Sari la conținut

Ada siliconata 0743497326

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

A fost cineva? Sau stie topicul vechi?

• Membru Premium
Reputație: 2924
  • Oras:Satu Mare
  • Oras:Satu Mare
Postat

Topic Targoviste:

• Like 2
  • Mersi 1
Vizitator
Postat
Acum 9 minute, non-stop a spus:

Topic Targoviste:

Mda, se pare ca nu e ceva foarte concret, chestia e ca stiu sigur 100% ca e topic si pe Arges, sigur sigur stiu ca era intrebare daca o stie cineva si parca s a scris ceva, asta nu mai retin dar stiu ca era topic. Ce sa zic intr adrvar, se vede si pe tik tok nu e top asa, desi silicoanele alea arata misto si ea e slabuta. Intr adevar nu se arunca la sume, cere 150 cu 300 on np. Cica e cu colega pe Viilor. Deci intr adevar nu e sa zici ca mergi la sigur si la ceva misto discret etc din moment ce sunt 2 in locatie, nu stiu de ce tind sa merg pe ce a scris tipul pe Tgv cu igiena ca nu e tocmai buna cum trebuie si ca e pentru descarcare. Nu stiu ce sa zic.

• Membru Premium
Postat

Văd că are câte două-trei topicuri deschise pentru fiecare oraș în care a fost.😂

Am fost și eu la ea acum doi ani, înainte să știu de forum. Aparent, și atunci tot 40 de ani avea. Pozele sunt oarecum ale ei, dar sunt bine editate.

Când am fost eu la ea, pe lângă faptul că era grăbită, răspundea și la telefon în timpul întâlnirii/în timp ce o futeam

Mai târziu am aflat că oferă și NN Am sunat să mă asigur și mi-a confirmat. Pe lângă serviciile clasice pe care le știm cu toții NN 250 fin / 150 NP... 

Mie, personal, nu mi-a plăcut întâlnirea pe care am avut-o cu ea, iar faptul că oferă și servicii neprotejate reprezintă încă un minus din partea mea. 

image.gif.f1a96990b8d1195dd7245d020b73b6e2.gif

Vizitator
Postat
Acum 2 ore, Al3csandru a spus:

Văd că are câte două-trei topicuri deschise pentru fiecare oraș în care a fost.😂

Am fost și eu la ea acum doi ani, înainte să știu de forum. Aparent, și atunci tot 40 de ani avea. Pozele sunt oarecum ale ei, dar sunt bine editate.

Când am fost eu la ea, pe lângă faptul că era grăbită, răspundea și la telefon în timpul întâlnirii/în timp ce o futeam

Mai târziu am aflat că oferă și NN Am sunat să mă asigur și mi-a confirmat. Pe lângă serviciile clasice pe care le știm cu toții NN 250 fin / 150 NP... 

Mie, personal, nu mi-a plăcut întâlnirea pe care am avut-o cu ea, iar faptul că oferă și servicii neprotejate reprezintă încă un minus din partea mea. 

Mersi colegule, bai frate pai in afara de faptul ca desi are 5 anunturi macar are acelasi nr de tel (acum), pe unde a fost are mereu alt nr de tel, asa la ochi repede cat dai pe postari pe alte orase fiecare e cu alt nr 😂😂 asta nu e ok. Apoi, e cam clar, nu e ce trebuie, nici macar dpdv fizic, adica ok sanii si ca e slim dar a zis omu' ca sunt editate pozele, chit ca are si video pe net, intr adevar raport calitate pret nu poti sa zici ca arunci aia 150 dar nici ca ar face de ei, ca toti au zis ca implicare canci, igiena canci, discretie calumea canci fiind cu inca una, ce sa zic, poate incerc sa ajung sa vedem. Chit ca mai sunt vreo 2 anunturi de luat in calcul. Ma refer la aia cu 022 care si aia nu exceleaza dar nu stiu, sa vad.

Vizitator
Postat

A ajuns cineva pana la urma la ea?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare