xoxo Reputație: 718 Postat Aprilie 14, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat Aprilie 14, 2014 batrane, eu zic sa dai log out ca e mai bine ) Link spre comentariu
twoface Reputație: -462 Postat Aprilie 14, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Aprilie 14, 2014 N-am nici un dubiu...ca ne vom mai "intalni" prin postari! P.S Urat din partea ta..ca ma flitui! Link spre comentariu
arai Reputație: 6 Postat Aprilie 14, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 14, 2014 Hai, mai editeaza de 7 ori, strica-i topicul Laurei... Oricum n-ai nimic de spus nicaieri. Link spre comentariu
arai Reputație: 6 Postat Aprilie 14, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 14, 2014 N-am nici un dubiu...ca ne vom mai "intalni" prin postari! P.S Urat din partea ta..ca ma flitui!Sigur ca ne vom mai intalni, ca doar citesti avid orice scriu, imi adresezi intrebari, etc... Nu e urat, e realist. Link spre comentariu
xoxo Reputație: 718 Postat Aprilie 14, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat Aprilie 14, 2014 batrane te cam face din toate pozitiile, eu zic sa dai logout, e cel mai bine pentru tine Link spre comentariu
twoface Reputație: -462 Postat Aprilie 14, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Aprilie 14, 2014 Sigur ca ne vom mai intalni, ca doar citesti avid orice scriu, imi adresezi intrebari, etc... Nu e urat, e realist. Este adevarat..citesc avid tot ce scrii. Ia-o ca pe un compliment...fiind el si de la cineva virtual! Ma poti invinui pentru ca-ti gasesc scrierile interesante? P.S Ai vrea sa citesc avid tot ce scrie xoxo? P.S 2 Da tinere...ma face! Ai avea ce invata de la ea! Link spre comentariu
xoxo Reputație: 718 Postat Aprilie 14, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat Aprilie 14, 2014 te face de kkt Link spre comentariu
twoface Reputație: -462 Postat Aprilie 14, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Aprilie 14, 2014 te face de kkt Spre deosebire de tine care te faci singur de cacat incercand sa ma faci pe mine de kkt. Nu e de apreciat ca poate face asta? Link spre comentariu
xoxo Reputație: 718 Postat Aprilie 14, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat Aprilie 14, 2014 totusi.. te-a facut de kkt Link spre comentariu
midas Reputație: 1187 Postat Aprilie 14, 2014 Oras:n/a Oras:n/a Partajează Postat Aprilie 14, 2014 http://fap.to/images/full/41/100/1008468959.jpg ... chiar nu puteți ? Laura și Lorry ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum