Sari la conținut

Mesaj de intampinare pentru membrii noi

Postări Recomandate

Postat

Am si eu o întrebare si sper sa ma puteți ajuta. Ce îmi puteți spune despre Anca, din Unirii. Știți cumva,e cea veche? Anca cea de acum ceva ani?

• Oras:Timișoara
  • Oras:Timișoara
Postat

Salutare băieți. Ceva recomandări ptr un masaj, eventual ceva "extra" îmi Timișoara? Nici dinalea cu 50 de lei, nici dinalea cu 150 de euro... Ceva mai "acceptabil"

• Oras:Bucuresti
Postat

Treaba e ca nu prea mai e nimic de futut pe aici!Ma refer la calitate, ce a fost bun s-a cam retras, iar din urma nu vine nimic nou  de calitate! Astea care vin noi vor doar bani multi pe mai nimic, (sani mici,fust-fuck si cam atat). A existat o data o Adela24, o Carina, LuizaBrunetzika, Adelina,Lorena Rond,Laura Popescu, Alexandra123,Alina sexy,Monica Moldoveanca, Alexandra Stoica si lista poate continua, le stiti cei mai vechi pe forum.Acum nu prea mai ai ce fute sa zic asa.Cand iti vine a fute, iei telefonul si il pui la loc ca nu iti mai vine sa suni pe nimeni ca lista e cam goala!

Postat

Bunaaa, Andreea ma numesc, bine v-am găsit. Sunt noua pe acest forum nu știu încă cum se folosește sau dacă am făcut contul așa cum trebuie dar o sa ma învăț eu pe parcurs, va pup și va aștept sa ma vizitați . Locația este pe decebal și va las un număr de telefon ca sa va fie mai ușor ❤ 0734503561 pupici

Postat

Bunaaa, Andreea ma numesc, bine v-am găsit. Sunt noua pe acest forum nu știu încă cum se folosește sau dacă am făcut contul așa cum trebuie dar o sa ma învăț eu pe parcurs, va pup și va aștept sa ma vizitați . Locația este pe decebal și va las un număr de telefon ca sa va fie mai ușor ❤ 0734503561 pupici

Trebuia sa lasi si o poza ceva :D

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...