Sari la conținut

Mesaj de intampinare pentru membrii noi

Postări Recomandate

• Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
Postat

Salutari tuturor si multumesc pentru mesajul de intimpinare !

Sunt DeeeDee si , recent intors in tara dupa multi ani ,,afara,, , incerc si cu ajutorul vostru sa ma adaptez la ,,stilul national,, ca ,,Ucenic Curvar ,,...desi sunt usor trecut de 50 :thinking  . Desi am fost un mongerer international  , ani si ani , constat cu surprindere ca ,,experienta internationala de specialitate,, in domeniu pare a fi un dezavantaj ( cel putin pentru mine...si sper ...temporar doar ) in ,,peisajul balcano-romanesc,, 

Totusi ...voi mai persevera o perioada si sper ca acest site sa ma ajute cit de cit .

Vivat !

• Oras:București
  • Oras:București
Postat

buna gasit tuturor,sunt LINISTITU si de vreo 2 luni mam mutat in bz,am stat in constanta si vreaau  sa va zic ca e cam slaba piata asta din bz,iar fetele isi scimba foarte des nr,dar stau la panda sa prind ceva frumos,va rog ajutatima

• Oras:Bucuresti
Postat

Sunt Pisicuts si bine ati venit pe forum !http://nimfomane.com/ipb/public/style_emoticons/default/biggrin.png :D

Bine te am gasit 

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Sunt Pisicuts si bine ati venit pe forum !http://nimfomane.com/ipb/public/style_emoticons/default/biggrin.png :D

Salut cu respect cel mai ok site din domeniu.

Vizitator rippedskin
Reputație: 0
Postat

bine v-am gasit. sper sa ne putem ajuta reciproc cu recenzii cat mai bune si mai detaliate

Postat

Salutare dragi prieteni,

Ma bucur sa ma aflu printre voi, si sa  putem impartasi impreuna bucuriile si esecurile experientelor in care am fost implicati! 

Tinand cont ca sunt nou pe aici,sunt putin mai timid,dar promit sa ma tratez! :)))

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Buna! Salut toti membrii acestui site si,sper sa avem o relatie fructuasa de ambele sensuri!

Dorinta mea este de a incerca,chiar si pentru putine momente, sa descretesc fruntile pline de grijile cotidiene ale constantenilor si nu numai prin oferirea unor momente placute, pline de erotism si pasiune pentru a putea sa continue viata de zi cu zi ,energizati si cu un zambet pe buze!

Va astept cu drag cu un apel telefonic pentru a ne cunoaste ,pentru inceputul unei frumoase prietenii! kisssspost-112486-0-10324600-1394472721_thumb.jpg,Angy..... :hug1  :atm

• Oras:IASI
  • Oras:IASI
Postat

:D

• Oras:ploiesti
  • Oras:ploiesti
Postat

Salut pe toate lumea. Felicitari pentru cel care a construit acest site. Este foarte util. Informatiille postate o sa le utilizez cu incredere.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...