mascatuluxxx Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2013 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Aprilie 1, 2013 Hmmmm am intrat asa cum ai spus....astept raspuns?,tin sa precizez ca va citesc pe unu altu ca...ce am gasit in targoviste,pfff rupe orce bariere constat ca,chiar nu credeam sa gasesc asa ceva aici la 80 de km de bucuresti....o tipa super super super tare,comportament stil clasa,felul cum ma tratat si ma facut sa ma simt ma facut pur si simplu sa ma simt rege... ))bine presupun ca fiecare cu filmu lui nu?am vazut ca postati nr de tel si vorbiti de ele,ca sa fiu in randu lumi )) incercati Rebeka Targoviste 0726791237...pe mine ma lasat surprins placut...si cred ca cunosc foarte bine tot bucurestiu in materie de...insa felul cum ma tratat sa oferit pfffffff nota zece;) Deschide topic la Targoviste daca de acolo e fetita, pune recenzie, si comunitatea te va aprecia... altfel e reclama. A.
anderlecht Reputație: 1 Postat Aprilie 2, 2013 Oras:Romania Oras:Romania Postat Aprilie 2, 2013 salut tuturor ma bucur sa va fiu aproape si sper sa va pot ajuta cu cat mai multe recenzii
strunf_84 Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2013 Oras:galati Oras:galati Postat Aprilie 2, 2013 ziua buna la toata lumea
mihaidan Reputație: 21 Postat Aprilie 2, 2013 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Aprilie 2, 2013 Va salut si bine v-am gasit! Buna treaba cu forumul asta..
facurat2012 Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2013 Oras:arad Oras:arad Postat Aprilie 2, 2013 Sunt Pisicuts si bine ati venit pe forum !http://nimfomane.com/ipb/public/style_emoticons/default/biggrin.png buna pisicuts is prietenu lui epeke...sterge te tog contu ala si sa terminam o data povestea asta
some guy Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 2, 2013 Salutare.sunt nou aici si sper sa gasesc ceva interesant Astept de la maestri cateva sfaturi;) ati putea incepe cu ceva propuneri de neuitat...ms
noone1 Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 2, 2013 bine v-am gasit!
bogdan29 Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 2, 2013 salutare tuturor!!!
ovidius86 Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2013 Oras:Galati Oras:Galati Postat Aprilie 2, 2013 Salutare tuturor!Sunt nou pe acest minunat forum si il felicit pe aceasta cale pe pisicut!Bravo tati,buna ideea!Sa trecem la treaba!!!
mindennickfoglalt Reputație: 1 Postat Aprilie 3, 2013 Oras:Miercurea Ciuc Oras:Miercurea Ciuc Postat Aprilie 3, 2013 Salut tuturor si bine v-am gasit.....forum extraordinar.....sunt din M.Ciuc.
midosss Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 3, 2013 Salutare tuturor,Ma numesc Alex, sunt din Bucuresti si urmaresc de ceva timp acest forum insa fara a scrie ceva pe aici.Promit sa incep sa postez cate ceva din escapadele mele
lupul cel rau Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2013 Oras:sibiu Oras:sibiu Postat Aprilie 3, 2013 salutare dragi confrati de,,suferinte,,! si bine v-am gasit!
nicolas74 Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 3, 2013 hola
dante1983 Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2013 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Aprilie 3, 2013 salutare flacai si osteni ! am sa incerc sa va tin la curent "continuu" cu ce se gaseste in piatra neamt in materie de curvaciuni si alte bunatati.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Aprilie 3, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 3, 2013 De curvaciuni speram din tot sufletul sa o faci, despre bunatati insa sa fi mai milos cu noi caci multi sufera de glicemii sai pietre pe la fiere. :laugh2 :laugh2 Si apropo de asta tu stai in Pitesti si ne povestesti de curvaciunile din Piatra Neamt sau stai in Piatra Neamt si ne povestesti de curvaciunile din Pitesti? :laugh2
cryss77 Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2013 Oras:Buzau Oras:Buzau Postat Aprilie 3, 2013 hello ,ce faceti voi?
yonutz Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2013 Oras:Turda Oras:Turda Postat Aprilie 3, 2013 salut tuturor!! este un site foarte frumos!!!!!!
partizan Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 3, 2013 Salut, Sunt Partizan, curvar amator . Am sa incep sa-mi dau cu parerea despre ce voi executa pe parcurs. Scula tare tuturor!
axu Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 3, 2013 Salut.Sunt Axu, bine v-am gasit.
stutu Reputație: -3 Postat Aprilie 3, 2013 Oras:bucurestu Oras:bucurestu Postat Aprilie 3, 2013 Hai noroc!am mai avut cont acum acum vreo 3 ani dar nu stiu ce s a intamplat....Bafta la babardeala!
gberlioz Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 3, 2013 Sunt Pisicuts si bine ati venit pe forum !http://nimfomane.com/ipb/public/style_emoticons/default/biggrin.png :DSalutare la toata lumea!
bingbong Reputație: -2 Postat Aprilie 3, 2013 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Aprilie 3, 2013 Buna baieti :h
winols Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2013 Postat Aprilie 3, 2013 Salutare tuturor si felicitari pentru site
druid Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2013 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Aprilie 3, 2013 Salutare de la Cluj. // a se citi cu accent ardelenesc
marinela Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2013 Telefon: morena_nebunatica93 Oras:Buzau Telefon: morena_nebunatica93 Oras:Buzau Postat Aprilie 3, 2013 Buna.Ma numesc Marinela,sunt dim Buzau,sunt inalta(1,71m),bruneta,atragatoare,sexy,curata.Ofer placere si discretie maxima domnilor seriosi. id:[email protected]
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum