Sari la conținut

Erica007 - 0735039973

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Buna sunt Erika o satena miniona de 20 anisori,1,65 inaltime si 50 kg.Am sani frumosi de marime mici spre medii si un fund atragator(dar ramane la aprecierea voastra)

Imi plac barbatii seriosi si ingrijiti care stiu sa aprecieze o femeie😘personalitate mea jucausa te va face sa te indragostesti imediat.Daca pretuiesti calitatea si discretia atunci sunt persoana potrivita!

Ca locatie ma puteti gasi sectorul 3 Blvd Unirii

SERVICIILE MELE SUNT:

❤️ Sex normal protejat

❤️Oral protejat/neprotejat (in functie de igiena)

❤️Masaj relaxare/Erotic (doar la o ora)

❤️69

❤️Sex intre sani

❤️Finalizare orala(extra 100 ron)

❤️Finalizare corporala

CADOU:

💓200ron finalizarea (30 min)

💓400ron ora (60 min )

🩵0735039973🩵

‼️️NU FAC ANAL

‼️️NU ACCEPT PERSOANE IN STARE DE EBRIETATE

IMG-20260314-WA0042.jpg

IMG-20260314-WA0041.jpg

IMG-20260314-WA0040.jpg

IMG-20260314-WA0039.jpg

• Like 7
  • Inimioara 11
  • cleopatra01 a schimbat titlul în Erica007 - 0735039973
  • Super Premium
Postat

@Erica007Bine ai venit, în ce zonă te găsim și ce program ai? 

• Like 1
  • Inimioara 1

Nu există ora perfectă – doar compania care face timpul să dispară.

Postat
La 14.03.2026 la 23:24, fullspy a spus:

@Erica007Bine ai venit, în ce zonă te găsim și ce program ai? 

Ma gasiti sectorul 3!

Bvd Unirii

Mai multe detalii pe whatsApp

• Like 1
Reputație: 356
Postat

Buna venit pe la noi...🌹🌹🌹

• Inimioara 1
Postat

Pentru noaptea asta nu mai am locuri disponibile 

Va ast  astazi incepand cu ora 11:00 pentru progamarii!😘

• Oras:one day in heaven, next day in hell
Postat

Deja initiata in acest domeniu? Sau incepatoare? 

Postat
Acum 22 minute, 71laciport a spus:

Deja initiata in acest domeniu? Sau incepatoare? 

Nu sunt noua in domeniu!Dar pentru prima data  la noi in tara😘

• Inimioara 1
Postat

Deci scolita in occident, o sa vin cu pretentii mari atunci sa stii, bafta

Postat

Liber 22:00/23:00

23:00/24:00

😘😘

Postat
Acum 34 minute, alexandru gabriel a spus:

Ciao bella 

In ce zona esti 

Merci

La 14.03.2026 la 23:38, Erica007 a spus:

Ma gasiti sectorul 3!

Mai multe detalii pe whatsApp

daca citesti putin mai sus, raspunsul este usor de gasit.... 🧐

• Haha 1
Postat

Salutare dragi futaciosi! 

Am vizitat eu pe domnisoara azi pentru o fin 30 min.Fata arata bine la corp, carne tare,pasarica stramta ,dar cam atat.

Servicii aproape inexistente!!!

DTD 10 MIN din care 5 am facut dus!!!

Actiunea a durat 5 minute din care oral 30 secunde si normal cu ea LOT si misionar 4-5 MIN dupa care mi a spus ca a  trecut timpul si daca vreau sa continui trebuie sa mai platesc.Am refuzat categoric ma m imbracat si am plecat.

Achitat 200 roni 1 fin 30 min,bani pierduti, timp pierdut!!! 

Pentru mine este DE EVITAT!!!!!

• Like 9
  • Mersi 4
  • Haha 4
  • Trist 2
Postat
36 minutes ago, boy2001 said:

Am vizitat eu pe domnisoara azi pentru o fin 30 min.Fata arata bine la corp, carne tare,pasarica stramta ,dar cam atat.

Actiunea a durat 5 minute din care oral 30 secunde si normal cu ea LOT si misionar 4-5 MIN dupa care mi a spus ca a  trecut timpul si daca vreau sa continui trebuie sa mai platesc.Am refuzat categoric ma m imbracat si am plecat.

Aprob. Pozele sunt reale in schimb prestatia este mediocra. Oral cauciucat slab din proprie initiativa...LoT in care se misca binisor. Pentru cei care conteaza as aprecia in proportie de 99% ca este "apașă". Probabil ar merita vizitata odata pt amatorii de slim

• Mersi 1
Postat
Acum 48 minute, boy2001 a spus:

Tin sa mentionez ca au fost 25 min nu 10 cum ai precizat iar daca stiai ca fin greu luai o ora nu 30 min.

Cei care mau vizitat stiu ca nu am o prob in a sta 5 min in plus.

Imi pare rau ca ai plecat dezamagit 

• Minus 3
Postat

Locuri dispnibile:16:00/17:00

17:00/17:45

😘😘

• Membru Premium
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat

Am vizitat-o și eu pe domnișoara azi, 1 fin, las câteva impresii mai jos.

Contact ‐ WhatsApp, a răspuns rapid, am stabilit detaliile, programarea respectată cu seriozitate de ambele părți. 

Primirea - amabilă, politicoasă, profesională. Am intrat rapid în detaliile desfășurării acțiunii, precizându-i ce-mi place. A fost de acord, așa că am trecut la acțiune. 

Locație - 2 camere decom, una pt ea, una pt colega, curat, geluri la baie, dușul puțin inconfortabil, furtunul vine de la un boiler peste peretele de sticlă al cabinei de duș, dar e apă caldă instant. Colega nu ne-a deranjat.

Fata - slim, cam 1.60, funduleț atractiv și ușor bombat din profil, drăguță la față, nas ușor acvilin, sâni tip mere cu areola mică și sfârcuri erecte, frumoși și simetrici, fără adaosuri, fata este în întregime naturală. Și tinerică tare.

Acțiunea - am optat pt OP, făcut cu destulă presiune și destul de adânc, alternat cu facefuck lejer, un oral satisfăcător pt mine, s-a sculat soldatul în timp util. La NP am ales misionar, s-a umezit bine, ajutată și de lubrifiant, dupa vreo 3 minute am simțit că vin, așa că am revenit la oral, apoi finalizare cu CIM. A stat cu gurița deschisă larg, limba afară, încât să am suficient loc să sprayez încărcătura înauntru. F cuminte, ascultătoare, mi-a urmat indicațiile, de asemena la oral se lasă ghidată gentil de cap. Nu are fițe, e docilă, interacțiunea a decurs pe un tipar tip PSE , pe gustul meu. Nu m-a grăbit deloc, cred că am și depășit puțin timpul, chiar a fost ok fata dpmdv, nu a avut o problemă că am depășit câteva minute.

Eu revin, e pe gustul meu, mai spre PSE, nu caut GFE și oricum ea nu are GFE în servicii. 

• Like 2
  • Mersi 2
  • Super Premium
Postat
Acum 4 ore, Erica007 a spus:

daca stiai ca fin greu luai o ora nu 30 min.

De când e regula asta? Cât ar trebui sa dureze o finalizare la tine? 5-10 minute?🤔

• Like 2
  • Inimioara 1

Nu există ora perfectă – doar compania care face timpul să dispară.

• Membru Premium
Postat
Acum 5 ore, Erica007 a spus:

Tin sa mentionez ca au fost 25 min nu 10 cum ai precizat iar daca stiai ca fin greu luai o ora nu 30 min.

Cei care mau vizitat stiu ca nu am o prob in a sta 5 min in plus.

Imi pare rau ca ai plecat dezamagit 

Este bine de menționat în meniul de servicii-tarif și timpul, astfel încât toți clienții să știe la ce să se aștepte. Majoritatea fetelor de pe acest forum au trecut: 30 de minute sau o finalizare, iar astfel clientul știe să se încadreze în acel timp👍

• Like 2
Postat
1 oră în urmă, Crissandre77 a spus:

Am vizitat-o și eu pe domnișoara azi, 1 fin, las câteva impresii mai jos.

Contact ‐ WhatsApp, a răspuns rapid, am stabilit detaliile, programarea respectată cu seriozitate de ambele părți. 

Primirea - amabilă, politicoasă, profesională. Am intrat rapid în detaliile desfășurării acțiunii, precizându-i ce-mi place. A fost de acord, așa că am trecut la acțiune. 

Locație - 2 camere decom, una pt ea, una pt colega, curat, geluri la baie, dușul puțin inconfortabil, furtunul vine de la un boiler peste peretele de sticlă al cabinei de duș, dar e apă caldă instant. Colega nu ne-a deranjat.

Fata - slim, cam 1.60, funduleț atractiv și ușor bombat din profil, drăguță la față, nas ușor acvilin, sâni tip mere cu areola mică și sfârcuri erecte, frumoși și simetrici, fără adaosuri, fata este în întregime naturală. Și tinerică tare.

Acțiunea - am optat pt OP, făcut cu destulă presiune și destul de adânc, alternat cu facefuck lejer, un oral satisfăcător pt mine, s-a sculat soldatul în timp util. La NP am ales misionar, s-a umezit bine, ajutată și de lubrifiant, dupa vreo 3 minute am simțit că vin, așa că am revenit la oral, apoi finalizare cu CIM. A stat cu gurița deschisă larg, limba afară, încât să am suficient loc să sprayez încărcătura înauntru. F cuminte, ascultătoare, mi-a urmat indicațiile, de asemena la oral se lasă ghidată gentil de cap. Nu are fițe, e docilă, interacțiunea a decurs pe un tipar tip PSE , pe gustul meu. Nu m-a grăbit deloc, cred că am și depășit puțin timpul, chiar a fost ok fata dpmdv, nu a avut o problemă că am depășit câteva minute.

Eu revin, e pe gustul meu, mai spre PSE, nu caut GFE și oricum ea nu are GFE în servicii. 

Te mai ast cu drag😘😘

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.