Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 15, 2023 Partajează Postat Iulie 15, 2023 Salutare tuturor Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 25, 2023 Partajează Postat Iulie 25, 2023 Ce membri noi frate ,cu asemenea specimene aici ? Pui o întrebare despre servicii până în 150 lei și apar niste fraieri aroganți și miștocari. Dar aia care merg la 50-60-70-89-90-100 lei sunt proști? Că majoritatea scriu corect gramatical și chiar dau recomandări bune. Vreau sa știu dnule moderator cum procedezi ca noii membri sa rămâna membri? Sa înțeleg că doar curvele de lux și cei care le frecventează primează aici de își dau cu părerea sau își exprimă aroganta fara sa le fi cerut cineva părerea ? Link spre comentariu
Scrat_one Reputație: 67 Postat Iulie 28, 2023 Partajează Postat Iulie 28, 2023 Motane ce plm ma facushi mah ? Colaborator ? Ce plm eu nu sunt securist ! Link spre comentariu
vacanziere Reputație: 1 Postat August 8, 2023 Oras:Roma Oras:Roma Partajează Postat August 8, 2023 Bună dimineața tuturor! Sunt un străin care trece prin România frumoasă dar sper să pot contribui cu experiența pe care o voi avea. Mare sau mic. Din păcate, nu vă cunosc limba și sper că Google Translate mi-a tradus corect gândurile! 1 Link spre comentariu
v-ship-ss Reputație: 47 Postat August 26, 2023 Oras:In cimitir=ma-sa lu picon, cu deep prin mentalitatea muioritica Oras:In cimitir=ma-sa lu picon, cu deep prin mentalitatea muioritica Partajează Postat August 26, 2023 ALOOO SRI..SEKU SI RESTUL CURIST-MUISTILOR.... lua-v-as picon stie ce...asta..doar ca va iubesc pe toti ..si nu-mi doresc vama/2,ai reloaded cu ..nepoti, copii, curve in loc de neveste..anyway doesnt matter.misenkarlanda .................................CA SA NU VI-I CALCE PASCU CU MASI8MA PRIN VAMA..il astept pe pula moarta ala dece-deceneu-drog dealeru lu sorina..nevasta serioasa-de gabor serios..just about grammar..cu coruptia both of them being friends. Link spre comentariu
Adrian769 Reputație: -1 Postat August 28, 2023 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat August 28, 2023 Salutari si respecte tuturor 🫡 Link spre comentariu
Quicker Reputație: 1 Postat Septembrie 9, 2023 Partajează Postat Septembrie 9, 2023 Salutari tuturor. Sunt din Spania si am fost in Romania acum cateva luni si ti-am iubit tara, astept sa ma intorc. Acest forum a fost și el foarte util, mulțumesc. 1 Link spre comentariu
JustRelax Reputație: 26 Postat Septembrie 14, 2023 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Septembrie 14, 2023 On 2/22/2010 at 10:18 AM, pisicuts said: Sunt Pisicuts si bine ati venit pe forum ! Salut si tie, salutare tuturor. Link spre comentariu
Membru Premium albdom82 Reputație: 3872 Postat Septembrie 18, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Septembrie 18, 2023 Salut Cont nou dedicat pe cat posibil exclusiv recenziilor si raspunsurilor cu privire la acestea. Consider ca asa e corect si fata de fetele vizitate, cat si fata de colegii de aici - si anume sa nu fiu o "capusa". Multumesc pentru intelegere! 3 1 2 Link spre comentariu
Albisor Reputație: 73 Postat Septembrie 22, 2023 Oras:Magurele Oras:Magurele Partajează Postat Septembrie 22, 2023 Buna dimineta tuturor!!! Link spre comentariu
oomgpop1234 Reputație: 0 Postat Septembrie 26, 2023 Oras:Vulcan Oras:Vulcan Partajează Postat Septembrie 26, 2023 Salutare, o fata care ar vrea sa vorbeasca cu un timid in privat va rog? Link spre comentariu
Florinelxxx Reputație: 4 Postat Octombrie 12, 2023 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Octombrie 12, 2023 Salutare. Dupa ce am profitat de informatiile de pe forum de ceva timp, am decis sa devin participant activ. Link spre comentariu
Membru Premium aibelito Reputație: 3408 Postat Octombrie 18, 2023 Oras:Mârgu-Tureș Oras:Mârgu-Tureș Membru Premium Partajează Postat Octombrie 18, 2023 @nupreafuteu Da' cand o faci...sa scrii. :)) 2 1 bucilescelmaifaincur Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 19, 2023 Partajează Postat Octombrie 19, 2023 Bună seara dragilor ! În sfarșit mă alătur și eu în această comunitate. Vă pupăcesc și vă aștept să ne cunoaștem. Link spre comentariu
Iulius24 Reputație: 4 Postat Octombrie 19, 2023 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Octombrie 19, 2023 Buna seara Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 19, 2023 Partajează Postat Octombrie 19, 2023 2 hours ago, -TANIA- said: Bună seara dragilor ! În sfarșit mă alătur și eu în această comunitate. Vă pupăcesc și vă aștept să ne cunoaștem. Plăcerea...e de partea noastră! 🤭😘 Link spre comentariu
mimianu Reputație: 53 Postat Octombrie 20, 2023 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Octombrie 20, 2023 Acum 14 ore, -TANIA- a spus: Bună seara dragilor ! În sfarșit mă alătur și eu în această comunitate. Vă pupăcesc și vă aștept să ne cunoaștem. Link spre comentariu
Inace Reputație: 8 Postat Noiembrie 5, 2023 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Noiembrie 5, 2023 Salutare, bine v-am gasit! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 12, 2023 Partajează Postat Noiembrie 12, 2023 Salut, si bine (v-)am gasit Link spre comentariu
ElGuaje Reputație: 63 Postat Noiembrie 13, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Noiembrie 13, 2023 Salutare tuturor,a venit vremea sa mi aduc si eu contributia la aceasta comunitate! Link spre comentariu
MRM16 Reputație: 7 Postat Noiembrie 13, 2023 Partajează Postat Noiembrie 13, 2023 Salutare, mi-am facut si eu "curaj" dupa cativa ani de urmarit din "umbra" cum s-ar spune...sa-mi fac cont, asa ca, sa fie cu noroc. Link spre comentariu
vocalizatu Reputație: 12 Postat Noiembrie 19, 2023 Partajează Postat Noiembrie 19, 2023 Salutari, sa vedem ce-o sa iasa Link spre comentariu
Membru Premium aibelito Reputație: 3408 Postat Noiembrie 19, 2023 Oras:Mârgu-Tureș Oras:Mârgu-Tureș Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 19, 2023 Acum 9 ore, vocalizatu a spus: Salutari, sa vedem ce-o sa iasa Daca o freci cum si unde ”trebe”...iasa. :)) bucilescelmaifaincur Link spre comentariu
vocalizatu Reputație: 12 Postat Noiembrie 20, 2023 Partajează Postat Noiembrie 20, 2023 On 11/19/2023 at 11:27 AM, aibelito said: Daca o freci cum si unde ”trebe”...iasa. :)) Pai am venit aici sa nu o mai frec eu, asta-i treaba? :))) Link spre comentariu
topofm Reputație: 9 Postat Decembrie 3, 2023 Partajează Postat Decembrie 3, 2023 Sunt nou. Sper ca e lume interesanta pe aici 😎 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum