coolandhotman Reputație: 1198 Postat Aprilie 10, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Aprilie 10, 2014 De ce? doar o saptamana?, sfoara-i tare si tine-o luna! Link spre comentariu
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Aprilie 10, 2014 Partajează Postat Aprilie 10, 2014 Te va tine si mai mult, daca-ti bagi sapun pe gat. Link spre comentariu
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Aprilie 10, 2014 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Partajează Postat Aprilie 10, 2014 Fiu-tau e gay, da-i pace, il are pe vino-ncoace Link spre comentariu
diaconescum Reputație: 394 Postat Aprilie 10, 2014 Oras:none Oras:none Partajează Postat Aprilie 10, 2014 L-as duce la intalniri de genu Link spre comentariu
Strigoiul Reputație: 230 Postat Aprilie 10, 2014 Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Partajează Postat Aprilie 10, 2014 Link spre comentariu
xoxo Reputație: 718 Postat Aprilie 10, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat Aprilie 10, 2014 sifilisul de constanta, face tenul ca faianta! Link spre comentariu
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Aprilie 10, 2014 Partajează Postat Aprilie 10, 2014 Si cu ala de Oradea ai sa faci ca Mircea Badea. Link spre comentariu
xoxo Reputație: 718 Postat Aprilie 10, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat Aprilie 10, 2014 curvele si atletismul, va calesc organismul!! Link spre comentariu
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Aprilie 10, 2014 Partajează Postat Aprilie 10, 2014 Si c-o bere nefiltrata tii pe pectorali o fata. Link spre comentariu
xoxo Reputație: 718 Postat Aprilie 10, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat Aprilie 10, 2014 pana si-mparatul nero, se spala la cur cu dero! Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Aprilie 10, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2014 "Tati sunt gay!" Avem urmatoarele raspunsuri: Xoxo: soarele si tenisul, va-ntareste penisul! Oly: Azi ploua si e 'nnorat,penisu' s-a ' nMUIAT))Harrypoker:Daca vrei sa nu-ti mai moara, leaga-ti coaiele c-o sfoaraLeonidas: Sfoara sa fie din lana, ca te tine-o saptamana! Coolandhotman: De ce? doar o saptamana?, sfoara-i tare si tine-o luna!Beraru: Te va tine si mai mult, daca-ti bagi sapun pe gat. Harrypoker: Fiu-tau e gay, da-i pace, il are pe vino-ncoaceVentrino: Unul din trei copii, este gay.Xoxo: sifilisul de constanta, face tenul ca faiantaBeraru:Si cu ala de Oradea ai sa faci ca Mircea Badea.Xoxo: curvele si atletismul, va calesc organismul! Beraru:Si c-o bere nefiltrata tii pe pectorali o fata Xoxo: pana si-mparatul nero, se spala la cur cu dero! Doamne , sper sa am o fata 5 Link spre comentariu
xoxo Reputație: 718 Postat Aprilie 10, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat Aprilie 10, 2014 dulceata verde de nuci, pune pizda pe butuci !! Link spre comentariu
oןʎ Reputație: 632 Postat Aprilie 11, 2014 Telefon: olybucuresti Oras:b Telefon: olybucuresti Oras:b Partajează Postat Aprilie 11, 2014 xoxo, cand in parc te duci ai grija de-ale tale buci Link spre comentariu
ciucurel Reputație: -294 Postat Aprilie 11, 2014 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Partajează Postat Aprilie 11, 2014 dulceata verde de nuci, pune pizda pe butuci !! xoxo vezi in parc ,ca nu cumva un gay sa se dea la bucile tale.! Link spre comentariu
xoxo Reputație: 718 Postat Aprilie 11, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat Aprilie 11, 2014 ciucurel, mai baga o fisa barosane Link spre comentariu
ciucurel Reputație: -294 Postat Aprilie 11, 2014 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Partajează Postat Aprilie 11, 2014 ciucurel, mai baga o fisa barosanenu mai am nu imi dai tu imprumut o fisa? Link spre comentariu
xoxo Reputație: 718 Postat Aprilie 11, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat Aprilie 11, 2014 daca ma lasi sa intru putin in tine, nu stau mult! Link spre comentariu
ciucurel Reputație: -294 Postat Aprilie 11, 2014 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Partajează Postat Aprilie 11, 2014 daca ma lasi sa intru putin in tine, nu stau mult! aaaa vrei sa o sugi?nu ti-l dau fraierica ce esti.dute la cersit daca vrei. Link spre comentariu
xoxo Reputație: 718 Postat Aprilie 11, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat Aprilie 11, 2014 aaaa vrei sa o sugi?nu ti-l dau fraierica ce esti.dute la cersit daca vrei. du-te*esti mai prost ca "dece?", nu mai scriu nimic, ma declar invins! Link spre comentariu
de ce? Reputație: 234 Postat Aprilie 11, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 11, 2014 Ciucurel,Xoxo o suge doar corect gramatical!Vezi ca lai jignit! Link spre comentariu
ciucurel Reputație: -294 Postat Aprilie 11, 2014 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Partajează Postat Aprilie 11, 2014 Ciucurel,Xoxo o suge doar corect gramatical!Vezi ca lai jignit! de ce ai dreptate sa-l lasam pe xoxo sa suga doar intelectual si cu multa multa placere.pofta buna xoxo Link spre comentariu
thecat Reputație: 10279 Postat Aprilie 11, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Partajează Postat Aprilie 11, 2014 xoxo, cand in parc te duci ai grija de-ale tale buci xoxo vezi in parc ,ca nu cumva un gay sa se dea la bucile tale.! Asta a fost ca in celebra poveste a celor doi amici care mergeau, alene, umar la umar, de-a lungul caii ferate...: - Cat e ceasul?- Doua.- Sa ma iei de o*a.(...)- Cat e ceasul?- Trei.- De p*la sa ma iei.(...)- Cat e ceasul?- Cinci.- Eu ma c*c si tu ma lingi.(...)(...)(...)- Acuma cat e ceasul?- Sapte.- Auzi, stii ce? sugi p*la! 3 Link spre comentariu
Strigoiul Reputație: 230 Postat Aprilie 11, 2014 Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Partajează Postat Aprilie 11, 2014 http://youtu.be/3CMaqjzrZ3w Link spre comentariu
diaconescum Reputație: 394 Postat Aprilie 11, 2014 Oras:none Oras:none Partajează Postat Aprilie 11, 2014 Doamne , sper sa am o fata O sa on inveti meserie ? (scuze, dar nu am putut sa ma abtin) Link spre comentariu
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Aprilie 11, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 11, 2014 O sa on inveti meserie ? (scuze, dar nu am putut sa ma abtin) Unde ai umblat?! Eu am zis sa uit, dar m-au terorizat nebunii... Si daca eram maritata nu era asa... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum