Sari la conținut

Sfaturi pt experiență "diferită"

Postări Recomandate

• Oras:Cluj-Napoca
Postat

Salutari tuturor. După mai multe  experiențe hetero parcă aș fi interesat de ceva "nou" , diferit de cele de până acum. Cum și ce mă sfătuiți să încerc? Ce să fac și ce să nu fac? 

Mulțumesc. 

• Oras:Pizdeea
  • Oras:Pizdeea
Postat
22 hours ago, andreicluj85 said:

Salutari tuturor. După mai multe  experiențe hetero parcă aș fi interesat de ceva "nou" , diferit de cele de până acum. Cum și ce mă sfătuiți să încerc? Ce să fac și ce să nu fac? 

Mulțumesc. 

apoi cred ca depinde cat de nou vrei sa fie si ce esti dispus sa incerci. piata are optiuni, dar cred ca daca nu stii foarte bine ce vrie va fi greu sa o iei asa pe baza sfaturilor altora, mai ales ca e o chestie foarte subiectiva :)). 

Reputație: 4307
  • Oras:Miami FL
  • Oras:Miami FL
Postat
Acum 23 ore, andreicluj85 a spus:

Mulțumesc. 

Chiar ti s-a urat de pizda? ce sa zic mane trebuie sa faci multe clisme o gramada de lubrifiant si vezi sa nu ai greturi prea mari ca la femeile cu pula aka shemale care is active toate au pule mari de la 18 in sus te iau palpitatiile cand le vezi du-te vezi ce si cum vezi la rubrica de transe si fa recenzie eu inca nu am avut curaj sa ma duc 

Postat

Eu ti-as recomanda sa te duci o data la transexuale. Recomand Ana, Ruxi (e in oras) si Lara. Doar la ele am fost si nu am regretat.

Eu am fost doar activ. Ca si pasiv sunt cateva chestii care trebuie facute in plus, cum ar fi clisma dar habar nu am cum se face.

Mintea deschisa si have fun.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.