Sari la conținut

Mesaj de intampinare pentru membrii noi

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Salut, sunt nou pe forum si in domeniu, ce ati recomanda in Bucuresti pt un ucenic :D !

Postat

Salutare. Am spionat forumul pana acum si in cele din urma am acumulat destula experienta sa imi aduc si eu contributiile. Incantat sa ma aflu aici. Vant la pupa!

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

la multi ani , 2016. va salut pe toti. un an mai bun cu multe fete frumoase va doresc !

• Oras:cta
  • Oras:cta
Postat

Salutare tuturor. Nu sunt un consumator regulat de asemenea servicii, dar posed, mai mult un o dorinta iluzorie.

• Oras:dambovita
  • Oras:dambovita
Postat

Buna ziua confrați. Bine v-am gasit. Sper sa imbinam utilul (aici) cu placutul (acolo). Sunteți tari.

• Oras:Bucuresti / Universitate
Postat

Buna seara futaciosilor. Nimele meu este Melanină si sper ca de la începutul săptămânii sa avem o colaborare cat mai placuta.

Postat

Buna seara futaciosilor. Numele meu este Melania si sper ca de la începutul săptămânii sa avem o colaborare cat mai placuta.

Imi cer scuze pentru mesajul de mai sus...autocorectul :)

Postat

Salutare :bye

La mulţi ani şi un an nou cât mai prosper vă doresc tuturor, e prima postare, m-am uitat la câteva recenzii pe ici pe colo şi mi-a plăcut ce am citit, îmi erau de mare folos dacă ştiam de ele înainte să mă grăbesc ca fata mare la măritat :laugh2 ceea ce probabil se subînţelege. Din 6 încercări 4 au fost ţepe dar asta e omul cât trăieşte învaţă.

Postat

Bine v-am gasit. Acest forum mi-a permis sa accesez anumite informatii.

Vreau sa va dau si eu o informatie (neplacuta)

Am sunat de doua ori la Aliceadore; de fiecare data a raspuns o dama care m-a intrebat: pe cine cautati?

Pe Alice am raspuns.

Greseala, a fost raspunsul.

Deci , sa consider ca Alice nu exista?

Sau exista si are doar clienti privati?

Atunci, de ce i-si face reclama pe net?

Postat

Salutare oameni buni! De asemenea, un mare "bravo" pentru acest forum. Ar trebui subventionat de stat, chiar ajuta si protejeaza cetatenii :)))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...