anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 16, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Aprilie 16, 2014 Si hai sa il citim de @FilozofulBanat, atatt de meschin si mic in toata actiunea pe care a initiat-o. Incearca sa umileasca o fata. Oare de ce? doar pentru ca i-a ranit putin orgoliul masculin. Si da, in pula ta, uita-te cine il urmeaza... vrei sa continui ? 1 2
magic blue Reputație: -409 Postat Aprilie 16, 2014 Postat Aprilie 16, 2014 Toti suntem falsi, dar hai sa mintim frumos daca tot o facem.Chiar asa!Anonna, esti superba!
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 16, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Aprilie 16, 2014 Chiar asa!Anonna, esti superba! Multumesc Magic, dar nu e cazul, in viziunea pustilor sunt doar o hoasca obosita. In viziunea mea, citeam mai devreme pe aici... Oare se merita asta? pentru ce? pentru 2bani in plus?
Feliciano Reputație: 216 Postat Aprilie 16, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 16, 2014 Lume lumeeee, urmeaza meciul secoluluiiiii. In coltui din dreapta Anonaaaaaaaa, in coltul din stanga Filosoful Banaaaaatt.....sa inceapa lupta
andreutza21 Reputație: 391 Postat Aprilie 16, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 16, 2014 Multumesc Magic, dar nu e cazul, in viziunea pustilor sunt doar o hoasca obosita. In viziunea mea, citeam mai devreme pe aici... Oare se merita asta? pentru ce? pentru 2bani in plus?Gaina batrana face ciorba buna!! Nu cred ca are importanta varsta. Tu esti o lady.
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 16, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Aprilie 16, 2014 Andreiutza, eu nu sunt hoasca si nici batrana.. sunt in floarea varstei mai tanara de cat multe ce cred ca au 35 de ani 1 2
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 16, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Aprilie 16, 2014 Lume lumeeee, urmeaza meciul secoluluiiiii. In coltui din dreapta Anonaaaaaaaa, in coltul din stanga Filosoful Banaaaaatt.....sa inceapa lupta Ai gresit, din cate ai observat, eu sunt cea ce bate in ... retragere....
filozoful banat Reputație: 203 Postat Aprilie 16, 2014 Oras:a place between here and there Oras:a place between here and there Postat Aprilie 16, 2014 Feliciano,eu am crezut ca e vreo fatuca care o mănâncă in dos,nu o purisanca nebună,ca altfel de nu ma oboseam sa-i adresez nici un post ; da bre,bati in retragere imprascand cu saliva.
trifazic Reputație: 704 Postat Aprilie 16, 2014 Oras:priza Oras:priza Postat Aprilie 16, 2014 pe care
v-ships Reputație: 24 Postat Aprilie 16, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Autor Postat Aprilie 16, 2014 pe care Lasa-l bre 380 V, asta a sarit limba romana in generala, a trecut direct la filozoofeala.
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 16, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Aprilie 16, 2014 Feliciano,eu am crezut ca e vreo fatuca care o mănâncă in dos,nu o purisanca nebună,ca altfel de nu ma oboseam sa-i adresez nici un post ; da bre,bati in retragere imprascand cu saliva. Cum iti spuneam si cum bine am intuit , gaozel se ia de fete timide
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 16, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Aprilie 16, 2014 Obiectiv, pentru ca esti rechinasul meu , si pentru ca esti cel care plateste si fute toate curvele ieftine sau scumpe din Constanta si nu numai , frumos ar fi sa o iei sub aripa ta ocrotitoare pe Sorina4U. Intuiesc ca merita si nu numai. Dar pentru ca frumos ar fi sa iti recuperezii banii din futaiurile de pana acum, sa te inscrii pe lista Filozofului sa-i iei banii cu care se lauda atat
obiectiv Reputație: 5314 Postat Aprilie 16, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Aprilie 16, 2014 Obiectiv, pentru ca esti rechinasul meu , si pentru ca esti cel care plateste si fute toate curvele ieftine sau scumpe din Constanta si nu numai , frumos ar fi sa o iei sub aripa ta ocrotitoare pe Sorina4U. Intuiesc ca merita si nu numai. Dar pentru ca frumos ar fi sa iti recuperezii banii din futaiurile de pana acum, sa te inscrii pe lista Filozofului sa-i iei banii cu care se lauda atatconitza, sorina e febletea mea, nici macar nu m-am mozolit cu ea dar am mirosit-o a fi de-a noastra.are ea gura sparta dar e femeie de 3 ori. daca vrei sa stii mai multe despre ea iti spun pe mail , altfel imi sar bucurestenii in cap si nu vreau cearta cu nimeni.
obiectiv Reputație: 5314 Postat Aprilie 16, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Aprilie 16, 2014 Obiectiv, pentru ca esti rechinasul meu , si pentru ca esti cel care plateste si fute toate curvele ieftine sau scumpe din Constanta si nu numai , frumos ar fi sa o iei sub aripa ta ocrotitoare pe Sorina4U. Intuiesc ca merita si nu numai. Dar pentru ca frumos ar fi sa iti recuperezii banii din futaiurile de pana acum, sa te inscrii pe lista Filozofului sa-i iei banii cu care se lauda atatconita, un domn nu va fute NICIODATA pe banii altuia.domnia si prostia se platesc suna filozofic, nu-i asa? 2
filozoful banat Reputație: 203 Postat Aprilie 16, 2014 Oras:a place between here and there Oras:a place between here and there Postat Aprilie 16, 2014 Cum iti spuneam si cum bine am intuit , gaozel se ia de fete timideDe obicei ma feresc de cele care saliveaza mai mult decat ciobanescul meu german,dar nah,de data asta am fost muscat
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 16, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Aprilie 16, 2014 conita, un domn nu va fute NICIODATA pe banii altuia.domnia si prostia se platesc suna filozofic, nu-i asa? sunt nevoita sa fiu de acord cu tine :*
roberto Reputație: 4138 Postat Aprilie 16, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 16, 2014 pe care Noroc ca avem mai mult de cat 35 de ani Really? De ce plm nu ma pot abtine?
v-ships Reputație: 24 Postat Aprilie 18, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Autor Postat Aprilie 18, 2014 Update dupa 5 zile , 4800 de vizualizari, 293 de posturi, 15 pagini de barfa: - o independenta activa pazita de BGS, : - o independenta activa protejata de bici/plici/strapon, - o independenta activa pazita de caine, - o independenta activa in curs de retragere, in ultimile doua saptamani de activitate, pazita de catel si care plateste chirie 4800 ron pe luna, - o independenta retrasa, iubitoare de Shirley Temple - o sirena independenta activa, neaparata nici de ZIP, nici de catel si nici de Neptun ? ...si una fata neindependenta dar cu pula si oo mai mari decat multi dintre futacii si garizii virtuali prezenti p-acilea. Pentru cele mai timide ori care n-au timp sa se spovedeasca la biserica, inca o pot face aici ...lista este inca deschisa, Sarbatori fericite tuturor doamnelor si domnisoarelor.
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 18, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Aprilie 18, 2014 Update dupa 5 zile , 4800 de vizualizari, 293 de posturi, 15 pagini de barfa: - o independenta activa pazita de BGS, : - o independenta activa protejata de bici/plici/strapon, - o independenta activa pazita de caine, - o independenta activa in curs de retragere, in ultimile doua saptamani de activitate, pazita de catel si care plateste chirie 4800 ron pe luna, - o independenta retrasa, iubitoare de Shirley Temple - o sirena independenta activa, neaparata nici de ZIP, nici de catel si nici de Neptun ? ...si una fata neindependenta dar cu pula si oo mai mari decat multi dintre futacii si garizii virtuali prezenti p-acilea. Pentru cele mai timide ori care n-au timp sa se spovedeasca la biserica, inca o pot face aici ...lista este inca deschisa, Sarbatori fericite tuturor doamnelor si domnisoarelor. Scumpete mica, pe mine unde m-ai incadrat??? in partea cu 00-le?
Strigoiul Reputație: 230 Postat Aprilie 18, 2014 Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Postat Aprilie 18, 2014 Update dupa 5 zile , 4800 de vizualizari, 293 de posturi, 15 pagini de barfa: - o independenta activa pazita de BGS, : - o independenta activa protejata de bici/plici/strapon, - o independenta activa pazita de caine, - o independenta activa in curs de retragere, in ultimile doua saptamani de activitate, pazita de catel si care plateste chirie 4800 ron pe luna, - o independenta retrasa, iubitoare de Shirley Temple - o sirena independenta activa, neaparata nici de ZIP, nici de catel si nici de Neptun ? ...si una fata neindependenta dar cu pula si oo mai mari decat multi dintre futacii si garizii virtuali prezenti p-acilea. Pentru cele mai timide ori care n-au timp sa se spovedeasca la biserica, inca o pot face aici ...lista este inca deschisa, Sarbatori fericite tuturor doamnelor si domnisoarelor. FLORIN SALAM - Am talent si nu ma las
v-ships Reputație: 24 Postat Aprilie 18, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Autor Postat Aprilie 18, 2014 Scumpete mica, pe mine unde m-ai incadrat??? in partea cu 00-le? Sirena, ZIP, Neptun iti suna cunoscute ?
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 18, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Aprilie 18, 2014 Sirena, ZIP, Neptun iti suna cunoscute ? sirena= fata cu coada de peste Neptun = bosorogul cu tridentul ZIP = engl. "zipp" fermoar oare la astea te referi ?
beverlihils Reputație: 185 Postat Aprilie 18, 2014 Oras:Vancouver Oras:Vancouver Postat Aprilie 18, 2014 yka este independenta SIGUR
v-ships Reputație: 24 Postat Aprilie 18, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Autor Postat Aprilie 18, 2014 sirena= fata cu coada de peste ...pai n-ar fi bine sa-i taiem coada, vine vara, cum i-ar sta unei femei pe plaja, avand coada de peshte? Neptun = bosorogul cu tridentul ...pai daca-i mos/hodorg cu trident/ trei dinti...sa-l ajutam sa-ntinda coada/piciorul, zic. ZIP = engl. "zipp" fermoar ... ce mi-as mai dori sa-l vad cu ea prinsa-n/de zipp. : oare la astea te referi ? .... Am zis si io, n-am dat cu parul(cu ala din gard, nu de pe cap).
v-ships Reputație: 24 Postat Aprilie 19, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Autor Postat Aprilie 19, 2014 yka este independenta SIGUR Pai daca este independenta, are nevoie de ''purtator de vorbe''? , caci din ceea ce am putut vedea pe forum, nu este deloc pe mute. Are ceva de spus, sa o faca cu propriile taste.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum