TsiPower Reputație: 6 Postat Februarie 1 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Februarie 1 Baieti buni, imi puteti recomanda hotel/pensiune unde as putea si eu odihni 2-3 ore ? Sunt camere pt asa ceva special ? Sau trebuie sa scot o camera pe o noapte ? Orice info ma ajuta sper 😋 1
luzzu Reputație: 523 Postat Februarie 1 Oras:pretutindeni si nicaria ^^ Oras:pretutindeni si nicaria ^^ Postat Februarie 1 Ai cont de-un an, dar zero recenzii. Contribuie intâi comunitatii si apoi vino cu pretentii! N-am absolut nici un motiv sa ajut paraziti. Din contra, doar as incuraja miloaga astfel . Cu ocazia asta, pote citesti si regulamentul forumui, unde zice clar ca nu se accepta titlu de topic format doar dintr-un emoticon
TsiPower Reputație: 6 Postat Februarie 1 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Februarie 1 Ai dreptate, sunt un om foarte ocupat, mi-am facut cont aici ca imi place sa vad ce se intampla, ce fete sunt pe la noi cand am un pic timp liber In primul rand referind la recenzii nu am sa va ajut cu nicio informatie ca eu la o singura fata am fost si aia de pe publi, am si intrebat de ea dar dupa intalnire am si scris ca mai bine nu mergeam In al doilea rand referitor la emiticon, dupa ce toate fetele folosesc o gramada nici nu mam gandit ca una singura ii interzis sau ma rog In al treilea rand nu cred c scrie undeva ca daca ai nevoie de ajutor/informatie tre sa ai sute de recenzii sau sa fii activ zilnic, am pus o intrebare simpla, poate a mai fost cineva pe la careva pensiune cu cineva si ma putea ajuta si pe mine cu ceva inf ....dar dal-n plm google ii prietenul meu cel bun. O zi buna 2
boston 96 Reputație: 0 Postat Februarie 2 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Februarie 2 Acum 23 ore, TsiPower a spus: Baieti buni, imi puteti recomanda hotel/pensiune unde as putea si eu odihni 2-3 ore ? Sunt camere pt asa ceva special ? Sau trebuie sa scot o camera pe o noapte ? Orice info ma ajuta sper 😋 Salutare! Cauta Pensiunea Margareta in Baile 1 Mai, foarte aproape din capat Nufaru 5 min,eu acolo frecventez aprox de 2 ori pe saptamana cate 3-4 ore , au self check-in doar sa ii specifici la telefon cand faci rezervarea acest aspect ! Curatenie exemplara si eu iti recomand camerele de la etajul 1 sunt mai retrase , parcare
signum Reputație: 148 Postat Februarie 2 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Februarie 2 Interesant Ce tarife sunt pentru 2-3-4 ore?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum