Sari la conținut

Mesaj de intampinare pentru membrii noi

Postări Recomandate

• Oras:Lasa-ma frate sa rulez linistit!
  • Oras:Lasa-ma frate sa rulez linistit!
Postat

Salutare doamnelor si domnilor.

Si totusi exista desi nu-mi inchipuiam :)

• Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat

O zi frumoasa tuturor ...

Momentan inca mai sunt in Bucuresti...mai multe detalii la tel 0773.925.094 Elly.....

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Seara buna,

Calcat stramb o singura data si din nou in cautarea fiorului dat de lucruri noi. :)

Postat

Domnule pisicuts.....te atentionez sa deblochezi IP-urile blocate pentru navigarea in acest spatiu ...care este public.....te atentionez ca ai 48 ore sa faci acest lucru...sau sa declari spatiul privat ...si intrarea sa se faca numai contracost. E ca la crasma...te-ai inscris la registrul comertului ca societate spatiul devine public chiar daca e in curte la tine.Daca nu permiti accesul cuiva sau il blochezi se numeste discriminare si CNCD primeste sesizarea.Daca dupa 48 ore nu deblochezi accesul intr-un spatiu public alt organ al statului DIICOT va fi sesizat pentru incurajarea de catre site-ul tau  a prostitutiei....vezi anuntul.ro....si ce s-a intimplat cu ei.

Vezi ca am impresia ca nu stii cu cine te-ai pus...nu sunt vreun copil de ala care n-are ce face si e pe aici....cat despre curva de la Bacau (nu am nici o problema de frustrare) nu permit unei nespalate sa faca misto de mine...probabil acum si stii cine sunt...iar daca ai taiat comentariile te rog taie si comentariile curvei unde face misto....oricum de ea ma voi ocupa personal ...si daca n-o sa-ti placa ce auzi ....chiar daca o sa ai o clienta mai putin...tin sa-ti spun ca am avut multe femei frumoase la viata mea...si nu ramaneam la aceasta mizerie ....iar daca tu moderai cum trebuie acest asa-zis conflict nu iesea ce a iesit...

Sper ca m-am facut foarte bine inteles...si astept comentariile tale

• Oras:Romania
Postat

Domnule pisicuts.....te atentionez sa deblochezi IP-urile blocate pentru navigarea in acest spatiu ...care este public.....te atentionez ca ai 48 ore sa faci acest lucru...sau sa declari spatiul privat ...si intrarea sa se faca numai contracost. E ca la crasma...te-ai inscris la registrul comertului ca societate spatiul devine public chiar daca e in curte la tine.Daca nu permiti accesul cuiva sau il blochezi se numeste discriminare si CNCD primeste sesizarea.Daca dupa 48 ore nu deblochezi accesul intr-un spatiu public alt organ al statului DIICOT va fi sesizat pentru incurajarea de catre site-ul tau  a prostitutiei....vezi anuntul.ro....si ce s-a intimplat cu ei.

Vezi ca am impresia ca nu stii cu cine te-ai pus...nu sunt vreun copil de ala care n-are ce face si e pe aici....cat despre curva de la Bacau (nu am nici o problema de frustrare) nu permit unei nespalate sa faca misto de mine...probabil acum si stii cine sunt...iar daca ai taiat comentariile te rog taie si comentariile curvei unde face misto....oricum de ea ma voi ocupa personal ...si daca n-o sa-ti placa ce auzi ....chiar daca o sa ai o clienta mai putin...tin sa-ti spun ca am avut multe femei frumoase la viata mea...si nu ramaneam la aceasta mizerie ....iar daca tu moderai cum trebuie acest asa-zis conflict nu iesea ce a iesit...

Sper ca m-am facut foarte bine inteles...si astept comentariile tale

Salut, nu cunosc exact conflictul pe care îl ai cu tipă din Bacău sau cu moderatorul acestui site, dar din tonul folosit în comentariul tău, înțeleg ca este ceva destul de urat, totuși cred și consider ca aceste discuții trebuie avute în privat.

Doar o părere ;)

Vizitator tustyunu
Reputație: 0
Postat

Salut , sunt nou in domeniu si sper sa gasesc informatiile necesare aici

Postat

Mare atenție, o haita de dobitoci, au scăpat liberi pe acest site, rog administratorul site-ului sa ii "prinda" și sa "ii lege"

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...