bogdan Reputație: 18 Postat Ianuarie 31, 2010 Postat Ianuarie 31, 2010 Pro sau contra legalizarii prostitutiei? discutati;)
Vizitator anton Reputație: 0 Postat Ianuarie 31, 2010 Postat Ianuarie 31, 2010 Dezbaterea despre legalizarea prostitutiei a fost adusa in atentia noastra la inceput de campanie electorala si lasata de izbeliste apoi de partidul sustinator pentru ca aveau de castigat voturi prin alte "programe". Pana acum ne-am ocupat cu aprobarea bugetului,masuri pentru aducere de fonduri la guvern etc...si iarasi a ramas intr-un proiect de lege bun, dar pe care se asterge praful. Pentru a fi discutata rational si normal (fara tente politice si ironii) este nevoie de o persoana politica reprezentativa care sa ne-o aduca iarasi in atentie.
bogdan Reputație: 18 Postat Ianuarie 31, 2010 Autor Postat Ianuarie 31, 2010 ar fi o masura care ar aduce beneficii, cum ai spus si tu, bani in plus la buget, dar nu cred ca "initiatorii" (verbali) ai proiectului sunt interesati sa il si puna in practica, e vorba doar de campanie electorala asa cum spunea si Magdis mai sus.plus ca sunt o multime de doamne respectabile si inguste la minte care cu siguranta s-ar opune vehement acestor legi. de ce doamnelor, e mai bine ca sotii sa mearga la una pe centura sau intrun local curat care sa asigure igiena si protectie??
Vizitator cornel Reputație: 0 Postat Ianuarie 31, 2010 Postat Ianuarie 31, 2010 categoric DAdar ma tem ca punctul nostru de vedere nu va conta nici de aceasta data prea mult. Pe langa doamnele inguste la minte de care vorbea claus mai sunt si reprezentantii Bisericii care se vor opune. Vehement.Cu zeci de argumente false si ipocrite. Nu ca asta ar opri aceste practici, care vor continua, la limita legalitatii, sub ochii binevoitor inchisi ai autoritatilor si ai acelorasi reprezentanti ai BOR.
Adriana Reputație: 0 Postat Ianuarie 31, 2010 Postat Ianuarie 31, 2010 da, pentru ca ar proteja si femeile care lucreaza in domeniu, ar elimina proxenetii care se imbogatesc pe spatele lor, s`ar controla mai bine raspandirea bolilor si toata treaba s`a desfasura in conditii mai sigure si igienice.
anca Reputație: 0 Postat Ianuarie 31, 2010 Postat Ianuarie 31, 2010 de ce as proteja prostituatele? nu fac de bunavoie asta? de ce m-as gandi in ce conditii stau pe centura, nu e ca si cum ar sta pe centura la vandut de tomate, pentru ca sunt de la ele din gradina si doar asa pot asigura copiilor un colt de paine... daca unii vor sa contacteze boli nenorocite culcandu-se cu niste consumate infecte, s-o faca pe spinarea lor si sa se imbolnaveasca. asta ar fi culmea, sa le dam asigurari medicale si pensii. inseamna ca as da la gunoi toate diplomele de la scoala. ce sa mai fac cu ele? ma pot face curva!!! placut si banos, cu trai asigurat la batranete!
angelhelll Reputație: 0 Postat Ianuarie 31, 2010 Postat Ianuarie 31, 2010 Gandeste-te ca ai avea un fiu de 18 ani. Si cel mai probabil nu te-ar intreba pe tine cum sa-si inceapa viata sexuala. Si ar apela la prostituate. Nu crezi ca ar fi mai safe pentru fiul tau sa o faca intr-un cadru legal si intr-un mediu igienic?Prin legalizare, nu le asiguri doar prostituatelor o stare sanitara mai buna, ci si clientilor. Asta nu prea se constientizeaza.
bianca Reputație: 0 Postat Ianuarie 31, 2010 Postat Ianuarie 31, 2010 de ce as proteja prostituatele? nu fac de bunavoie asta? de ce m-as gandi in ce conditii stau pe centura' date=' nu e ca si cum ar sta pe centura la vandut de tomate, pentru ca sunt de la ele din gradina si doar asa pot asigura copiilor un colt de paine... daca unii vor sa contacteze boli nenorocite culcandu-se cu niste consumate infecte, s-o faca pe spinarea lor si sa se imbolnaveasca. asta ar fi culmea, sa le dam asigurari medicale si pensii. inseamna ca as da la gunoi toate diplomele de la scoala. ce sa mai fac cu ele? ma pot face curva!!! placut si banos, cu trai asigurat la batranete![/quote']"placut si banos, cu trai asigurat la batranete!"nu cred ca a face sex cu persoane necunoscute in toate modurile posibile si perverse se incadreaza in definita cuvantului 'placut'.:D
anca Reputație: 0 Postat Ianuarie 31, 2010 Postat Ianuarie 31, 2010 cu fiul meu de 18 ani eu as sta de vorba, as fi prietena lui, asa cum si mama a stiut s-o faca, cu mine. ar sti ca viata sexuala se incepe intr-o relatie, cu o fata la care tii, nu cu o prostituata. mai tine si de educatie si principii. si daca nu e placut sa faci sex cu necunoscuti in toate modurile posibile, atunci du-te si angajeaza-te casiera la cora. sau femeie de serviciu. ce mila mi-e de ele, ca aleg sa-si vanda corpul si stau in frig pentru asta saracele. unii oameni indura frigul si boala zilnic, pentru ca nu au dupa ce sa bea apa, stau in varful muntelui cu 2 copii care nu beneficiaza poate niciodata de educatie si nu se instituie nicio lege pentru ei. asa ca de ce mi-ar pasa de curve daca isi aleg singure meseria?
preotul Reputație: 0 Postat Februarie 3, 2010 Postat Februarie 3, 2010 Miluieste-ma, Dumnezeule, miluieste-ma.Voia lui Dumnezeu aceasta este, ca sa va feriti de desfranare, le-a spus crestinilor Marele Pavel, apostolul neamurilor. Dar eu, intinandu-mi haina botezului, m-am tavalit in noroiul pacatului, care mi-a robit inima.Miluieste-ma, Dumnezeule, miluieste-ma.Nu pot, Doamne, sa ma ridic prin puterile mele, nu pot birui patimile care ma apasa si carora le-am dat putere sa ma stapaneasca.Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh.Libertate am cautat, dar am gasit lanturile pacatului, si suspin acum dupa libertatea cea adevarata. Ajuta-ma, Doamne, Cel ce ai zdrobit incuietorile iadului si i-ai adus la lumina pe cei din intuneric.Si acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.
amidon Reputație: 1 Postat Aprilie 18, 2010 Postat Aprilie 18, 2010 Imi pare rau pentru cei care sunt impotriva legalizarii prostitutiei,dar atata vreme cat aceasta “meserie” se practica,nu vad de ce sa nu faci lucrurile sa mearga mai bine,sa nu mai existe atatea probleme in sistem cu bolile si teroarea de a fi descoperite.
poponets Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2010 Postat Aprilie 18, 2010 nu sunt impotriva legalizarii. dar sunt impotriva vanatorii de fluturi roz . legalizarea nu va face viata mai frumoasa nimanui. numai prostituatele naive si cu vise de fat frumos pot crede asta. legalizarea va da numai un pretext pentru cele ce cred ca stand cu picioarele pe cate un perete te simti implinita. wrong
bibi34 Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2010 Postat Aprilie 18, 2010 cred ca legalizarea prostitutiei ar imbunatatii enorm conditiile de munca ale prostituatelor, starea lor de sanatate fizica si mentala, rezultatele luptei impotriva muncii “la negru” etc. dar cred ca cel mai important aspect e ca legalizarea va duce la scaderea traficului de carne vie si exploatarii sexuale. eu vad solutia intr-o campanie de informare, atat a tinerilor (in legatura cu riscurile si implicatiile exploatarii sexuale), cat si a organizatiilor si intitutiilor responsabile cu lupta impotriva crimei organizate si traficului uman.n-am crezut vreodata ca imaginea unor femei drogate fortat, batute bestial, vandute si ras-vandute, ar putea sa inspire sintagma
Vizitator laur567 Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2010 Postat Aprilie 18, 2010 Sa va fie rusine degeneratilor, cei care faceti propaganda legalizarii viciului. Atata timp cat mai exista barbati adevarati in tara asta -prostitutia va fi interzisa, nu legalizata. Niciodata.Cum sa legalizezi viciul? Decadenta? Prostitutia este un fenomen de degenerare in esenta. Auzi!- Sa legalizezi! Visati voi curvelor mult si bine. Inca mai exista demnitate in tara asta.Si nu mai spuneti aberatia asta, ca prostitutia e o “meserie”. Cea mai mare aberatie.
andrei235 Reputație: 1 Postat Aprilie 18, 2010 Postat Aprilie 18, 2010 daca se legalizeaza vor fi mult mai putine prostituate - motivul este evident cele cu boli nu sunt admise, cele bolnave psihic la fel; pestii se vor lasa de meserie pentru ca nu vor avea decat rebuturi sub aripa.Prefer ca o femeie apropiata sa fie prostituata decat sa ia sida de la un tovaras idiot, daca mi se pare ca merita mai mult o sa am sansa sa ii schimb parerea pentru ca nu o sa moara prematur.
tazz Reputație: 42 Postat Aprilie 18, 2010 Oras:Tayland Oras:Tayland Postat Aprilie 18, 2010 Teo Trandafir, candidatul PD-L la colegiul 19 din Capitala, considera ca Elena Basescu trebuie ocrotita pentru ca este "mititica" si reprezinta viitorul Romaniei. Totodata, Teo sustine legalizarea prostitutiei pentru ca, afirma ea, barbatii vor fi fericiti, iar casniciile vor fi mai solide.Intr-un interviu acordat cotidianului Gandul, Teo Trandafir a declarat ca nu o cunoaste pe fiica presedintelui Traian Basescu si crede ca este contestata pentru ca e frumoasa si a avut ghinionul cu "succesurile". "Ce a facut Elena Basescu de e contestata asa rau, ca e frumoasa si ca a avut ghinionul cu 'succesuri'?!. Ce n-ar da uneori sa nu mai fie fiica tatalui sau... Cred ca e foarte greu sa traiesti in umbra unui parinte atat de important politic. Pot sa va spun ca suntem prietene pe Facebook. N-am vazut-o niciodata in realitate", a declarat Teo Trandafir.Candidatul PD-L la Colegiul 19 din Capitala crede ca Elena Basescu ar trebui sa fie mai sustinuta, pentru ca reprezinta viitorul Romaniei."Ar fi putut fi un pic mai sustinuta pentru ca e tanara si ma gandesc ca, daca ii dam toti in cap, mititica fiind, n-o sa aiba niciodata sansa sa creasca. Sigur, e fata presedintelui, 'hai sa dam cu pietre in ea!'. Dam, dar hai s-o ocrotim un pic, ca face parte din viitorul nostru, asa cum e ea, va fi europarlamentarul de maine. Ma gandesc pur uman ca, daca dai intr-o fata asa, la un moment dat o sa se lase", a mai declarat Teo.Desi o sustine pe EBa, Teo recunoaste ca nu l-a votat ...sursa ziare.comLegalizarea prostitutiei trebuie sa fie prioritate. Legalizarea trebuie sa intervina ca o necesitate in momentul asta de criza.
Administrator pisicuts Reputație: 114481 Postat Aprilie 19, 2010 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Aprilie 19, 2010 Eu as prefera sa fie legalizata prostitutia dar fara taxe platite la stat.Ar fii cel mai corect sa nu se iroseasca ceva frumos si sa adune ce pica pe de laturi.
dr2000 Reputație: 2 Postat Aprilie 19, 2010 Postat Aprilie 19, 2010 Eu as prefera sa fie legalizata prostitutia dar fara taxe platite la stat.Ar fii cel mai corect sa nu se iroseasca ceva frumos si sa adune ce pica pe de laturi.Zise managerul :
ralucu Reputație: 2 Postat Aprilie 21, 2010 Postat Aprilie 21, 2010 nu ma intereseaza legalizarea prostitutiei, deci nu sunt nici pro nici contra.insa doar un naiv poate crede ca fetele care stau acum pe centura sau si-au transformat apartamentele in bordeluri sau presteaza in saloane de masaj obscure se vor apuca sa plateasca impozite statului.acesta nu este un fenomen controlabil, si n-o sa poata fi niciodata scos din economia subterana, pentru ca insusi statul contribuie la ramanerea sa in ilegalitate-vezi politisti care fac blat cu prostituatele, pesti care cotizeaza la organele de politie ca sa mearga afacerea…nimeni nu va renunta la spaga, asta-i clar.din perspectiva etica nu poti inlocui lipsa de principii sau foamea de bani cu o amarata de lege care sa ofere “suport moral” prostituatelor.
nemilosu Reputație: 0 Postat Aprilie 21, 2010 Postat Aprilie 21, 2010 frate prostitutia e veche de cand bunica si pamantul..e cea mai veche “meserie” cine-i proasta sa plateasca impozite ca sa stea cracita in fata unuia…? chiar daca se legalizeaza tot o sa se continue cu munca la negru..pentru ca asa cum ai zis si tu, nu-ti convine sa platesti impozite pentru ca iti scade din profit..nu o mai aburiti cu economia si PIB-ul tarii..astia dau proiecte de lege ca sa aiba la ce sa se gandeasca noaptea..sa para importanti..nu o sa se legalizeze in veci si pururi…cum ar fi sa te intrebe cineva, ce vrei sa te faci cand ai sa fii mare?”prostituata-primesc si carte de munca..adik..la batranete o sa pot avea o pensie din asta”..
juarezz Reputație: 0 Postat Aprilie 21, 2010 Postat Aprilie 21, 2010 Si vin cu niste motive :1. Tinerea sub observatie a bolilor cu transmitere sexuala;2. Micsorarea numarului de violuri;3. Bani la Buget, care pot fi folositi pentru educatie sexuala, tratamente HIV/bloi cu transmitere sexuala.Mai dati-va jos ‘masca’ de ‘crestini’ vopsiti … De lupi mralisti e satula lumeaDaca Biserica Ortodoxa si alti “pudici” anti-legalizare a prostitutiei se vor mai opune, din motive “crestine”, sa-si aminteasca de Maria Magdalena si s-o lase mai moale cu 95% popor crestin!! La prostituatele (ilegale acum) se duc si ei, “invechiti in zile grele”!!!
terminalstudio Reputație: 0 Postat Aprilie 21, 2010 Postat Aprilie 21, 2010 Fara cerere nu exista piata de desfacere. Daca nu s-ar cere sex..n-ar fi protituate. Din moment ce exista cerere, si deci si piata, normal ar fi sa fie legala! ca de existat oricum va mai exista si de-acum incolo.ce ne facem cu copii care fug de-acasa de prea multa bataie si abuzuri si ajung la prostitutie ca ultima varianta?!. am inteles ca preferi s-o vezi la morga pe fiica-ta daca s-a “pisat” pe educatia data de tine. Dar daca prietena ei vine zilnic batuta si schingiuita de parinti si intr-o zi decide ca prostitutia e mai “lejera” decat abuzul parintilor?! ca decat sa fie fututa de ta-su mai bine de 10 straini?! pot sa-ti fac o poveste din treaba asta…cum fuge de-acasa..se lasa de scoala ca deh..doarme pe strazi si mananca gunoaie…si singura varianta e prostitutia…merita sa ajunga la morga violata si batuta? doar pentru ca a avut “ghinionul” de a se naste in familia gresita si in tara gresita?In ce priveste afirmatia ta cum ca legalizarea nu face altceva decat sa incurajeze toate tampitele care vor sa apuce drumul asta…alea oricum o sa o faca..legal sau nu…
Vizitator mmy Reputație: 0 Postat Aprilie 21, 2010 Postat Aprilie 21, 2010 trecand la afirmatiile tale, te invit de asemenea sa faci tu un copil,sa te spetesti muncind p branci cu 2 servicii doar sa-i oferi fetei okazia sa poata alege,si ea sa decida cand trece de pubertate ca e mai important sexul p bani decat efortul tau. repet, decat s-o vad cracita pe undeva zambind si batandu-se cu pumnii in piept ca e mai buna ca ma-sa doar pt ca ea a ales calea usoara… si crede-ma,exista mii de exemple.
different Reputație: 0 Postat Aprilie 21, 2010 Postat Aprilie 21, 2010 buuun, second de ce sa nu se legalizeze prostitutia?adica daca nu o recunoastem nu exista?pe bune?da daca am cancer si nu accept asta evident voi muri pana la urma…cam asa merge si aici, asa ca haideti sa nu fim ipocriti, moralisti sau fete bisericesti…si nici sa incurajam prostitutia…oricum legalizarea ei nu va reprezenta o incurajare, ci doar o formalitate si poate eliminarea cat de cat a mizeriilor care se intampla..oricum e numai mizerie in jur, si asta pt ca noi o facem
tequiero Reputație: 0 Postat Aprilie 21, 2010 Postat Aprilie 21, 2010 Nu ma pot exprima nici cu ba, nici cu bre nici cu fei.Polemica a degenerat de la legalizarea ocupatiei ( ma repet cu statisticile dar chiar reduce numarul violurilor, ******ului, **spam editat**ilor traficati, bolilor venerice sau toate de mai sus in orice combinatie) spre expunerea unor asa zise principii.In primul rand trebuie facuta delimitarea intre curve si prostituate. Celor care au trecut de clasa… de liceu in care se studiaza logica, sunt 2 cerculete care se intersecteaza dar nu se cuprind. Poti sa te futi cu jumate de oras pe bani si sa nu fii curva, dupa cum poti lucra in superbanca tarii si sa nu te numesti prostituata, ci doar o mare curva penala si proasta pe deasupra.Aici nu se vorbeste de legalizarea curvasariei, ci doar de a unei ocupatii ca oricare alta.Si sincer, presupunand ca macar unul din viitorii mei copii va fi baiat, prefer sa/l duca tac/su la o prostituata cu analizele la zi pentru inceperea vietii sexuale, decat sa/l preia vreo Gabitza de la colt sa-i mai faca si alte “cadouri” venerice sau urlatoare.SI ca sa inchei prezentul comentariu intr-un registru filosofic, cand un om face niste compromisuri dureroase pentru un ban in plus la salariu, un cont ( client) nou sau un birou mai aproape de peretele de sticla al acvariului de multinationala nu se cheama ca se prostitueaza? Si cati dintre noi putem arunca piatra cu mana pe inima ca nu am facut-o niciodata?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum