Sari la conținut

0734768738 - Daria

Postări Recomandate

• Oras:Vâlcea
  • Oras:Vâlcea
Postat

Salutare , din lipsă de alternative și fiind mai matinal am luat legătura cu titulara,poze false dar mi a trimis o poză pe whatsapp și am zis să nu rămân "umflat" fiind de dimineață am fost primul client , nici cafeaua nu și a băut-o,  i am zis să "mănânce " ca să nu bea cafeaua pe stomacul gol🪺😈

Dameza minionă,  skini,  silicoane(cred că ăsta e singurul atu) , fără mirosuri suspecte. De comunicat nu prea ai cu cine.

Locație 7 ( dar nu maduc să mă cazez)

Oral protejat 5  după nici un minut s a pus pe spate și aștepta să urc pe ea, i am spus să mai pape un pic că așa i frumos

Normal 6  se simte bine pe "gigel" , gemete false ,eu la marginea patului ea umeri craci și capră ( i am propus să ne folosim de masa din camera ,că nu sunt fan pat) și sa "urzicat" puțin că la juma de oră pozițiile sunt limitate, bla bla, m am bosumflat și eu și în capră am accelerat să termin. Pare pe fastfuck,  are și o golegă blondă ( am văzut-o la ieșire) mi a propus să intru cu amândouă, nu m ar tenta .

Halat 200 cu 400

Cred că s ar încadra la 150-300

În lipsă de altceva merge o descărcare 

Îmi pare rău că nu am apucat o pe MadiX deoarece am prins-o la Pitești și pe oral este ce trebuie.

Spor!

• Mersi 1
  • cleopatra01 a schimbat titlul în 0734768738 - Daria
Postat
Acum 6 minute, GIGEL8 a spus:

Salutare , din lipsă de alternative și fiind mai matinal am luat legătura cu titulara,poze false dar mi a trimis o poză pe whatsapp și am zis să nu rămân "umflat" fiind de dimineață am fost primul client , nici cafeaua nu și a băut-o,  i am zis să "mănânce " ca să nu bea cafeaua pe stomacul gol🪺😈

Dameza minionă,  skini,  silicoane(cred că ăsta e singurul atu) , fără mirosuri suspecte. De comunicat nu prea ai cu cine.

Locație 7 ( dar nu maduc să mă cazez)

Oral protejat 5  după nici un minut s a pus pe spate și aștepta să urc pe ea, i am spus să mai pape un pic că așa i frumos

Normal 6  se simte bine pe "gigel" , gemete false ,eu la marginea patului ea umeri craci și capră ( i am propus să ne folosim de masa din camera ,că nu sunt fan pat) și sa "urzicat" puțin că la juma de oră pozițiile sunt limitate, bla bla, m am bosumflat și eu și în capră am accelerat să termin. Pare pe fastfuck,  are și o golegă blondă ( am văzut-o la ieșire) mi a propus să intru cu amândouă, nu m ar tenta .

Halat 200 cu 400

Cred că s ar încadra la 150-300

În lipsă de altceva merge o descărcare 

Îmi pare rău că nu am apucat o pe MadiX deoarece am prins-o la Pitești și pe oral este ce trebuie.

Spor!

Link? 

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.