rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 30, 2015 Plm, daca incepea cearta intre voi, o beleam cu totii, mai rau ca la Maruta era ratingul:))nu ne certam, el are treaba cu pestii fiind marinel, eu cu rozul
klm112 Reputație: 5026 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Octombrie 30, 2015 nu ne certam, el are treaba cu pestii fiind marinel, eu cu rozul Rozul vine de la rozătoare ? 1
vypushka Reputație: 4156 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Octombrie 30, 2015 Rozul vine de la rozătoare ?de la chinoroz 1
klm112 Reputație: 5026 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Octombrie 30, 2015 de la chinorozAdică e chinezoiacă roz , zic... 1
vypushka Reputație: 4156 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Octombrie 30, 2015 Adică e chinezoiacă roz , zic...are fanta roz 1
klm112 Reputație: 5026 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Octombrie 30, 2015 are fanta rozÎţi dai seama ce difracţie e acolo !? 1
vypushka Reputație: 4156 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Octombrie 30, 2015 Îţi dai seama ce difracţie e acolo !? caleidoscopica 1
alexxx101 Reputație: -664 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 30, 2015 deci am belit poola...daca nu apuc sa intru 2 zile, cand revin al 3 ore de lecturat pana cand ajung "la zi"
klm112 Reputație: 5026 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Octombrie 30, 2015 caleidoscopica...şi catadioptrică ... 1
vypushka Reputație: 4156 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Octombrie 30, 2015 ...şi catadioptrică ...stereovideotransmorfica
klm112 Reputație: 5026 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Octombrie 30, 2015 stereovideotransmorficași fiziopatologica
laurelian Reputație: 2012 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 30, 2015 și fiziopatologicaSkuzaț deranju'.., despre ke vorbiț?
klm112 Reputație: 5026 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Octombrie 30, 2015 Skuzaț deranju'.., despre ke vorbiț?dafoaianapoi
laurelian Reputație: 2012 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 30, 2015 dafoaianapoiNam marșalier la tlfon,.,
klm112 Reputație: 5026 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Octombrie 30, 2015 Nam marșalier la tlfon,.,cauta o pantă fă un ac dă păr și mergi înapoi cu avariile
vypushka Reputație: 4156 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Octombrie 30, 2015 și fiziopatologicadifosfopiridinnucleotidpirofosfatazica
v-ships Reputație: 24 Postat Octombrie 30, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Autor Postat Octombrie 30, 2015 marsh ma drogatule, cucuvea esti cu natia ta. fraierica ) acum am recitit si asa este )) sa dea drq in multitaskingul meu si cititul pe diagonala , ce-am comis-o scuzele mele marinelule .............................. Ce-ar fi de citit pe diagonala intr-o singura fraza/propozitie ? Btw, acilea pe forumul de cultura sexuala(exclusiv de laba si mancat cacao), nu-i multitasking ceeea ce faceti voi, e o simpla diaree. Te scuz a doua oara, doar pentru faptul ca apartii sexului frumos(sper macar ca esti frumoasa). PS: pentru adevarata cucuvea/mumie impaiata cat si pentru verii lui din stol/banc/turma/anturaj , eu n-am dat niciodata reputatie vreunuia care si-a bagat pula-n beregatile voastre, asta denota cat de cacanari sunteti si ce comportament de copii redardati aveti, pacat, multi dintre voi ati trait juma de secol degeaba. 3 3
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Octombrie 30, 2015 Postat Octombrie 30, 2015 Aia pe care ti o dau aia nu i reputatie prostule, este mwie ))) 1 1
alexxx101 Reputație: -664 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 30, 2015 Fizt civilizatz!!!!!
v-ships Reputație: 24 Postat Octombrie 30, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Autor Postat Octombrie 30, 2015 Oly chiar te inteleg si-mi este oarecum mila de tine, stiu cat de trista ti-e viata, dar nu am cum sa te ajut, doar tu insuti mai poti schimba cate ceva din ea, avand in vedere ca ai aproape 50 de ani si nu ai realizat nimic pana acum. Ce vina am eu ca nevasta-ta te calca pe cap acasa, si ca tie iti place sa fugi de acasa si sa stai pe la/sub mese cu proxeneti reali, ca poate iti arunca si tie cate un os de ros ori vreun lindic de lins, asta este, tu ai ales viata asta, chiar nu am cum sa te ajut daca tu esti doar un atarnache flausat, care te guduri ca un catel chiar si aici pe langa sefii/garizii tai, facandu-te re ras. 2 3
phoenix Reputație: -585 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 30, 2015 Marinare,pe unde plm umbli mah? Ca ma plictiseam in plm
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Octombrie 30, 2015 Postat Octombrie 30, 2015 Oly chiar te inteleg si-mi este oarecum mila de tine, stiu cat de trista ti-e viata, dar nu am cum sa te ajut, doar tu insuti mai poti schimba cate ceva din ea, avand in vedere ca ai aproape 50 de ani si nu ai realizat nimic pana acum. Ce vina am eu ca nevasta-ta te calca pe cap acasa, si ca tie iti place sa fugi de acasa si sa stai pe la/sub mese cu proxeneti reali, ca poate iti arunca si tie cate un os de ros ori vreun lindic de lins, asta este, tu ai ales viata asta, chiar nu am cum sa te ajut daca tu esti doar un atarnache flausat, care te guduri ca un catel chiar si aici pe langa sefii/garizii tai, facandu-te re ras. Da )) Ba, acum serios vorbind, esti nebun da-te' n pwla noastra ))Ba, tu razi vreodata? Tu faci vreodata glume cu vreun prieten, sau ai numai prieteni prosti? 1 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 30, 2015 Da )) Ba, acum serios vorbind, esti nebun da-te' n pwla noastra ))Ba, tu razi vreodata? Tu faci vreodata glume cu vreun prieten, sau ai numai prieteni prosti?Marinelu e fanul tau vad Sharli nebunu drq, de cand va cunosteti spune sincer? scuipa tot
v-ships Reputație: 24 Postat Octombrie 30, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Autor Postat Octombrie 30, 2015 Da )) Ba, acum serios vorbind, esti nebun da-te' n pwla noastra ))Ba, tu razi vreodata? Tu faci vreodata glume cu vreun prieten, sau ai numai prieteni prosti?............................... Rad bai popa prostu dar tu esti prea tantalau ca sa intelegi, normal ca rad, tu ce crezi ca fac eu acum cu tine ? Bai pula bleaga masochista, bai buton de lift, nu-i asa ca te plictisesti fara mine ?Ia zi-mi tu mie de ce iti place tie asa de tare sa te bat cu pula in cap de faci cucuie, daca ma consideri atat de plicticos ?Vezi in plm de maimutoi jumulit, ca-i vineri seara, altii mai au si altele de facut/baut/futut. Hai ca te las in seara asta pe mana lu nevasta-ta sa-si mai bata si ea pula/tigaia de tine.
sorina4u Reputație: 79 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 30, 2015 Buton de lift....morrrrrrr.... Marinare mi-ai intins rimelul
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum