Sari la conținut

Mesaj de intampinare pentru membrii noi

Postări Recomandate

• Oras:Targoviste
  • Oras:Targoviste
Postat

Hmmmm am intrat asa cum ai spus....astept raspuns?,tin sa precizez ca va citesc pe unu altu ca...ce am gasit in targoviste,pfff rupe orce bariere constat ca,chiar nu credeam sa gasesc asa ceva aici la 80 de km de bucuresti....o tipa super super super tare,comportament stil clasa,felul cum ma tratat si ma facut sa ma simt ma facut pur si simplu sa ma simt rege... :)))bine presupun ca fiecare cu filmu lui nu?am vazut ca postati nr de tel si vorbiti de ele,ca sa fiu in randu lumi :))) incercati Rebeka Targoviste 0726791237...pe mine ma lasat surprins placut...si cred ca cunosc foarte bine tot bucurestiu in materie de...insa felul cum ma tratat sa oferit pfffffff nota zece;)

Deschide topic la Targoviste daca de acolo e fetita, pune recenzie, si comunitatea te va aprecia... altfel e reclama.

A.

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

salut tuturor ma bucur sa va fiu aproape si sper sa va pot ajuta cu cat mai multe recenzii

• Oras:Cluj-Napoca
Postat

Va salut si bine v-am gasit! Buna treaba cu forumul asta..

• Oras:arad
  • Oras:arad
Postat

Sunt Pisicuts si bine ati venit pe forum !http://nimfomane.com/ipb/public/style_emoticons/default/biggrin.png :D

buna pisicuts is prietenu lui epeke...sterge te tog contu ala si sa terminam o data povestea asta

• Oras:Bucuresti
Postat

Salutare.sunt nou aici si sper sa gasesc ceva interesant

Astept de la maestri cateva sfaturi;;)) ati putea incepe cu ceva propuneri de neuitat...ms

• Oras:Galati
  • Oras:Galati
Postat

Salutare tuturor!

Sunt nou pe acest minunat forum si il felicit pe aceasta cale pe pisicut!Bravo tati,buna ideea!

Sa trecem la treaba!!!:)

Postat

Salutare tuturor,

Ma numesc Alex, sunt din Bucuresti  si urmaresc de ceva timp acest forum insa fara a scrie ceva pe aici.

Promit sa incep sa postez cate ceva din escapadele mele :car

• Oras:pitesti
  • Oras:pitesti
Postat

salutare flacai si osteni ! am sa incerc sa va tin la curent "continuu" cu ce se gaseste in piatra neamt in materie de curvaciuni si alte bunatati.

Postat

De curvaciuni speram din tot sufletul sa o faci, despre bunatati insa sa fi mai milos cu noi caci multi sufera de glicemii sai pietre pe la fiere. :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

Si apropo de asta tu stai in Pitesti si ne povestesti de curvaciunile din Piatra Neamt sau stai in Piatra Neamt si ne povestesti de curvaciunile din Pitesti? :laugh2 :laugh2 :laugh2

Postat

Salut,

Sunt Partizan, curvar amator :bow . Am sa incep sa-mi dau cu parerea despre ce voi executa pe parcurs.

Scula tare tuturor!

• Oras:bucuresti
Postat

Salut.

Sunt Axu, bine v-am gasit.

• Oras:bucurestu
  • Oras:bucurestu
Postat

Hai noroc!

am mai avut cont acum acum vreo 3 ani dar nu stiu ce s a intamplat....

Bafta la babardeala!

Postat

Sunt Pisicuts si bine ati venit pe forum !http://nimfomane.com/ipb/public/style_emoticons/default/biggrin.png :DSalutare la toata lumea!

Postat

Salutare de la Cluj.

// a se citi cu accent ardelenesc

• Telefon: morena_nebunatica93
  • Oras:Buzau
  • Telefon: morena_nebunatica93
  • Oras:Buzau
Postat

Buna.Ma numesc Marinela,sunt dim Buzau,sunt inalta(1,71m),bruneta,atragatoare,sexy,curata.Ofer placere si discretie maxima domnilor seriosi. id:[email protected]

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...