Sari la conținut

Mesaj de intampinare pentru membrii noi

Postări Recomandate

Postat

Buna, si bine v-am gasit.

Numele meu, este Melisa Alexandra, am varsta de 20 de ani, si locuiesc in Buzau. 

Am intrat din intamplare pe acest site, unde am gasit cateva tutoriale, care chiar mi-au fost de folos, si, am zis sa incerc si restul continutului.

Hobby-urile mele, sunt, iesitul afara, desenatul,ascultatul muzicii, si nu in ultimul rand Designul. Da, imi place Designul Virtual (Photoshop).

Pentru cel/cea care doreste mai multe informatii, imi puteti lasa un PM pe forum, multumesc, si bine v-am gasit.

• Like 1
  • Oras:Pe langa pat
  • Oras:Pe langa pat
Postat

Numele meu, este Melisa Alexandra, am varsta de 20 de ani, si locuiesc in Buzau.

Am intrat din intamplare pe acest site, unde am gasit cateva tutoriale, care chiar mi-au fost de folos, si, am zis sa incerc si restul continutului.

Hobby-urile mele, sunt, iesitul afara, desenatul,ascultatul muzicii, si nu in ultimul rand Designul. Da, imi place Designul Virtual (Photoshop).

Pentru cel/cea care doreste mai multe informatii, imi puteti lasa un PM pe forum, multumesc, si bine v-am gasit.

Sexul, eventual cel platit, pe unde se afla in lista hobby-urilor?
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Sexul, eventual cel platit, pe unde se afla in lista hobby-urilor?

Hobby este pentru amatoare, ea e profesionista!  :laugh2

• Oras:Iasi
  • Oras:Iasi
Postat

Buna, sunt Ana si sunt noua pe acest site, sper sa primesc multe recenzii pentru a putea imbunatati mereu serviciile mele :)

Va pup dulce!!

post-219269-0-66474200-1475176190_thumb.jpg

• Like 2
  • Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti
Postat

Bună pisicuță Bună dragii mei mă numesc Alexandra și aștept sa mă contactați pentru a ne distracție împreună.nr meu de tel 0751393782post-219272-0-35154000-1475177685_thumb.jpeg

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Salutare tuturor si bine v-am gasit!

Ma bucur ca am aflat de site-ul vostru, este de mare folos.

Multi ani cu succes de acum inainte!

• Oras:Transilvania...
Postat

AM VREA SA TE CONTACTAM PE PM!!!DAR NU SE POATE!

Postat

hei, sunt noua pe aici :*

salut...deschideti un top-ic cu mai multe detali la rubrica 'Anunturi'!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...