Administrator pisicuts Reputație: 114293 Postat Martie 8, 2011 Oras:La butoane Oras:La butoane Autor Administrator Partajează Postat Martie 8, 2011 salutare tutoror' date='bine v-am gasit[hr']scuzati de dublu post,dar care este problema de nu pot face un nou thread? Am acumulat minimul posturiilorbine ai venit pe forum criss Link spre comentariu
caro Reputație: 0 Postat Martie 8, 2011 Partajează Postat Martie 8, 2011 Salut tuturor !!! ... tot citesc pe forumul acesta de 2-3 zile si ma amuza teribil ... (in sensul bun )... cate intimlpari... ce patanii ... bune / rele... ca-n viata... de aceea m-am si inscris...Din pacate eu nu am ce sa povestesc pentru ca desi destul de mare experienta pe care am avut-o ... este de ceva timp... si include mai multe tari ... INSA ... de ceva ani (multi) sunt insurat... si zero experiente...:Traiesc experientele voastre... si ma gandesc cum era... si cum ar fi... va admir pe toti !SPOR !!! (la ce vreti voi ) Link spre comentariu
pigro Reputație: 0 Postat Martie 13, 2011 Partajează Postat Martie 13, 2011 salut sunt nou pe forum si bine v-am gasitfoarte util forumul! chiar il apreciez Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114293 Postat Martie 13, 2011 Oras:La butoane Oras:La butoane Autor Administrator Partajează Postat Martie 13, 2011 bine a-ti venit peforum baieti Link spre comentariu
man@work Reputație: -2098 Postat Martie 15, 2011 Oras:. Oras:. Partajează Postat Martie 15, 2011 CeRERedomnule decan, supt-semnatu M@W supun atentiei dvs cererea mea privind echivalarea studiilor efectuate la alta facultate (CDP) si posibilitatea de a le continua la institutia pe care cu onoare o conduceti. solicit aceasta deoarece varsta nu-mi permite sa o IAU de la CAP si am de gand sa ma pregatesc de doctorat. anexez documentele (vezi CDP) care atesta studiile mele aprofundate.multumiri anticipateonoare muncii!M@Wps: cu altre cuvinte dati-mi derogare si sa pot deschide noi subiecte 1 1 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114293 Postat Martie 15, 2011 Oras:La butoane Oras:La butoane Autor Administrator Partajează Postat Martie 15, 2011 CeRERedomnule decan' date=' supt-semnatu M@W supun atentiei dvs cererea mea privind echivalarea studiilor efectuate la alta facultate (CDP) si posibilitatea de a le continua la institutia pe care cu onoare o conduceti. solicit aceasta deoarece varsta nu-mi permite sa o IAU de la CAP si am de gand sa ma pregatesc de doctorat. anexez documentele (vezi CDP) care atesta studiile mele aprofundate.[b']multumiri anticipate[/b]onoare muncii!M@Wps: cu altre cuvinte dati-mi derogare si sa pot deschide noi subiecte bine ai venit pe forum man@work. Scuze pentru neplaceri dar a trebuit sa punem aceasta restrictie din cauza numarului mare de recenzii fake venite de la membrii noi in mod special. Poti sa incerci acum.:wave Link spre comentariu
man@work Reputație: -2098 Postat Martie 15, 2011 Oras:. Oras:. Partajează Postat Martie 15, 2011 CeRERedomnule decan' date=' supt-semnatu M@W supun atentiei dvs cererea mea privind echivalarea studiilor efectuate la alta facultate (CDP) si posibilitatea de a le continua la institutia pe care cu onoare o conduceti. solicit aceasta deoarece varsta nu-mi permite sa o IAU de la CAP si am de gand sa ma pregatesc de doctorat. anexez documentele (vezi CDP) care atesta studiile mele aprofundate.[b']multumiri anticipate[/b]onoare muncii!M@Wps: cu altre cuvinte dati-mi derogare si sa pot deschide noi subiecte bine ai venit pe forum man@work. Scuze pentru neplaceri dar a trebuit sa punem aceasta restrictie din cauza numarului mare de recenzii fake venite de la membrii noi in mod special. Poti sa incerci acum.:wavetksCeRERedomnule decan' date=' supt-semnatu M@W supun atentiei dvs cererea mea privind echivalarea studiilor efectuate la alta facultate (CDP) si posibilitatea de a le continua la institutia pe care cu onoare o conduceti. solicit aceasta deoarece varsta nu-mi permite sa o IAU de la CAP si am de gand sa ma pregatesc de doctorat. anexez documentele (vezi CDP) care atesta studiile mele aprofundate.[b']multumiri anticipate[/b]onoare muncii!M@Wps: cu altre cuvinte dati-mi derogare si sa pot deschide noi subiecte bine ai venit pe forum man@work. Scuze pentru neplaceri dar a trebuit sa punem aceasta restrictie din cauza numarului mare de recenzii fake venite de la membrii noi in mod special. Poti sa incerci acum.:wavetksdom' decan !am facut totusi o facultate si am invatat din greu nu pot sa fiu maistru ! poate maestru !!!!glumeam se poate o rugaminte?!cum fack sa pun avatarul meu si logoul?ms 1 1 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114293 Postat Martie 15, 2011 Oras:La butoane Oras:La butoane Autor Administrator Partajează Postat Martie 15, 2011 O poti face de sus de la butonul User CP -> Change Avatar Link spre comentariu
ilseparatio Reputație: 0 Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 hai noroc! si bine v-am gasit oameni buni cu scaun la caphelloooo! Link spre comentariu
Vizitator puras Reputație: 0 Postat Martie 24, 2011 Partajează Postat Martie 24, 2011 Salutare ..incerc sa trimit un mesaj privat unui moderator si nu reusesc....ceva ajutor? Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114293 Postat Martie 24, 2011 Oras:La butoane Oras:La butoane Autor Administrator Partajează Postat Martie 24, 2011 bine a-ti venit pe forum baieti!@puras mesageria privata este dezactivata din pacate. Link spre comentariu
rosito Reputație: 0 Postat Martie 25, 2011 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 25, 2011 Salutare si bine v-am gasit !!! Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114293 Postat Martie 25, 2011 Oras:La butoane Oras:La butoane Autor Administrator Partajează Postat Martie 25, 2011 bine ai venit pe forum Rosito Link spre comentariu
marius44 Reputație: 0 Postat Martie 27, 2011 Partajează Postat Martie 27, 2011 Buna Domnilor bine v-am gasit=)) Link spre comentariu
marius44 Reputație: 0 Postat Martie 27, 2011 Partajează Postat Martie 27, 2011 Buna Domnilor bine v-am gasit ......... Link spre comentariu
a2921281 Reputație: 0 Postat Martie 27, 2011 Partajează Postat Martie 27, 2011 Foarte tare forumul, congrats pt treaba asta printre atate mizerii .roSper sa contribui si eu cu cateva "recenzii" - mi se pare foarte ciudat cuvantul cum suna in lb. romana... Link spre comentariu
liviu003 Reputație: 0 Postat Martie 27, 2011 Partajează Postat Martie 27, 2011 Salutare !Ma bucur ca am gasit un forum unde se pot afla pareri ale amicilor..... Sper sa pot ajuta si eu cu cateva pareri (in special din randul fetelor cu big tits - sunt fan) mai ales ca sper ca prin intermediul acestui forum sa pot gasi un nr de tel a unor fete care acum 2-3 luni erau prin zona Decebal si odata cu mutatul de acolo si-au schimbat si nr te tel.Keep up the good work !!! Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114293 Postat Martie 28, 2011 Oras:La butoane Oras:La butoane Autor Administrator Partajează Postat Martie 28, 2011 bine a-ti venit pe forum Link spre comentariu
sovieticool Reputație: 0 Postat Martie 28, 2011 Partajează Postat Martie 28, 2011 Salutare tuturor. Din partea Iasului numai de bine. Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114293 Postat Martie 29, 2011 Oras:La butoane Oras:La butoane Autor Administrator Partajează Postat Martie 29, 2011 Salutare tuturor. Din partea Iasului numai de bine.salut sovieticool:hi3 Link spre comentariu
Vizitator chuckychuck Reputație: 0 Postat Martie 30, 2011 Partajează Postat Martie 30, 2011 Salut Pisicuts. Am o intrebare pentru tine: Cum pot vota si cum pot trimite mail-uri catre alte persoane care sunt useri ai acestui site. Inclusiv tie, ca nu merge din contul pe care il am aici.Merci mult Link spre comentariu
Vizitator PussyAddicted Reputație: 0 Postat Martie 31, 2011 Partajează Postat Martie 31, 2011 Salutari la toti tovarasii de arme, am descoperit de curand acest site..... si m-a prins.. nu sunt din Bucalè, dar in curand o sa am de jobuit prin zona, si sper sa am placerea sa va desfat cu cateva povestiri, sper sa ma ridic la lvl "tatalui" ciocan si maestrului prafuit... sper sa nu va suparati pt "tovarasi de arme", chiar daca exp mea se rezuma la cateva vedete locale(VN), si cateva saloane de masaj cu fete care mai dau cate 1 bonus, (sau poate botus?? ) cate unui client fidel..Pe carand si la mai mare... si tare Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114293 Postat Martie 31, 2011 Oras:La butoane Oras:La butoane Autor Administrator Partajează Postat Martie 31, 2011 bine ai venit pe forum PA Link spre comentariu
unumic Reputație: 2 Postat Aprilie 4, 2011 Partajează Postat Aprilie 4, 2011 Salut, Eu sunt "unumic" si ma cheama asa pentru ca ala mic... e mic ) Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114293 Postat Aprilie 4, 2011 Oras:La butoane Oras:La butoane Autor Administrator Partajează Postat Aprilie 4, 2011 Salut' date=' Eu sunt "unumic" si ma cheama asa pentru ca ala mic... e mic )[/quote']bine ai venit pe forum unumic. O sa creasca si el Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum