Sari la conținut

Cartele pre-pay cu buletin

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Ce spuneti de noua decizie in legatura cu cartelele pre-pay?

Pe deoparte e bine, dar si rau .. mai ales pentru fetele care nu vor sa isi dezvaluie identitatea.

În urma unei şedinţe CSAT s-a luat decizia de-a promova un act normativ prin care cumpărătorii şi deţinătorii unei cartele telefonice preplătite vor trebui să comunice datele cartea de identitate.

Cei ce deţin o astfel de cartelă pre-pay şi ştim că nu sunt puţini, vor fi obligaţi să ofere datele de identificare operatorului într-un interval de şase luni de la data intrării în vigoare a actului normativ. Dacă nu o fac, serviciile de telefonie mobilă vor fi sistate de operator.

Sursa: Go4it

• Oras:Acolo
  • Oras:Acolo
Postat

ai de pula mea, asta era problema ma ? uneori mi-e mila de astia care nu pot sa gandeasca mai departe decat ce vad in fata ochilor :(

Postat

cumparam cartele pe numele unui amic...sau le cumparam direct de la "dealeri" care ne vor face favoruri contracost. se va gasi in mod cert o solutie. nu ma obliga nimeni sa-mi inregistrez cartela fix pe numele meu. think2ice

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Dincolo de nori
Postat

Eu abia aştept să intre în vigoare un asemenea act normativ, după care să mă plimb liniştit prin anumite pieţe şi să-i aud pe concetăţenii mei mai coloraţi - cei care acum spun "ţigări, ţigări, ţigări" - zicând "cartele, cartele, cartele". Sau "carteluri", că nici mai ştiu cum se face pluralul. :slap2

• Telefon: olybucuresti
  • Oras:b
  • Telefon: olybucuresti
  • Oras:b
Postat

Ete pula, EU IMI IAU CARTELA DIN BULGARIA.

Postat

In tarile din vest se practica de mult treaba asta cu buletinul si semnatura atunci cand cumperi cartela pre-paid si n-a mai murit nimeni.Nu cred ca o sa moara nici la noi...sau mai stii.

• Like 2
  • Oras:in cer
Postat

In tarile din vest se practica de mult treaba asta cu buletinul si semnatura atunci cand cumperi cartela pre-paid si n-a mai murit nimeni.Nu cred ca o sa moara nici la noi...sau mai stii.

E ca si cum am descoperi (noi romanii) acum apa calda :slap2

Vorba lui Xoxo: ,,ai di pula noastra`` :laugh2

• Telefon: amada.dulcica
  • Telefon: amada.dulcica
Postat

:D

In Germania, de exemplu, unele companii obliga sa oferi si adresa la care stai, apoi sa confirmi ca stai acolo...  :slap2

Ce e la noi, e o picatura in mare, ne-am obisnuit sa ne facem de cap pe ascuns...  :laugh2

Postat

E cartele pluralu pentru ala de mai sus. Deep River.

:lol: colegule, deep river e poate cel mai cult si citit tip de pe forumul asta, era sarcastic omul :)

Postat

Stai linistit Fratello, dar m-ai amuzat, s-a nimerit prea tare poanta :)

Postat

Chris, explică-i acum ce înseamnă "sarcastic".

:lol: uite asa ii gonim noi pe ucenici :) dar nici la ce ai zis tu nu m-am putut abtine :lol:

Postat

Fratelo vroiam sa ajut. :( stiu cei aia sarcastic

Asa suntem noi binedispusi uneori mai ales dupa cateva zile de certuri si scandal

Postat

Fratelo vroiam sa ajut. :( stiu cei aia sarcastic

TwoFace, stai liniştit. Nu e cazul să ne supărăm. Barcelona a pierdut calificarea, Man United la fel, ne mai rămâne umorul.

:lol: uite asa ii gonim noi pe ucenici :)

Nu, nu. Aşa îi instruim şi-i pregătim pentru luptele grele pe care le vor avea de dat pe forum.

Postat

Asa suntem noi binedispusi uneori mai ales dupa cateva zile de certuri si scandal

S-a certat cine cu cine?

Postat

Picpoc cu "brigadierii", xoxo cu de ce, eu si juniormorais cu clujenii, sorina cu nu mai stiu cine etc etc

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.