Sari la conținut

Mesaj de intampinare pentru membrii noi

Postări Recomandate

Postat

Salutare la toata Pulimea!!! 

Sa le dea Barbosu maciuci tari la toti care au recenzat pe aici,

ca de cand v-am gasit pe voi, nu mai dau bani la toate maimutele, care se uita la pula ca pisica in calendar.

• Oras:Caut pe pipilica pe forumul curvelor momentan dupa mai vad eu unde mai merg
  • Oras:Caut pe pipilica pe forumul curvelor momentan dupa mai vad eu unde mai merg
Postat

Bere da unde oare o fi pipilica al meu? Am sa caut derbedeul sa vad ce face pe un site de genul asta .Voiam sa va spun bine v-am gasit !

• Telefon: cuplufloreasca
  • Oras:bucuresti floreasca
Postat

Cuplu Casatorit 37 ani ea bi Roscata par lung sani mari naturali voluptoasa buze fierbinti el 40 de ani bi activ in 200 de lei va oferim 2 ore de relaxare Fara Graba. domnilor si cuplurilor care stiu ce vor nu raspundem la nr privat sau sms va garantam revenirea programare in prealabil !! La noi sau la Hotel doar in bucuresti tel 0725545962 

post-219550-0-22808000-1475491148_thumb.jpg

post-219550-0-71927000-1475491158_thumb.jpg

post-219550-0-21620900-1475491168_thumb.jpg

Postat

Nu ne saturam niciodata sa facem sex !! Cuplu Casatorit fara limite 37 ani ea bi Roscata par lung sani mari naturali voluptoasa buze fierbinti el 40 de ani bi activ in 200 de lei va oferim 2 ore de relaxare Fara Graba. domnilor si cuplurilor care stiu ce vor nu raspundem la nr privat sau sms va garantam revenirea programare in prealabil !! La noi sau la Hotel doar in bucuresti

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...