Sari la conținut

focax

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    27
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre focax

  • Dată Naștere 12.11.1987

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Cta
  • Interese
    Chizda chizda chizda

Vizitatori Recenți Profil

1.459 citiri profil

focax's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

17

Reputație

  1. Da eu in seara asta. Confirm spusele lui #Vitceibo . Fata isi face treaba . Foarte sociabila e chiar ok .dupa ce am stat la o tigare cu fetele am zis sa bag o fisa si la Sara para timida asa .... Ehh in schimb este ceva aparte daca ii dai startul cum trebuie incepe sa se desfasoare . Practica oralaul deep . Scuzati cand am timp dau detalii mai multe
  2. Salutare frati ciocanari! Am ajuns si eu la domnisoara cristina . Profi gagica ! Recomand ! Ii place sa domine 😈😈😈 numai ca nu a gasit . Ne-am " tavalit " frumos . Daca esti domn cu ea te trateaza ca pe unul , daca esti meltean ... Note Fata/igena 10 Oral neprotejat 10 Normal 10 Fk /69 10 Gfe 10 Per total 10+ Ciocane tari!
  3. daca ar renunta la " moțul " ala ar fi excelent 🤣🤣🤣🤣
  4. Estem bun ce vede ochiul meu ! Facem timp sa ajungem la tine ! 🤣🤣🤣🤣🤣poate intre timp ne mai clatim ochi prin niste poze ! Ce spui Diana ? Curiozitate mare! Trebuie ajuns urgent la tine !
  5. Daca unii sunt si nitel mai mult " ...." aveti basini si figuri de cocalari in cap, sa ierte Dumnezeu la voi. Mari futalai .... respecta si vei fi respectat!!!
  6. Da-mi un motiv plauzibil pentru care ar trebui sa fac o poveste pompoasa ???? Nu am de ce !
  7. Salutare frati ciocanari. O sa fiu scurt si la obiect din diferite motive de timp Am ajuns eu la domnisoara cu pricina. Confirm ultimile poze atasate de pornoquen. In poze nu prezinta asa mare mare interes , in realitate are un corp superb . Un fund bombat wow. Sunat , confirmat whatsup , ajuns la locatie ( baba novac ) sock si panica . Dechise usa intru, intrun capotel ce masca tot dar ce prezenta foarte bine formele . O tipa super dulce , aranjata , " echipata" dupa cerintele cerute telefonic , o tigare un dus pentru mine . Actiune peste asteptari .... merita !!! Locatie 9 Oral 10 DT Normal 10 Gfe 10 Anal nu am intrebat Halat pt o ora 300 , lasat 400. Este de revenit la donsoara . Ps respecta sa fii respectat!!! Cand am timp mai am niste recenzii de facut .
  8. Ceva info despre vreo fatuca pe zona ?
  9. @crististian80 cum poti afirma ca ai fost daca intelegi ca face. Nu are sens. Daca ai fost inseamna ca stii detaliile situatiei.
  10. Salutare frati ciocanari . Nu prea am mai avut timp sa fac cate o recenzie dupa vizitele efectuate . Conform primelor poze atasate de cenzurat daca nu ma inseala memoria pe mine sunt dintr-o locatie din faleza nord, pe pescarilor , la etajul 2 sau 3 . Era o cucoana cica 39 de ani blabla dar era o ciudata de vreo 50 de ani. In fine revenim la subiect. A fost cineva pana la urma ca pare interesanta vuvuzeaua . Interesant ca are doar poze dorsale :))))
  11. Un cuibusor in zona restaurantului Rustic . Am sunat si au raspuns cu o scarba in ele .... 🤢🤢🤢🤢🤢
  12. Salutare frati ciocanari ! Am ajuns si eu la domna cu pricina ! De ghidat m-am ghidat pana in fata usii . Nush care zicea ca este mahalagioaica ! Nu este asa . Este super sociabila ! Confirm spusele baietilor legat de varsta ! Oral 10+++++ Normal 9,5 se implica geme natural Gfe 10 Locatie 9 Milf .... intradevar la tinerete nu prea a avut grija mare , dar tot este bine. Scuze de recenzia rapida
  13. Am fost la domnisoara cu pricina . Am ramas o ora . Cam scumpicel halatu dar a meritat. Avand in vedere ca nu stiam zona ma ghidat destul de bine . Foarte sociabila Corp 9 Oral 9 Normal 9.5 se implica. Locatie 8.5 baia cam " batrana " , curatenie . Sincer este de revenit cu mare drag. Fara fite fara figuri . Acum depinde de fiecare cum se comporta.
×
×
  • Creează nouă...