ciucurel Reputație: -294 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Octombrie 8, 2015 Bai Ciucurel, io m-am saturat e chibiteala , si scarbos de lingusitoare pe dasupra. NU vrei sa get a life?Sti cum este vorba aia?Jancsi bacsi da cu craci si omoara toți gândacii!
diamond prince Reputație: 1760 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Octombrie 8, 2015 Rupe-i fâşu' ciucurele
gabi_jo Reputație: 803 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:Cluj-napoca Oras:Cluj-napoca Postat Octombrie 8, 2015 Cum sa lase cluju' pt Deva? Ce sa faca la Deva cu tarife de la 250 de Roni in sus? Sa aiba un client la saptamana?
gabi_jo Reputație: 803 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:Cluj-napoca Oras:Cluj-napoca Postat Octombrie 9, 2015 Bun... ieri nu am avut timpul necesar pentru o revenzie o sa o fac astazi. Acum cateva zile , dupa o programare telefonica am ajuns la capatul Manasturului ; locatia bine cunoscuta de lumea de pe aici. Cum ma rodea de ceva vreme sa ma duc la Conni dupa ce am citit pe aici , intr-un final ajung in fata usi(era sa anuleze programarea .... traficul asta greu din Cluj) Imi deschide usa Conni , o fata de nota 10 ; foarte draguta la fata si cu un corp pe placul meu. Fund bombat si coapse pline yess! Am schimbat cateva vorbe , dupa care m-am dus frumos la un dus. Ajuns in camera de lucru ma asteapta intinss in pat cu o lenjerie neagra foarte sexy. Ma asez frumos langa ea , incepem sa ne mangaiem sarutari etc. Dupa incepe Conni un oral, si ce mai oral .... lins scuipat, atentie la 00 si zonele adiacente , saliva curgea pe penis frumos.... un super oral ce mai!Dupa am facut un 69 unde am gasit o piersicuta curata , frumos mirositoare , umeda si excitata. Dupa montarea prezervativului am continuat in pozitia lingurita . Eram tare ca o piatra ft ft excitat. Pe urma un frumos misionar un am si finalizat. CONNI este o profesionista , stie sa te faca sa te simti bineNote nu ma prea pricep sa dau.... o medie de 8,5 sa spunem. Prestatia mea a fost cam slaba ....eram ft excitat si era sa na termin dupa 2 min ))). Te salut Conni ; numai bine ! 3
zoli100 Reputație: 593 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:Mures Oras:Mures Postat Octombrie 9, 2015 Bun... ieri nu am avut timpul necesar pentru o revenzie o sa o fac astazi. Acum cateva zile , dupa o programare telefonica am ajuns la capatul Manasturului ; locatia bine cunoscuta de lumea de pe aici.Cum ma rodea de ceva vreme sa ma duc la Conni dupa ce am citit pe aici , intr-un final ajung in fata usi(era sa anuleze programarea .... traficul asta greu din Cluj) Imi deschide usa Conni , o fata de nota 10 ; foarte draguta la fata si cu un corp pe placul meu. Fund bombat si coapse pline yess!Am schimbat cateva vorbe , dupa care m-am dus frumos la un dus. Ajuns in camera de lucru ma asteapta intinss in pat cu o lenjerie neagra foarte sexy. Ma asez frumos langa ea , incepem sa ne mangaiem sarutari etc.Dupa incepe Conni un oral, si ce mai oral .... lins scuipat, atentie la 00 si zonele adiacente , saliva curgea pe penis frumos.... un super oral ce mai!Dupa am facut un 69 unde am gasit o piersicuta curata , frumos mirositoare , umeda si excitata. Dupa montarea prezervativului am continuat in pozitia lingurita . Eram tare ca o piatra ft ft excitat. Pe urma un frumos misionar un am si finalizat.CONNI este o profesionista , stie sa te faca sa te simti bineNote nu ma prea pricep sa dau.... o medie de 8,5 sa spunem.Prestatia mea a fost cam slaba ....eram ft excitat si era sa na termin dupa 2 min ))).Te salut Conni ; numai bine !totul pare ok.insa prestatia ta a fost cam slaba si notele mici tot ea le ia??? chiar nu sti sa dai note!
gabi_jo Reputație: 803 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:Cluj-napoca Oras:Cluj-napoca Postat Octombrie 9, 2015 8,5 e o nota buna zic eu nu?)
gabi_jo Reputație: 803 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:Cluj-napoca Oras:Cluj-napoca Postat Octombrie 9, 2015 E de top fata , jos palaria. De aceea nu am vrut sa dau note....ca am fost eu slab preparat. Data viitoare o sa fie 10 cu steluta. 1
xxxwq Reputație: 20 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:hunedoara Oras:hunedoara Postat Octombrie 21, 2015 Azi am fost la Conni.Ce pot sa spun. Deci WOOOOW . Arata foarte bine un corp de exceptie zici ca i sculptata i perfecta. In poze pare mult mai plinuta(asta i-am spus si ei)dar fata in fata are o silueta de invidiat, multe nu arata asa la varsta aceea. Practic i dai maxim 26ani are un corp zici ca i o pustoaica. Sani ridicati ,funduletul obraznic, niste buze de iti vine sa o mananci. De pasarica nici nu zic as fi stat acolo 24 de ore fara probleme )) . Deci ma jur ca si vocea ei ma excita , si gesturile pe care le facea woooow, zici ca eram cu ea de 10 ani zici ca era iubita mea asa de pasionala era si se vede ca i place ceea ce face , se implica. Eram grabit si nu am putut sa stau asa de mult pe cat as fi vrut , dar data viitoare o sa recuperez )) . I o femeie foarte curata, locatia foarte primitoare si curatenie. Nota 10 pe linie la toate punctele pentru tine Conni esti clar de top. Cand o sa mai amdrum in cluj logic ca prima oprire o sa fie la Conni . Numa bine Conni ,ai tot respectul meu . Pentru mine esti o zeita. 4
adriian10 Reputație: -385 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:cusca Oras:cusca Postat Octombrie 21, 2015 la hotel vii?
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 21, 2015 Postat Octombrie 21, 2015 la hotel vii? Ai tu banii de hotel? Tu doar la scris prostii esti bun. 12
bololo Reputație: 15 Postat Octombrie 28, 2015 Postat Octombrie 28, 2015 Ai tu banii de hotel? Tu doar la scris prostii esti bun. 1 2
adriian10 Reputație: -385 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:cusca Oras:cusca Postat Octombrie 29, 2015 Bun... ieri nu am avut timpul necesar pentru o revenzie o sa o fac astazi. Acum cateva zile , dupa o programare telefonica am ajuns la capatul Manasturului ; locatia bine cunoscuta de lumea de pe aici.Cum ma rodea de ceva vreme sa ma duc la Conni dupa ce am citit pe aici , intr-un final ajung in fata usi(era sa anuleze programarea .... traficul asta greu din Cluj) Imi deschide usa Conni , o fata de nota 10 ; foarte draguta la fata si cu un corp pe placul meu. Fund bombat si coapse pline yess!Am schimbat cateva vorbe , dupa care m-am dus frumos la un dus. Ajuns in camera de lucru ma asteapta intinss in pat cu o lenjerie neagra foarte sexy. Ma asez frumos langa ea , incepem sa ne mangaiem sarutari etc.Dupa incepe Conni un oral, si ce mai oral .... lins scuipat, atentie la 00 si zonele adiacente , saliva curgea pe penis frumos.... un super oral ce mai!Dupa am facut un 69 unde am gasit o piersicuta curata , frumos mirositoare , umeda si excitata. Dupa montarea prezervativului am continuat in pozitia lingurita . Eram tare ca o piatra ft ft excitat. Pe urma un frumos misionar un am si finalizat.CONNI este o profesionista , stie sa te faca sa te simti bineNote nu ma prea pricep sa dau.... o medie de 8,5 sa spunem.Prestatia mea a fost cam slaba ....eram ft excitat si era sa na termin dupa 2 min ))).Te salut Conni ; numai bine !halatul?
adriian10 Reputație: -385 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:cusca Oras:cusca Postat Octombrie 29, 2015 Bonjour Nicolas, c' est gentil de ta part. Je te remerci pour m'avoir appeler et pour tes sms. Grand bisousConnije te ador
gabi_jo Reputație: 803 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:Cluj-napoca Oras:Cluj-napoca Postat Octombrie 29, 2015 250 halatul Adriane:) 2
gabi_jo Reputație: 803 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:Cluj-napoca Oras:Cluj-napoca Postat Octombrie 29, 2015 Ron 1
adriian10 Reputație: -385 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:cusca Oras:cusca Postat Octombrie 30, 2015 250 halatul Adriane:)250 cat timp?
gabi_jo Reputație: 803 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:Cluj-napoca Oras:Cluj-napoca Postat Octombrie 30, 2015 Scrie si la ea le site. Cam 30-40 de min am stat , nu mai retin exact 1
crescini Reputație: 84 Postat Noiembrie 7, 2015 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Noiembrie 7, 2015 Buna. In 24 nov voi fi in Cj. Tarife pt deplasare hotel + o cina preludica poti sa imi dai? Merci.
Vizitator conni201537 Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2015 Postat Noiembrie 11, 2015 Salutare, imi cer scuze daca m-ati sunat si nu mai reusiti sa ma contactati, dar am decis sa iau o vacanta pe perioada nedeterminata. Va multumesc
xxxwq Reputație: 20 Postat Noiembrie 12, 2015 Oras:hunedoara Oras:hunedoara Postat Noiembrie 12, 2015 Vacanta placuta
inspire Reputație: -1099 Postat Noiembrie 12, 2015 Oras:ghk Oras:ghk Postat Noiembrie 12, 2015 afara din top 3
inspire Reputație: -1099 Postat Noiembrie 12, 2015 Oras:ghk Oras:ghk Postat Noiembrie 12, 2015 Salutare, imi cer scuze daca m-ati sunat si nu mai reusiti sa ma contactati, dar am decis sa iau o vacanta pe perioada nedeterminata. Va multumescpt ce multumesti? 3
Vizitator conni201537 Reputație: 0 Postat Noiembrie 14, 2015 Postat Noiembrie 14, 2015 pt ce multumesti? Pentru intelegere draga Inspire. Si tie si celorlalti. Zi frumoasa iti doresc pt ce multumesti?
legendarul Reputație: 129 Postat Noiembrie 14, 2015 Oras:miami Oras:miami Postat Noiembrie 14, 2015 Buna Conni Cind vei fi din disponibila?
sarpex Reputație: 110 Postat Noiembrie 15, 2015 Oras:In spatele tau Oras:In spatele tau Postat Noiembrie 15, 2015 Cand se va incheia perioada de vacanta nedeterminata !!!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum