Sari la conținut

0769936833

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara si Arad
  • Oras:Timisoara si Arad
Postat

Nu. Nici macar nu pot sa ii vad anunțul. E drept ca in poza de whatsapp am vazut o la corp. E blonda. 

• Oras:Timișoara
  • Oras:Timișoara
Postat
Acum 1 minut, PrikaAmaral a spus:

Si link-ul cu anuntul asa cum se face unde este ?

Dai de pe publi 24 , copy/paste! Sau unde ai văzut anunțul!! 

Postat
Acum 5 ore, cristi17081990 a spus:

Am văzut de ceva vreme anunțul ei dar modul de exprimare agresiv în anunț în sensul că nu deranjați inutil că dau bloc m-a făcut s-o trec la de evitat că nu vreau să mă trezesc cu alte surprize neplăcute la fața locului după mod ei de adresare  și atitudine.

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:arad
  • Oras:arad
Postat

Am fost eu pana la doamna in cauza...  Pozele sunt reale doar ca la telefon spune ceva si in realitate e cu totul altceva...

Experienta a fost cam asa : am sunat si programat pt ora 12:00 . Am ajuns acolo si ce  sa vezi  .. stai si asteapta cam o ora ca cica e plecata la magazin sau ceva de genul...

Intr-un final  dupa ce a ajuns am mers sus.. Dinainte ne-am inteles pentru un numar , cand am intrat a zis direct 20 minute FIX FIX de cand am intrat ( ca cica deja astepta urmatorul client ) .. Nimic macar asa de acomodare sau ceva de genu..mai ales ca am venit de afara eram cu mainile reci etc ... nici macar de o vorba .  Atunci i-am zis ca daca tot e asa pe graba sa fie se grabesca singura ca eu plec :))

De aici trageti voi concluziile :D

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.