Sari la conținut

Mesaj de intampinare pentru membrii noi

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

Ce membri noi frate ,cu asemenea specimene aici ? Pui o întrebare despre servicii până în 150 lei și apar niste fraieri aroganți și miștocari. Dar aia care merg la 50-60-70-89-90-100 lei sunt proști? Că majoritatea scriu corect gramatical și chiar dau recomandări bune. Vreau sa știu dnule moderator cum procedezi ca noii membri sa rămâna membri? Sa înțeleg că doar curvele de lux și cei care le frecventează primează aici de își dau cu părerea sau își exprimă aroganta fara sa le fi cerut cineva părerea ? 

Link spre comentariu
  • Oras:Roma
  • Oras:Roma

Bună dimineața tuturor!

Sunt un străin care trece prin România frumoasă dar sper să pot contribui cu experiența pe care o voi avea. Mare sau mic. Din păcate, nu vă cunosc limba și sper că Google Translate mi-a tradus corect gândurile!

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:In cimitir=ma-sa lu picon, cu deep prin mentalitatea muioritica
  • Oras:In cimitir=ma-sa lu picon, cu deep prin mentalitatea muioritica

ALOOO SRI..SEKU SI RESTUL CURIST-MUISTILOR.... lua-v-as picon stie ce...asta..doar ca va iubesc pe toti ..si nu-mi doresc vama/2,ai reloaded cu ..nepoti, copii, curve in loc de neveste..anyway doesnt matter.misenkarlanda

.................................CA SA NU VI-I CALCE PASCU CU MASI8MA PRIN VAMA..il astept pe pula moarta ala dece-deceneu-drog dealeru lu sorina..nevasta serioasa-de gabor serios..just about grammar..cu coruptia both of them being friends.

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salut

Cont nou dedicat pe cat posibil exclusiv recenziilor si raspunsurilor cu privire la acestea. Consider ca asa e corect si fata de fetele vizitate, cat si fata de colegii de aici - si anume sa nu fiu o "capusa". Multumesc pentru intelegere!

• Like 3
  • Haha 1
  • Minus 2

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0
2 hours ago, -TANIA- said:

Bună seara dragilor ! :rolleyes:

În sfarșit mă alătur și eu în această comunitate. 

Vă pupăcesc și vă aștept să ne cunoaștem. :yummy

Plăcerea...e de partea noastră! 🤭😘

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...