Sari la conținut

Conni 0726859365 Manastur

Postări Recomandate

• Oras:cluj-napoca
  • Oras:cluj-napoca
Postat

Bai Ciucurel, io m-am saturat e chibiteala , si scarbos de lingusitoare pe dasupra. NU vrei sa get a life?

Sti cum este vorba aia?

Jancsi bacsi da cu craci si omoara toți gândacii!

=))

• Oras:Cluj-napoca
Postat

Cum sa lase cluju' pt Deva? Ce sa faca la Deva cu tarife de la 250 de Roni in sus? Sa aiba un client la saptamana?

Postat

Bun... ieri nu am avut timpul necesar pentru o revenzie o sa o fac astazi.

Acum cateva zile , dupa o programare telefonica am ajuns la capatul Manasturului ; locatia bine cunoscuta de lumea de pe aici.

Cum ma rodea de ceva vreme sa ma duc la Conni dupa ce am citit pe aici , intr-un final ajung in fata usi(era sa anuleze programarea .... traficul asta greu din Cluj)

Imi deschide usa Conni , o fata de nota 10 ; foarte draguta la fata si cu un corp pe placul meu. Fund bombat si coapse pline yess!

Am schimbat cateva vorbe , dupa care m-am dus frumos la un dus. Ajuns in camera de lucru ma asteapta intinss in pat cu o lenjerie neagra foarte sexy. Ma asez frumos langa ea , incepem sa ne mangaiem sarutari etc.

Dupa incepe Conni un oral, si ce mai oral .... lins scuipat, atentie la 00 si zonele adiacente , saliva curgea pe penis frumos.... un super oral ce mai!

Dupa am facut un 69 unde am gasit o piersicuta curata , frumos mirositoare , umeda si excitata. Dupa montarea prezervativului am continuat in pozitia lingurita . Eram tare ca o piatra ft ft excitat. Pe urma un frumos misionar un am si finalizat.

CONNI este o profesionista , stie sa te faca sa te simti bine

Note nu ma prea pricep sa dau.... o medie de 8,5 sa spunem.

Prestatia mea a fost cam slaba ....eram ft excitat si era sa na termin dupa 2 min :)))).

Te salut Conni ; numai bine !

• Like 3
  • Oras:Mures
  • Oras:Mures
Postat

Acum cateva zile , dupa o programare telefonica am ajuns la capatul Manasturului ; locatia bine cunoscuta de lumea de pe aici.

Cum ma rodea de ceva vreme sa ma duc la Conni dupa ce am citit pe aici , intr-un final ajung in fata usi(era sa anuleze programarea .... traficul asta greu din Cluj)

Imi deschide usa Conni , o fata de nota 10 ; foarte draguta la fata si cu un corp pe placul meu. Fund bombat si coapse pline yess!

Am schimbat cateva vorbe , dupa care m-am dus frumos la un dus. Ajuns in camera de lucru ma asteapta intinss in pat cu o lenjerie neagra foarte sexy. Ma asez frumos langa ea , incepem sa ne mangaiem sarutari etc.

Dupa incepe Conni un oral, si ce mai oral .... lins scuipat, atentie la 00 si zonele adiacente , saliva curgea pe penis frumos.... un super oral ce mai!

Dupa am facut un 69 unde am gasit o piersicuta curata , frumos mirositoare , umeda si excitata. Dupa montarea prezervativului am continuat in pozitia lingurita . Eram tare ca o piatra ft ft excitat. Pe urma un frumos misionar un am si finalizat.

Prestatia mea a fost cam slaba ....eram ft excitat si era sa na termin dupa 2 min :)))).

totul pare ok.

insa prestatia ta a fost cam slaba si notele mici tot ea le ia???

chiar nu sti sa dai note!  :laugh2

Postat

E de top fata , jos palaria. De aceea nu am vrut sa dau note....ca am fost eu slab preparat. Data viitoare o sa fie 10 cu steluta.

• Like 1
  • Oras:hunedoara
  • Oras:hunedoara
Postat

Azi am fost la Conni.Ce pot sa spun. Deci WOOOOW . Arata foarte bine un corp de exceptie zici ca i sculptata i perfecta. In poze pare mult mai plinuta(asta i-am spus si ei)dar fata in fata are o silueta de invidiat, multe nu arata asa la varsta aceea. Practic i dai maxim 26ani are un corp zici ca i o pustoaica. Sani ridicati ,funduletul obraznic, niste buze de iti vine sa o mananci. De pasarica nici nu zic as fi stat acolo 24 de ore fara probleme :))) . Deci ma jur ca si vocea ei ma excita , si gesturile pe care le facea woooow, zici ca eram cu ea de 10 ani zici ca era iubita mea asa de pasionala era si se vede ca i place ceea ce face , se implica. Eram grabit si nu am putut sa stau asa de mult pe cat as fi vrut , dar data viitoare o sa recuperez :)))  . I o femeie foarte curata, locatia foarte primitoare si curatenie. Nota 10 pe linie la toate punctele pentru tine Conni esti clar de top.  Cand o sa mai amdrum in cluj logic ca prima oprire o sa fie la Conni . Numa bine Conni ,ai tot respectul meu . Pentru mine esti o zeita.

• Like 4
Vizitator
Reputație: 0
Postat

la hotel vii?

Ai tu banii de hotel? Tu doar la scris prostii esti bun. :D
  • Like 12
  • Oras:cusca
Postat

halatul?

Postat

Bonjour Nicolas,

c' est gentil de ta part. Je te remerci pour m'avoir appeler et pour tes sms. 

Grand bisous

Conni

je te ador

Postat

Scrie si la ea le site. Cam 30-40 de min am stat , nu mai retin exact

• Like 1
  • Oras:bucharest
  • Oras:bucharest
Postat

Buna. In 24 nov voi fi in Cj. Tarife pt deplasare hotel + o cina preludica poti sa imi dai? Merci.

Vizitator conni201537
Postat

Salutare,

imi cer scuze daca m-ati sunat si nu mai reusiti sa ma contactati, dar am decis sa iau o vacanta pe perioada nedeterminata.

Va multumesc

• Oras:ghk
  • Oras:ghk
Postat

Salutare,

imi cer scuze daca m-ati sunat si nu mai reusiti sa ma contactati, dar am decis sa iau o vacanta pe perioada nedeterminata.

Va multumesc

pt ce multumesti?

• Minus 3
Vizitator conni201537
Postat

pt ce multumesti?

Pentru intelegere draga Inspire. Si tie si celorlalti. 

Zi frumoasa iti doresc 

pt ce multumesti?

• Oras:In spatele tau
  • Oras:In spatele tau
Postat

Cand se va incheia perioada de vacanta nedeterminata !!!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...