sebastianolar2 Reputație: 33 Postat Aprilie 9, 2014 Oras:oradea Oras:oradea Postat Aprilie 9, 2014 Salutare tuturorStie cineva un cuplu in oradea? Nu am facut-o niciodata cu un cuplu si sunt dornic de o asemenea experienta
oradea85 Reputație: 93 Postat Aprilie 11, 2014 Postat Aprilie 11, 2014 incearca sa contactezi cuplul mekidau de pe matrimoniale oradea ( daca nu am voie sa scriu datele, atunci scz)eu am reusit sa dau de ei, am si facuto ( ea se fute de te ia dracu, peste o ora cu aman2) el are vreo 70% Rrom in el, ea e micuta si slabuta, dar rezusta foarte bine, + si anal o face( nu am incercat, doar el)
sebastianolar2 Reputație: 33 Postat Aprilie 12, 2014 Oras:oradea Oras:oradea Autor Postat Aprilie 12, 2014 Merci pentru pont coleguDau o bere
za.njka Reputație: 67 Postat Aprilie 22, 2014 Oras:vestul tarii Oras:vestul tarii Postat Aprilie 22, 2014 salut, si eu caut un cuplu in oradea si inca nu am gasit. daca ma puteti orienta putin ....merci anticipat
Vizitator fullspeed Reputație: 0 Postat Aprilie 22, 2014 Postat Aprilie 22, 2014 Iti recomand sa iti faci cont pe un site de swing, eu pe un asemenea site am reusit sa ma intalnesc cu cupluri, dar iti zic dupa acuma ca dureaza pana gasesti.
sebastianolar2 Reputație: 33 Postat Septembrie 24, 2014 Oras:oradea Oras:oradea Autor Postat Septembrie 24, 2014 nu au mai aparut ceva cupluri?stie cineva ceva?
Lubric Reputație: 707 Postat Septembrie 24, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Postat Septembrie 24, 2014 Sebastiane, daca apareau, gaseai recenzii sau informatii pe topicul asta. Pentru genul asta de "activitate" iti recomand sa urmezi sfatul lui Fullspeed sau sa-ti postezi anunt.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum