Sari la conținut

Mesaj de intampinare pentru membrii noi

Postări Recomandate

Postat

Buna sunt Betty!Sunt noua in sibiu!va astept in locatia mea sa petrecem momente de neuitat ma gasiti la nr 0759545549!pupici

• Oras:Vitan
  • Oras:Vitan
Postat

Buna.Te rog sa ma suni maine in intervalul 9-21,pentru a discuta detalii si a face o programare.Tel:0737707384

Cum dau de tine, ti-am dat mesaj nu ai raspuns

• Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Iti dai seama  ....fara  Recenzii ramaneati si  ....

Oare pana mai acum 15 ani , adica pana sa apara asemenea site-uri de gen ,  dupa cine se mai inspira lumea ? 

Si doar ce ai scris acum aproape o luna  fraza aceasta

"Am fost si eu la pomul laudat de voi ieri seara pe la 8:30....sincer dat fiind ca sunt nou nu o sa dau cu ea de gard dar este un pic cam supraevaluata gagica  "

Salut,tin sa le multumesc celor care scriu recenzii.

Sigur nu esti intr-o perioada de amnezie cu aceste multumiri ? =))

• Oras:Bucale
  • Oras:Bucale
Postat

Mai Miki cutremur 77;))))Am incercat sa explorez mai toate sectiunile forumului si spre uimirea ta de astazi sunt membru premium,uite asa ca imi place curvasaria.Sper ca nu ti-am stricat seara,hai da pe TVR ca joaca fetele noastre!Am vrut totusi sa le multumesc celor care au rabdare sa scrie recenziile,eu unul dau o muie/buca si apoi ma gandesc la urmatoarea...sincer nu am veleitati de scriitor/prozator/poet,asa ca am tinut sa le multumesc recenzorilor!

Postat

Nu mi-ai stricat-o cu nimic , iar acum cand am auzit ca-ti place curvasaria m-am mai linistit  , inseamna ca nu esti chiar atat de nou , doar nick-ul difera .

• Like 1
Postat

Ptr. mine nu conteaza , nou sau vechi , remarcasem doar chestiile acelea antagonice din postari si m-au amuzat putin. Doar atat .

Nu ma uit la chestii de genul .....am alte sporturi pe care le urmaresc cand am timp

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...