Fredostar Reputație: 57 Postat Mai 28, 2014 Oras:Hermannstadt Oras:Hermannstadt Partajează Postat Mai 28, 2014 Poate l-oi avea tu pe Xoxo la ignore dar pwla lui tot te bantuie, nu-ti da pace, ti-a furat linistea ...recunoaste Sorinuta nici nu iti dai seama cu cine vb ,tu cum crezi ca eu vreodata pot discuta cu asa copii (xoxo,comediantul etc ,astia imi pupa mana domnisioaro) poate daca ai cumva drum prin Koln sa ma anunti ! Link spre comentariu
xoxo Reputație: 718 Postat Mai 28, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat Mai 28, 2014 hahahah asta nu se mai face bine 1 Link spre comentariu
marian175 Reputație: 912 Postat Mai 28, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 28, 2014 Singura sansa e Link spre comentariu
deeana Reputație: -404 Postat Mai 28, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 28, 2014 Sorinuta oare imi va face Xoxo fata ? s-ar putea sa nu isi mai recunoasca curuletul dupa ,dar mai bine intai fac putina dragosta cu tine si cu Deana , dupa puteti sa ii transmiteti lui xoxo ce inseamna o teava de Panzerkampfwagen V Panthermooooaaaah.... stii numele unui tanc... stii cumva si ce e un proiectil cumulativ, sau n-ai facut nici armata, dar te-ai uitat mult pe Discovery? eu cred ca tu in fiecare zi faci "dragosta" cu mine, sir Arthur Onan Doyle... 1 5 Link spre comentariu
Fredostar Reputație: 57 Postat Mai 28, 2014 Oras:Hermannstadt Oras:Hermannstadt Partajează Postat Mai 28, 2014 mooooaaaah.... stii numele unui tanc... stii cumva si ce e un proiectil cumulativ, sau n-ai facut nici armata, dar te-ai uitat mult pe Discovery? eu cred ca tu in fiecare zi faci "dragosta" cu mine, sir Arthur Onan Doyle... Deana daca vrei sa stii toata istoria germana te-as invata cu drag tot ce doresti tu , in absolut orice domeniu, vb cat se poate de serios, este singura istorie care merita citita , in legatura daca am facut armata ,nu am facut, dar am absolvit un curs de 6 luni in Bundeswehr adica armata germana Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 28, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Mai 28, 2014 Spune-mi si mie ceva despre Cantecul Nibelungilor, pentru ca sint foarte interesat. Dar nu din Wikipedia.... Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 28, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Mai 28, 2014 Tu mai intai invata sa scri si apoi vino sa ne dai noua lectii despre istoria "Nemtiei"....vezi ca ai materie noua: "Xoxo's big cook inside ur brain" Link spre comentariu
Fredostar Reputație: 57 Postat Mai 28, 2014 Oras:Hermannstadt Oras:Hermannstadt Partajează Postat Mai 28, 2014 Tu mai intai invata sa scri si apoi vino sa ne dai noua lectii despre istoria "Nemtiei"....vezi ca ai materie noua: "Xoxo's big cook inside ur brain" esti simpatica Sorinuta mea Link spre comentariu
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Mai 28, 2014 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Partajează Postat Mai 28, 2014 Tu mai intai invata sa scri si apoi vino sa ne dai noua lectii despre istoria "Nemtiei"....vezi ca ai materie noua: "Xoxo's big cook cock inside ur brain" 1 1 Link spre comentariu
xoxo Reputație: 718 Postat Mai 28, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat Mai 28, 2014 fredo, esti pregatit sa intru in tine? 1 Link spre comentariu
Fredostar Reputație: 57 Postat Mai 28, 2014 Oras:Hermannstadt Oras:Hermannstadt Partajează Postat Mai 28, 2014 Au incercat multi sirieni , turci si chiar niste baieti din grupul Bandidos prin Deutschland ,dar din pacate spre tristetea lor nu au reusit , tu esti doar un muc ,ultima oara cand ti-am raspuns 1 Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 28, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Mai 28, 2014 Scriam de pe telefon draga Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 28, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Mai 28, 2014 Pana la urma... cine e gay-ul si cine e tatal lui ? Link spre comentariu
xoxo Reputație: 718 Postat Mai 28, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat Mai 28, 2014 Au incercat multi sirieni , turci si chiar niste baieti din grupul Bandidos prin Deutschland ,dar din pacate spre tristetea lor nu au reusit , tu esti doar un muc ,ultima oara cand ti-am raspuns 2 Link spre comentariu
? ec ed Reputație: -439 Postat Mai 28, 2014 Oras:aer Oras:aer Partajează Postat Mai 28, 2014 fredo, esti pregatit sa intru in tine?Au incercat multi sirieni , turci si chiar niste baieti din grupul Bandidos prin Deutschland ,dar din pacate spre tristetea lor nu au reusit , tu esti doar un muc ,ultima oara cand ti-am raspuns Link spre comentariu
Fredostar Reputație: 57 Postat Mai 28, 2014 Oras:Hermannstadt Oras:Hermannstadt Partajează Postat Mai 28, 2014 Care de acolo esti dc ? Link spre comentariu
xoxo Reputație: 718 Postat Mai 28, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat Mai 28, 2014 Link spre comentariu
deeana Reputație: -404 Postat Mai 28, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 28, 2014 Deana daca vrei sa stii toata istoria germana te-as invata cu drag tot ce doresti tu , in absolut orice domeniu, vb cat se poate de serios, este singura istorie care merita citita , in legatura daca am facut armata ,nu am facut, dar am absolvit un curs de 6 luni in Bundeswehr adica armata germanaISTORIA e prea putin relevanta in ce am intrebat eu. E vorba de munitiile de calibru mare. Aici nu e vorba de "povestioare" sau ipoteze, ci chestii absolut concrete. Fizica. Balistica. Armata face multe feluri de cursuri, inclusiv cursuri de bucatarie. 1 5 Link spre comentariu
Fredostar Reputație: 57 Postat Mai 28, 2014 Oras:Hermannstadt Oras:Hermannstadt Partajează Postat Mai 28, 2014 ISTORIA e prea putin relevanta in ce am intrebat eu. E vorba de munitiile de calibru mare. Aici nu e vorba de "povestioare" sau ipoteze, ci chestii absolut concrete. Fizica. Balistica. Armata face multe feluri de cursuri, inclusiv cursuri de bucatarie. pic sweat.jpgDragoste voi avea eu fata de bucatar dar in 1991 cand am facut eu cursul respectiv in Germania era mult mai serios si greu fata de ce se face acuma si era o situatie speciala ca trecusera 2 ani de la caderea zidului Berlinului , oricum nu a fost o experienta prea placuta ,dar totusi utila Link spre comentariu
xoxo Reputație: 718 Postat Mai 28, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat Mai 28, 2014 Dragoste voi avea eu fata de bucatar dar in 1991 cand am facut eu cursul respectiv in Germania era mult mai serios si greu fata de ce se face acuma si era o situatie speciala ca trecusera 2 ani de la caderea zidului Berlinului , oricum nu a fost o experienta prea placuta ,dar totusi utila 1 Link spre comentariu
Fredostar Reputație: 57 Postat Mai 28, 2014 Oras:Hermannstadt Oras:Hermannstadt Partajează Postat Mai 28, 2014 Xoxo stii care este diferenta intre Panzerkampfwagen IV si un tanc Panzerkampfwagen V Panther ? Link spre comentariu
xoxo Reputație: 718 Postat Mai 28, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat Mai 28, 2014 Xoxo stii care este diferenta intre Panzerkampfwagen IV si un tanc Panzerkampfwagen V Panther ? ma pis pe tancurile tale, ai mancat si tu ceva astazi ? 2 Link spre comentariu
Fredostar Reputație: 57 Postat Mai 28, 2014 Oras:Hermannstadt Oras:Hermannstadt Partajează Postat Mai 28, 2014 este vb doar de diamentrul la teava , stii ce vreu sa spun Panzerkampfwagen V Panther o are mai mare si mai puernica Link spre comentariu
xoxo Reputație: 718 Postat Mai 28, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat Mai 28, 2014 hai ca vezi tu diametru ce o sa intre in tine, uiti de toate tancurile tale 2 Link spre comentariu
Fredostar Reputație: 57 Postat Mai 28, 2014 Oras:Hermannstadt Oras:Hermannstadt Partajează Postat Mai 28, 2014 Cand trag nemtii nu mai ai unde sa te ascunzi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum