Sari la conținut

0725045122‬

Postări Recomandate

• Oras:Craiova
Postat

A fost cineva pana acum?

Nu da prea multe detalii, zice ca masajul se face tot pe corpul (inclusiv talpi 😂) si este in zona Amaradia. Atat am reusit sa aflu.

in anunt scrie ca este 250 lei masajul

Postat

https://nimfomane.com/forum/topic/239411-0722826166%E2%80%AC/ una din ele are nr din titlu iar una cel din link , 0727029902 inclusiv nr acesta , locatie pe amaradia , doua doamne una pana in 30 si una 35 , arata ok la corp si la fata ambele , una mai slabura forme mai mici alta forme mai mari , cea de pana in 30 e brunetica cealalta blonda  , masaj normal 500lei o ora jumate la 4 maini ... sau minim 700/900 sa faca fin doar manuala .... e un masaj ok si o finalizarere ok manuala dar mult prea scump ...doar cu mainiile ating nu si cu corpul ... 

Postat

Masajul e ok spre bun

Preturile is wow... 250 era cel mai ieftin 500 masaj cu 4 mâini si pentu o finalizare, o amărâtă de laba 800 lei. 

Personal preturile mi se par muuult prea exagerate.

Cheers 🍻

Reputație: 71
  • Oras:CRAIOVA
  • Oras:CRAIOVA
Postat
Acum 5 ore, ilassassino02 a spus:

Masajul e ok spre bun

Preturile is wow... 250 era cel mai ieftin 500 masaj cu 4 mâini si pentu o finalizare, o amărâtă de laba 800 lei. 

Personal preturile mi se par muuult prea exagerate.

Cheers 🍻

Poți să le atingi, se dezbracă în costumul Evei?

Postat
Acum 4 ore, SULAF a spus:

Poți să le atingi, se dezbracă în costumul Evei?

Nu, la cel de 500 in nici un caz, dar sincer nu cred ca nici la 800 cu finalizare

Postat
Acum 37 minute, ilassassino02 a spus:

Nu, la cel de 500 in nici un caz, dar sincer nu cred ca nici la 800 cu finalizare

ba da la cel cu fin manuala se si dezbraca

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.