Strigoiul Reputație: 230 Postat Aprilie 13, 2014 Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Postat Aprilie 13, 2014 Costumul de mai sus... are penis - bravo!are mameloane - bravo!Dar are si BURIC!!!!+ ca e si flausat
sorina4u Reputație: 79 Postat Aprilie 14, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 14, 2014 Costumul de mai sus... are penis - bravo!are mameloane - bravo!Dar are si BURIC!!!! Ventrino, cum ai pus mana pe negativ?!?!
Strigoiul Reputație: 230 Postat Aprilie 14, 2014 Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Postat Aprilie 14, 2014 Ventrino, cum ai pus mana pe negativ?!?! pe surse
albertdemont Reputație: 10 Postat Mai 20, 2014 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Mai 20, 2014 pai nu cred ca poti sa al dai afara sau sa-l renegi....in final este copilul tau...poate sa omoare pe cineva si eu tot i-as tine partea....asa ca faptu ca le-o trage unora sau altora nu prea ma intereseaza (asta daca as avea copil ) Cu raspunsul asta candidezi la postul de viitoarea mea sotie
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 21, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 21, 2014 Cu raspunsul asta candidezi la postul de viitoarea mea sotie Sa intelegem ca doresti un copil Anda.... si pe deasupra sa fie si gay.... cate planete trebuie sa se alinieze !
the godfather Reputație: -1028 Postat Mai 21, 2014 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Mai 21, 2014 E ca in bancul ala: Doamne, fa sa casti si eu la loto.Doaamne fa sa castig si eu la loto.Doaaamne fa sa castig si eu la loto. Da joaca in plm si poate o sa castigi )Intr-o zi o batranica a gasit pe jos un bilet de loto, care s-a dovedit a fi castigator !Morala: poti castiga la LOTO si fara sa joci ...))
the_engineer Reputație: 250 Postat Mai 22, 2014 Oras:Oz Oras:Oz Postat Mai 22, 2014 Sunt tare curioasa sa aflu raspunsurile dvs. Pertinente, daca se poate! Sa facem un scenariu: sa ne imaginam ca ati avea un fiu, un singur fiu. Ati primi vestea soc: he's gay Ce urmeaza? Cum procedati? Il renegati? Il dati afara din casa? Ii datu ultimatum-uri? Si, cireasa de pe tort, ce va deranjeaza de fapt ca este gay sau ca va fi blamat de societate?? Daca vi se pare prea putin gay, puteti incerca cu zoofil, necrofil, etc... CINISM daca e gay pasiv, o sa faca bani, o sa ma tine bine la batranete, de ce m-ar deranja? gay activ sa nu fie, ca atunci o sa-mi ceara mie bani sa se duca la gay pasivi (apropo, exista si lesbi-bi active numai bune de muls de bani) regula in sex, cine are gaura (pusculita) ia banu, cine are scula, baga banu la tonomat (fenomenul intra la categoria oportunism sexual) 1
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 22, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 22, 2014 Acum m-am lamurit. Multumesc pentru raspunsuri
Satana69 Reputație: 39 Postat Mai 22, 2014 Oras:in ceaunul cu fasole Oras:in ceaunul cu fasole Postat Mai 22, 2014 Pe principiul: eu te-am facut, eu te omor.!
andreea_good Reputație: 2383 Postat Mai 24, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Mai 24, 2014 tu ai fi bun de actor de teatru, în caz că nu ești deja.
Satana69 Reputație: 39 Postat Mai 24, 2014 Oras:in ceaunul cu fasole Oras:in ceaunul cu fasole Postat Mai 24, 2014 de ce ?
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 27, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 27, 2014 Incerci sa ne spui ca esti gay?!?!? Xoxo, omu' needs help
jonny23 Reputație: -458 Postat Mai 27, 2014 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Postat Mai 27, 2014 Concluzia criminalistilor:in stare avansata de ebrietate a uitat gazele deschise,a urmat explozia si nici o sansa de supravietuire!"Dumnezeu sa ma ierte"pt ce i-am facut!
Stefa13 Reputație: 119 Postat Mai 27, 2014 Oras:IN TARA MINUNILOR Oras:IN TARA MINUNILOR Postat Mai 27, 2014 Daca fiul meu este gay,voi cauta pe nimfomane un partener depinde cum este--activ /pasiv... in functie de asta voi gasi un partener ptr el sa-l faca fericit 1
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 27, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 27, 2014 Vezi ca s-a inscris un pretendent...cica din Sibiu 1
Fredostar Reputație: 57 Postat Mai 27, 2014 Oras:Hermannstadt Oras:Hermannstadt Postat Mai 27, 2014 Vezi ca s-a inscris un pretendent...cica din Sibiu Sorinuta oare imi va face Xoxo fata ? s-ar putea sa nu isi mai recunoasca curuletul dupa ,dar mai bine intai fac putina dragosta cu tine si cu Deana , dupa puteti sa ii transmiteti lui xoxo ce inseamna o teava de Panzerkampfwagen V Panther
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 27, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 27, 2014 Sorinuta oare imi va face Xoxo fata ? s-ar putea sa nu isi mai recunoasca curuletul dupa ,dar mai bine intai fac putina dragosta cu tine si cu Deana , dupa puteti sa ii transmiteti lui xoxo ce inseamna o teava de Panzerkampfwagen V Panther Uat?!?!?! Tu nu stii ce pwla are Xoxo ai grija ce-ti doresti...
Fredostar Reputație: 57 Postat Mai 27, 2014 Oras:Hermannstadt Oras:Hermannstadt Postat Mai 27, 2014 Uat?!?!?! Tu nu stii ce pwla are Xoxo ai grija ce-ti doresti... Daca e dubla a mea te am toata viata gratis ?
thecat Reputație: 10279 Postat Mai 27, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Mai 27, 2014 Tu nu stii ce pwla are Xoxo Deci ASTA era "secretul" din cauza caruia xoxo e atat de apreciat de mai toata comunitatea feminina a forumului! Lasa-le incet, ca spun tot! Si cand te gandesti ca, intrebate ce le place la el, bagau pretexte slabe - onoare, caracter, million-schmillion etc... 1
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 27, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 27, 2014 You make me blush
xoxo Reputație: 718 Postat Mai 27, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Mai 27, 2014 cat despre fredo, e prea prost sa-l mai bagam in seama
v-ships Reputație: 24 Postat Mai 27, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat Mai 27, 2014 Mai selfie, sunt curios, ai tai cum au reactionat atunci cand te-au prins sugandu-ti-o singur... iar daca ti-o sugi singur zilnic, atunci ma/si intreb lumea, te putem incadra la bulangii rujati cu sprancene epilate, jel pe motz, tightzi mulati pe oo, purtand ochelari de soare noaptea si dati cu parfum bulgaresc de taraba ?
Fredostar Reputație: 57 Postat Mai 27, 2014 Oras:Hermannstadt Oras:Hermannstadt Postat Mai 27, 2014 Eu pe xoxo il am la ignor ,deci nu vad ce imi scrie ,dar daca doreste sa vb cu stalpii sa continue
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 28, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 28, 2014 Poate l-oi avea tu pe Xoxo la ignore dar pwla lui tot te bantuie, nu-ti da pace, ti-a furat linistea ...recunoaste
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum