nu se întâmplă nimic. Ia displăcut la client și ai scris tu recenzie în locul lui să nu moară afacerea? Că nimeni nu o fi interesat de fetișurile lor la prețuri de hotel de 5*

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.