anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 16, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Aprilie 16, 2014 se merita Bine mai , profesore!!!!! 1 2 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 16, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Aprilie 16, 2014 Magic,cum ge-a pus la punct Annona;și uite așa,vrem nu vrem,ajungem la vorbele lui D ce,fiecare in final are ce merita Nu a fost intentia mea sa il pun la punct dar ... Voi de ce platiti ???? ... si chiar nu e treaba lui sa puna in balanta daca "merita: sau nu cum decidem noi sa va acceptam in pat ...cu bani sau fara 1 2 Link spre comentariu
filozoful banat Reputație: 203 Postat Aprilie 16, 2014 Oras:a place between here and there Oras:a place between here and there Partajează Postat Aprilie 16, 2014 Annona,motivele pt care plătesc bărbații sunt variate,dar cel pt care fetele prestează,e unul singur;să fiu sincer,am întâlnit și fete minunate pt care am simtit compasiune și tristețe că nu au avut tăria de caracter sa-si facă altă carieră in viață,pt că,recunoaște,tipul asta de viață nu e printre cele mai plăcute.Eu nu judec,as fi prea ipocrit sa fac asta;din experienta mea,curvele sunt de 2 feluri,accidentale si din naștere. Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 16, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Aprilie 16, 2014 Annona,motivele pt care plătesc bărbații sunt variate,dar cel pt care fetele prestează,e unul singur;să fiu sincer,am întâlnit și fete minunate pt care am simtit compasiune și tristețe că nu au avut tăria de caracter sa-si facă altă carieră in viață,pt că,recunoaște,tipul asta de viață nu e printre cele mai plăcute.Eu nu judec,as fi prea ipocrit sa fac asta;din experienta mea,curvele sunt de 2 feluri,accidentale si din naștere. Oare de ce VOI, trebuie sa aveti motive variate?! Noi suntem la fel ca voi, din varii motive alegem aceasta viata doar scopul este acelasi. Nu este o viata usoara daca stai sa te gandesti dar ca atatea "meserii antreprenoriale" are si satisfactia ei. Depinde cum o privesti si depinde de felul in care iti imparti "dorintele" Sa inteleg ca pentru tine femeile sunt de un singur fel Link spre comentariu
filozoful banat Reputație: 203 Postat Aprilie 16, 2014 Oras:a place between here and there Oras:a place between here and there Partajează Postat Aprilie 16, 2014 Bre,pt mine sunt femei si curve,iar femeile pot deveni curve accidental Ma luminezi care pot fi acele varii motive pt care prestati,înafară de bani?și excludem curvele din naștere. Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 16, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Aprilie 16, 2014 Bine mai , profesore!!!!!Profesore, ce varsta ai ?? Nu de alta dar chiar doresc sa-mi merit punctul aruncat de domnia ta. Nu stiu ce scoli inalte ai facut dar pe vremea mea, cand faceam gimnaziul, verbul acesta "a vrea'' chiar avea diverse forme printre care era si acea forma de "vroiam" alaturata formei arhaice "voiam" Nu sunt o persoana culta si prea citita dar voia mea era sa iti atrag atentia ca nu e cazul sa ne corijezi avand in vedere ca s-a ajuns la o scrie moderna in kre grupuri de litere sunt motamorfozate intr-o singura litera shi pentru cei ce vor sa fie mai expliciti in "exprimare" adauga literele "h" shi "z" acolo un kiar nu-si are rostul ajungandu-se la o abreviere indescifrabila a propozitiilor si chiar a gandiru acestora Ahhh profesore , ce lectii de limbi ti-as da !!! 3 2 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 16, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Aprilie 16, 2014 Bre,pt mine sunt femei si curve,iar femeile pot deveni curve accidental Ma luminezi care pot fi acele varii motive pt care prestati,înafară de bani?și excludem curvele din naștere.alt pustan !!!! 2 2 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 16, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Aprilie 16, 2014 mah , infiintez un club pentru indrumarea in orice directie a curiosilor Inscrierile se fac incepand de azi cu orele 17:00 pe acest thread, nu de alta dar sa nu deschidem aiurea altele, si biroul de inscriere se va inchide la orele 18:00 tot azi . 1 2 Link spre comentariu
trifazic Reputație: 704 Postat Aprilie 16, 2014 Oras:priza Oras:priza Partajează Postat Aprilie 16, 2014 alt pustan !!!! Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Aprilie 16, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 16, 2014 Ai fost "finutza" cu termenul pustan Eu as spune: alt frustrat!!!! Link spre comentariu
filozoful banat Reputație: 203 Postat Aprilie 16, 2014 Oras:a place between here and there Oras:a place between here and there Partajează Postat Aprilie 16, 2014 Multumesc,sunteti adevarate doamne Link spre comentariu
trifazic Reputație: 704 Postat Aprilie 16, 2014 Oras:priza Oras:priza Partajează Postat Aprilie 16, 2014 @anonna, putem pune intrebarile anticipat sau trebuie sa asteptam sa se faca ora 17:00? Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 16, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Aprilie 16, 2014 Filozof Banat, eu am argumente temeinice in tot ceea ce afirm pe aici. Sorina, nu ma exprim asa. Nu consider frustrare catalogarea tuturor femeilor drept curve, nu cel putin din partea domnului FilozofBanat, deoarece el a argumentat aceasta opinie a lui. Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 16, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Aprilie 16, 2014 @anonna, putem pune intrebarile anticipat sau trebuie sa asteptam sa se faca ora 17:00?orice intrebare pusa se tarifeaza(am uitat sa precizez) Link spre comentariu
trifazic Reputație: 704 Postat Aprilie 16, 2014 Oras:priza Oras:priza Partajează Postat Aprilie 16, 2014 orice intrebare pusa se tarifeaza(am uitat sa precizez) Chiar daca ti-o pun repede? Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 16, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Aprilie 16, 2014 Multumesc,sunteti adevarate doamne Scarba mica , ai editat mesajul ( Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 16, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Aprilie 16, 2014 Chiar daca ti-o pun repede? orice punere se tarifeaza 1 2 Link spre comentariu
trifazic Reputație: 704 Postat Aprilie 16, 2014 Oras:priza Oras:priza Partajează Postat Aprilie 16, 2014 Ai vazut? Ti-am pus-o si nici n-ai simtit. Link spre comentariu
filozoful banat Reputație: 203 Postat Aprilie 16, 2014 Oras:a place between here and there Oras:a place between here and there Partajează Postat Aprilie 16, 2014 Scarba mica , ai editat mesajul (Care iti e tariful doamnă,sa-ti trimit banii,țin neapărat sa fiu contribuabil la bunăstarea domniei tale Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 16, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Aprilie 16, 2014 Ai vazut? Ti-am pus-o si nici n-ai simtit. Cei-i mai mica si mai mica decat putza de furnica???? Raspuns: Putza lu' Trifazic Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 16, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Aprilie 16, 2014 Care iti e tariful doamnă,sa-ti trimit banii,țin neapărat sa fiu contribuabil la bunăstarea domniei tale Nu asa merg treburile , dragule. Eu tin mortis sa contribui la gadilatul "orgoliului" masculin daca primesc bani Link spre comentariu
blu3light Reputație: 616 Postat Aprilie 16, 2014 Oras:. Oras:. Partajează Postat Aprilie 16, 2014 ..a te lua cu Anonna in "bete" ...fara sa fii sigur ca ai cel mai mare "bat"..e ca si cum te-ai pisa impotriva vantului si te miri de ce ai pantalonii uzi ) 1 Link spre comentariu
twoface Reputație: -462 Postat Aprilie 16, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Aprilie 16, 2014 Eu tin mortis sa contribui la gadilatul "orgoliului" masculin daca primesc bani Poate unii nu au nevoie de asta..si se intoarce impotriva ta.. Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 16, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Aprilie 16, 2014 Poate unii nu au nevoie de asta..si se intoarce impotriva ta..intr-un fel sau altul tot le gadil eu ceva Link spre comentariu
trifazic Reputație: 704 Postat Aprilie 16, 2014 Oras:priza Oras:priza Partajează Postat Aprilie 16, 2014 ..Putza lu' Trifazic Mincinoaso! Cand ai vazut-o ziceai ca e cel mai mare si frumos brebenel. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum