Sari la conținut

Cum procedezi cu un politist la judiciar care te tot strseaza??

Postări Recomandate

• Telefon: 0742822135
  • Oras:Timișoara
Postat

Deci urmatoarea situatie.....una bucata politist la judiciar...vine anul trecut ca si client cu tupeu si baloane(cum ca ceea ce fac nu e legal incearca sa obtina sex contra ...NIMIC)....revine tot o data la 4 -5 luni cu telefoane mergand in ultima aparitie pana la a ma suna din scara blocului...evident nu-i mai raspund ...dar ....poate  dati ceva idei :thinking

• Telefon: olybucuresti
  • Oras:b
  • Telefon: olybucuresti
  • Oras:b
Postat

Da de unde stii tu ca este politist.

Ti-a spus el, asa este ? 

Daca eram politist,te urmaream, te lasam sa iesi din scara blocului  si te amendam pentru port ilegal de  inteligentza :))))))))

• Like 1
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

cand o sa te mai sune, ii spui ca esti ocupata, trebuie sa vina la tine ....Ponta, are programare deja facuta.

ca aveti de discutat despre niste accize la o taxa de care nu trebuie sa stie Daciana.

sigur nu te mai cauta....:)

• Like 4
  • Oras:Lugoj
Postat

Frumoaso, spune-i si tu ca au abonament la tine si niste procurori din tm si niste tipi de la diicot si ca daca nu e bun de plata,ii"pui o vorba buna".

Postat

mda buna treaba  cu DIICOT :iagree

• Oras:Dincolo de nori
  • Oras:Dincolo de nori
Postat

Suni la DIICOT să spui că te prostituezi şi te deranjează unul care vrea să facă sex cu tine gratis, zicându-ţi că e poliţist? "Deşteaptă" chestie! :slap2

• Like 1
  • Oras:in cer
  • Oras:in cer
Postat

mda buna treaba  cu DIICOT :iagree

Daca n-ai numarul lor,(DIICOT-ilor)ti-l dau eu ;)

Postat

Ideea nu era sa sune la diicot, ci sa ii spuna nebunului ca trec pe la ea si persoane importante de pe acolo si daca o mai deranjeaza ii pune o "vorba buna". Anda nu practica prostitutia, e doar o nimfomana si isi ia tratament. Daca pleci fericit,lasi si tu un"cadou". :-P

• Like 1
  • Oras:N.Dame
  • Oras:N.Dame
Postat

Uitati un amanunt esential: prostitutia nu mai este incriminata penal, deci fata nu se supune teoretic niciunui risc daca face o reclamatie impotriva aceluia. Singurul risc este acela de a fi tinta unor priviri/zambete ironice, sau unor glume de autobaza.

De fapt, chiar si sub vechiul cod penal, care sanctiona prostitutia, cred ca ar fi putut reclama santajul fara frica de dosar penal. Indiferent de ocupatia proprie, trebuie sa fii protejat; sau, ma rog, asa ar trebui sa fie...

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

Vezi doar sa nu fie fals politist. E destul de frecvent, pe vremuri cand aveam bani putini ma gandeam si eu sa sun pe la fete sa ma dau de politai si sa le cer sa presteze gratis....intre timp am facut rost de malai si nu mai e nevoie sa joc teatru... :laugh2

Postat

Ideea nu era sa sune la diicot, ci sa ii spuna nebunului ca trec pe la ea si persoane importante de pe acolo si daca o mai deranjeaza ii pune o "vorba buna". Anda nu practica prostitutia, e doar o nimfomana si isi ia tratament. Daca pleci fericit,lasi si tu un"cadou". :-P

Pai daca e asa, politistul poa' sa zica ca si el e parte din tratamentul pt o nimfomana si ca e normal sa fie gratis ca doar o ajuta....face o fapta buna. Problema e ca Anda are parte de medicamente din plin, si unii ii dau si bani ca sa o ajute asa ca...ce ii mai trebuie altceva? :boob

Postat

Anda are dreptul sa isi selecteze"doctorasii" care ii dau "tratamentul". Nu e nimeni obligat sa mearga la ea,sa aiba astfel pretentii sa fie gratis sau sa fie platiti pentru tratament.

• Oras:Paris...
  • Oras:Paris...
Postat

Vezi doar sa nu fie fals politist. E destul de frecvent, pe vremuri cand aveam bani putini ma gandeam si eu sa sun pe la fete sa ma dau de politai si sa le cer sa presteze gratis....intre timp am facut rost de malai si nu mai e nevoie sa joc teatru... :laugh2

"Caracterul fara inteligenta face mult.Inteligenta fara caracter nu face nimic".

• Like 3
Postat

Deci urmatoarea situatie.....una bucata politist la judiciar...vine anul trecut ca si client cu tupeu si baloane(cum ca ceea ce fac nu e legal incearca sa obtina sex contra ...NIMIC)....revine tot o data la 4 -5 luni cu telefoane mergand in ultima aparitie pana la a ma suna din scara blocului...evident nu-i mai raspund ...dar ....poate  dati ceva idei :thinking

Cum procedez eu?  Chem BGS-ul. :)

Sunt curioasa cum va reationa el =))

• Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
  • Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
Postat
  N-o asculta pe Sorina, vorbeste in dodii, unde dreaq bigies la Ceamurlia?...iar daca vin vreo doua cashkete/organe erecte de la militia comunala dupa 3 ore, scapi de dreaq dai de ta-su, vor si ei; oricum pana ar veni si bigiesu are ala timp sa te lase fara dinti in gura si sa plece cu ce-apuca.

Dar daca totusi mai vine si nu are simptome clare de Balaceanca, pofteste-l politicos in casa, ca suntem oameni ce dreaq - nu inainte de a lasa o punga de medicamente/antibiotice la vedere(sunt sigur ca ai asa ceva) si de a te da cu Nivea din belsug pe la colturile gurii, scarpina-te cu patos si intens la bijboaca si zi-i ca tu ai o alergie teribila la cauciuc si ca o faci doar fara guma. :138x

Postat

"Caracterul fara inteligenta face mult.Inteligenta fara caracter nu face nimic".

Hello The Only One, ma bucur sa cunosc un om inteligent, la fel ca mine.... :laugh2

• Oras:cluj-napoca
Postat

Hello The Only One, ma bucur sa cunosc un om inteligent, la fel ca mine.... :laugh2

feliciano bine ai revenit.

de bya ce mai stii?

Postat

feliciano bine ai revenit.

de bya ce mai stii?

Ce sa stiu? Ca a parcat ditamai Audi alb cu nr B 992 BYA in fatza la Facultatea de Litere, unde e parcarea cu plata...de dimineata cand am venit la munca era acolo. Am vrut sa ii las un bilet in geam, sa ii spun ca o ador ("Te iubesc si te ador, pui de ratza chior") Dar era lume acolo, m am jenat!

Postat

Ce sa stiu? Ca a parcat ditamai Audi alb cu nr B 992 BYA in fatza la Facultatea de Litere, unde e parcarea cu plata...de dimineata cand am venit la munca era acolo. Am vrut sa ii las un bilet in geam, sa ii spun ca o ador ("Te iubesc si te ador, pui de ratza chior") Dar era lume acolo, m am jenat!

trebuia sa pui biletu acolo profesore,si vezi cum te suna ea daca lasai si nr de tel.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...