Sari la conținut

Mesaj de intampinare pentru membrii noi

Postări Recomandate

• Oras:Constanța
  • Oras:Constanța
Postat

Salut, baieti! Cea mai buna treaba este acest forum .sunt asa multe mincinoase si nesimtite incat nu stii unde sa mai mergi sa te simti bine. Contez pe comenturile voastre de acum

• Oras:Bucuresti
Postat

salutare, bine v-am gasit si, bineinteles, craciun fericit tuturor!  :foame :beex2    :bad  :doggystyle  :felatie  :sexanal ....nu neaparat in ordinea asta !!!

Vizitator modestul
Reputație: 0
Postat

Bine v-am gasit !

Postat

deocamdata studiez ce e pe aici. Interesant. caut ceva interesant. Usor pretentios... Poate a matura ... vedem. Va urmaresc cu interes

Cluj si Bucuresti

Sunt Pisicuts si bine ati venit pe forum !http://nimfomane.com/ipb/public/style_emoticons/default/biggrin.png :D

Postat

hello!

nou pe forum, proaspat intors in Romania din Middle East. Nerabdator sa testez piata si sa va tin la curent.

• Oras:brasov
  • Oras:brasov
Postat

foarte tare forum-ul...chiar ma gandeam zilelea astea sa incerc,dar parca fara o "recomadare" nu ma lasa inima.

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Salut,

urmaresc de cîtva timp site-ul; este genial prin informatiile furnizate (din exterior).

Iar, cu ajutorul moderatorilor cred, are un nivel de discutii foarte foarte corect, mai ales

avînd in vedere "subiectul". Cazi repede în vulgaritate cînd pasiunile sunt vii.

Cît despre mine , ce sâ zic, sunt cam "în vîrstâ" pentru domeniu , de alfel nici nu vin

în Romania decît din cînd în cînd, dar... urmâresc situatia.

Cine stie poate cîn voi veni în curînd , vâ voi cere sfatul.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...