Sari la conținut

Mesaj de intampinare pentru membrii noi

Postări Recomandate

• Oras:Iasi
  • Oras:Iasi
Postat

bine v-am gasit de la Iasi.sper sa fiu cat mai bizi sa va scriu despre experiente si impresii ;)

• Oras:Craiova
  • Oras:Craiova
Postat

Buna tuturor, sunt nou si sigur nu am postat unde trebuie, dar soloicit un raspuns doar.

Vreau sa schimb numele de la status adica ,, cosmin_69 " cu alt nume.Restul datelor raman neschimbate.

Cum fac ?

• Oras:Bucuresti
Postat

Salutare tuturor... ma numesc Mihai si sunt din Bucuresti.

Postat

Salutare tuturor... ma numesc Mihai si sunt din Bucuresti.

• Oras:satu mare
  • Oras:satu mare
Postat

salut tuturor mai ales curvulitelor sper ca voi gasi cit mai multe informatii interesante.

Postat

Salutari la toata lumea. Ma bucur ca am gasit forumul. La cat mai multa actiune!

• Oras:Planet earth
  • Oras:Planet earth
Postat

Sunt Pisicuts si bine a-ti venit pe forum !http://nimfomane.com/ipb/public/style_emoticons/default/biggrin.png :D

Salut la toata lumea.Sunt inscris de aproape un an si intradevar, nu am scris inca nimic.

Poate din comoditate, poate din timiditate.Imi place ce se scrie, si imi place sa citesc postarile pline de umor ale unora.

La prima vizita intr-un stabiliment dedicat activitatilor "specifice" , voi face o recenzie.Va salut, si spor la dat din cur.

Vizitator LeSadique
Reputație: 0
Postat

O zi senina domnitelor si salutari domnilor, 

Descoperisem de ceva timp acest forum, dar am preferat sa nu ma inregistrez pana azi.

Am ales inca de la bun inceput varianta platita deoarece sistemul vostru de acces la PM si alte facilitati specifice acestui site mi s-au parut a fi destul de coercitive si greu de indeplinit de catre o persoana care este adepta stilului de viata alternativ. Va rog sa nu intelegeti ca sunt asa 24/7, dar fiecare are preferintele sale in materie de sex. Totusi, de ce m-am inregistrat si am mai si platit? Ei bine, am vazut un POLL care dezbate un aspect de neacceptat pentru unii, mai sumbru pentru altii, si chair tolerabil de catre cativa! Si asta mi-a bucurat sufletul intunecat! Glumesc! 

In alta ordine de idei va pot spune ca am avut destule relatii cu "vanilla-girls" si chiar sunt casatorit cu o frumoasa doamna din aceasta categorie, care imi cunoaste preferintele, dar efectiv nu poate trece peste anumite aspecte.

Sper sa descopar printre domnitele de aici niste blande nimfe docile si iubitoare (la GFE ma refer), care sa se poata lasa prada unor sesiuni de dominare, dominare romantica pentru inceput, deorece dominarea poate fii si romantica si sensibila. Dominarea este, in fond, o superba explorare a simturilor, dar despre asta o sa va povestesc in recenziile care vor veni sau poate voi incepe cu o serie de intrari pe blog, asta ca sa pot sparge cu delicatete niste bariere mentale.

Sa fie intr-un ceas bun si sa gasim toti puterea de a ne intelege!

Vizitator Indianul_Talpa_Iute
Reputație: 0
Postat

Draga @pizdicuts,

Am si eu cateva curiozitati:

1) daca iti dau 3 euro (+TVA) pe luna si ma fac membru "premium" insemneaza (printre alte minunatii) ca pot face trolling cat poftesc? Sau ma dai afara imediat ce "misc in front" si nu-ti place ce am de spus?

2) daca ma dai afara (pentru ca poti) imi dai inapoi aia 3 euro (+TVA) de care ziceam?

3) ai inceput topicul asta cu urmatorul mesaj inflacarat: "Sunt Pisicuts si bine a-ti venit pe forum !" Daca tot esti singurul de pe aici care isi poate edita posturile - ce-ar fi sa scoti cratima aia dintre a si ti (ca sa nu te mai fac agramat ca pe nen'tu' @Vyypuss... :laugh2 )

Indianul_Talpa_Iute

(cum te prinde cum te fute)

• Oras:bradesti dolj
  • Oras:bradesti dolj
Postat

buna 0764967xxx VREAU SEX NEBUN DE ORICE FEL

Poza stearsa, telefon modificat. Pentru postari de anunturi exista sectiunea dedicata. Mi se pare gluma proasta a cuiva avand in vedere ca numarul de telefon nu se regaseste nicaieri iar poza pare una privata.

A.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...