Sari la conținut

Satena ...slim ... telefon 0765952828

men66

Postări Recomandate

• Oras:Europe
  • Oras:Europe
Postat

SATENA slim, 20 ani, 1.70 m, 55 kg, dornica de aventura, te astept pe tine domn manierat, pentru a-ti indeplini cele mai ascunse fantezii.

pret : 45 euro 

• Nume luiza
  • Varsta 20 ani
  • Telefon 0765952828
  • Program nespecificat
  • Sex normal: Da
  • Masaj erotic Da,ofer si masaj erotic
  • Sex oral Da
  • Sex oral fara prezervativ In functie de igiena
  • Deepthroat Nu
  • Finalizare orala Nu accept finalizare orala
  • Sarut Nu
  • Sex anal Nu
  • Sex intre sani Nu
  • 69 Da
  • Finalizare pe fata Nu, deloc
  • Finalizare pe corp/sani Nu
  • Masturbare Nu
  • Dominare Nu practic
  • Sex in grup Nu
  • Show lesbi Nu
  • Fantezii Sexuale Depinde

•  
  • Like 1
  • Oras:iasi
Postat

La acest nr de telefon pe google se gasesc 2 rezultate care sunt un pic contradictorii 20/22 ani, 165/170 inaltime, 50/55 kg, se deplaseaza numia la hotel...

Mai sus colegul spune de o locatie

Am sunat insa telefonul e pus pe respingere apeluri...

Concluzia........farsa?

Postat

La acest nr de telefon pe google se gasesc 2 rezultate care sunt un pic contradictorii 20/22 ani, 165/170 inaltime, 50/55 kg, se deplaseaza numia la hotel...

Mai sus colegul spune de o locatie

Am sunat insa telefonul e pus pe respingere apeluri...

Concluzia........farsa?

Buna  nu este farsa probabil aveam treaba sau era telefonul inchis va pup si va astept

Postat

Oral adanc Da, Deepthroat Nu. :laugh2  Cum vine asta?

Vrei ceva mai diferit si special? Sunt o tanara de 22 ani 1,70, 50 kg hai sa iesim din rutina zilnica si sa facem tot ce ne trece prin cap, 69, oral adanc si sex normal Ma deplasez doar la hotel tel.0765952828

Sani nr. 4 la 1,70 si 55kg ? Trebuie sa vad ca sa ma conving.

SATENA slim, 20 ani, 1.70 m, sani nr. 4, dornica de aventura, te astept pe tine domn manierat, pentru a-ti indeplini cele mai ascunse fantezii. tel.0765952828

Pana la urma, locatia ta sau la client (hotel)? Sau ambele?

Postat

Oral adanc Da, Deepthroat Nu. :laugh2  Cum vine asta?

Sani nr. 4 la 1,70 si 55kg ? Trebuie sa vad ca sa ma conving.

Pana la urma, locatia ta sau la client (hotel)? Sau ambele?

Ma deplasez pe hotel si am si locatia mea si la sani marimea 4 am gresit e marimea 2 daca esti atat de curios suna si iti faci o programare

Postat

Ma deplasez pe hotel si am si locatia mea si la sani marimea 4 am gresit e marimea 2 daca esti atat de curios suna si iti faci o programare

....fac si eu uneori deplasari LA hotel...dar PE hotel...inca nu am incercat....acum am un nou target :))))

• Like 3
  • Oras:.
Postat

...cu sanii a zbarcit-o..de la 2 la 4...pe hotel se deplaseaza..auzi duduie, esti sigura macar ca esti femeie?..ca nu ar fi frumos sa programam o intalnire si sa bem o bere ca baieti!Spor..si bafta pe viitor.

Postat

Pai cu sanii prin telefon nu o puteam afla, este? Nu esti prima care pune dita' tzatzele in anunt si la fata locului vezi 2 boabe de fasole.

Si asta e tot la plesneala spusa? Care e valabila:

Oral adanc Da

sau

Deepthroat Nu?

Cauti domn manierat, dar de bune maniere tine si prezentarea ta in mod real, nu cum ai vrea sa arati.

• Like 1
Postat

@futarila...nu mai fi asa rau, poate fata face oral adanc si umed fara DT..pt ca are gura mai mare...cine stie??:))

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

ba da rai mai sunteti :)) hai sa asteptam o recenzie .. una reala de preferabil .. si dupa mai vedem

Postat

....fac si eu uneori deplasari LA hotel...dar PE hotel...inca nu am incercat....acum am un nou target :))))

domnisoara irina,am sa iti dau de imprumut o zi un pistol sa te impusti fata mamei,dar sa iti cumperi gloante pentru ca nu vreau sa vada garda glontul meu in capul tau:))vezi-ti de treaba ta si da-mi pace

Postat

ba da rai mai sunteti :)) hai sa asteptam o recenzie .. una reala de preferabil .. si dupa mai vedem

da,da,da...in sfarsit cineva care gandeste bine:d

Postat

Domnisoara Irina, am sa iti dau in imprumut, intr-o zi, un pistol sa te impusti.....etc....

Observ ca esti dornica de aventura, dar te rog aventureaza-te cu putin bun simt , mai ales in gramatica limbii romane. Btw...daca intr o zi voi decide sa mi pun capat zilelor pot fi mai inventiva...dar, pana atunci, ciocu' mic cu ironia( trebuie sa fii smartie ca sa fii ironica) pentru ca nu e cazul...si ochii mari la "garda" :)))))

• Like 4
  • Oras:aiurea și hai-hui
  • Oras:aiurea și hai-hui
Postat

Eclipsa de lună 15 aprilie 2014 a avut efecte asupra unei parti a  populatiei din Romania , aceasta se vede din imaginatia bogata  aparuta peste noapte din partea unora ... auzi ...glont, pistol....imprumut at, garda ... :no2 .... si daca nu face poc , ce facem draga Luizaa , numaram pana la 4  sau pana la 2 , sus pe hotel   ?  :350x  .....  :thinking

Postat

Domnisoara Irina, am sa iti dau in imprumut, intr-o zi, un pistol sa te impusti.....etc....

Observ ca esti dornica de aventura, dar te rog aventureaza-te cu putin bun simt , mai ales in gramatica limbii romane. Btw...daca intr o zi voi decide sa mi pun capat zilelor pot fi mai inventiva...dar, pana atunci, ciocu' mic cu ironia( trebuie sa fii smartie ca sa fii ironica) pentru ca nu e cazul...si ochii mari la "garda" :)))))

bn mai irina ia si termin-o k nu imi place sa tst aici aiurea cu u si de garda nu imi e frik....

Postat

Eclipsa de lună 15 aprilie 2014 a avut efecte asupra unei parti a  populatiei din Romania , aceasta se vede din imaginatia bogata  aparuta peste noapte din partea unora ... auzi ...glont, pistol....imprumut at, garda ... :no2 .... si daca nu face poc , ce facem draga Luizaa , numaram pana la 4  sau pana la 2 , sus pe hotel   ?  :350x  .....  :thinking

numara pana la cat stii :)))dak nu face poc norocul ei

Postat

da pai ns ce are lumea pe aici....s-au luat nebuni....vorbiti k eu va las sa vb....k nu imi plac discutiile in contradictoriu.....

Postat

Sper ca felul in care scrii e la misto. M-a zgariat atat de tare pe creier incat nu am putut sa dorm decat 2 ore. Am avut cosmaruri cu entitati care faceau experimente pe mine si apoi ma torturau punandu-ma sa iti citesc posturile. M-am trezit transpirat tot si in casa e mai frig ca afara. Abia am scapat de o raceala urata si daca ma ia iar poate iti fac o vizita. Prima ta recenzie o sa fie la administrare de ceaiuri.

• Oras:aici. acolo
  • Oras:aici. acolo
Postat

sigur e de la tastatura. asa e cand re-aranjezi tastele alfabetic ca sa le gasesti pe-acolo. te incurci. 

• Like 1
  • Oras:Am,dar clandestin.
  • Oras:Am,dar clandestin.
Postat

Buna ziua la toata lumea.E prima recenzie,sper sa fiti ingaduitori. Cu ceva timp in urma ,vazand ca domnisoara se promoveaza foarte intens am decis sa-i dau un telefon.A raspuns imediat ,mi-a spus preturile mentionate si ce presteaza(op/np) si m-a indrumat spre locatie,zona Granit.Cand am ajuns a trebuit sa astept sa-mi deschida cineva usa de la intrare fiindca avea interfon(n-am inteles de ce nu a coborat ea).A aparut un vecin care a intrat si m-am dus si eu dupa el spre apartamentul mentionat de fatuca.Cand mergeam spre apartament am vazut un tip mai suspect care mirosea a fish,dar am intrebat-o si a zis ca nu are asa ceva.Fata nu m-a impresionat are o fata comuna e satena  slim,sanii nici marimea 2 nu cred ca sunt,poarta ochelari.Ma astepta imbracata intr-o pereche de colanti si o bluza mulata care nu mi-au starnit  pasiunea.Poate si din cauza ca am stat un minut de vorba sa testez terenul si am vazut pe o noptiera mai multe servetele folosite(nu stiu daca era racita sau ........).M-am scuzat,a zis ca nu e nici o problema si am plecat.La plecare am vazut ca avea laptopul deschis si era pe forum citea sau conversa.O zi buna.

• Like 2

Postat

Buna ziua la toata lumea.E prima recenzie,sper sa fiti ingaduitori. Cu ceva timp in urma ,vazand ca domnisoara se promoveaza foarte intens am decis sa-i dau un telefon.A raspuns imediat ,mi-a spus preturile mentionate si ce presteaza(op/np) si m-a indrumat spre locatie,zona Granit.Cand am ajuns a trebuit sa astept sa-mi deschida cineva usa de la intrare fiindca avea interfon(n-am inteles de ce nu a coborat ea).A aparut un vecin care a intrat si m-am dus si eu dupa el spre apartamentul mentionat de fatuca.Cand mergeam spre apartament am vazut un tip mai suspect care mirosea a fish,dar am intrebat-o si a zis ca nu are asa ceva.Fata nu m-a impresionat are o fata comuna e satena  slim,sanii nici marimea 2 nu cred ca sunt,poarta ochelari.Ma astepta imbracata intr-o pereche de colanti si o bluza mulata care nu mi-au starnit  pasiunea.Poate si din cauza ca am stat un minut de vorba sa testez terenul si am vazut pe o noptiera mai multe servetele folosite(nu stiu daca era racita sau ........).M-am scuzat,a zis ca nu e nici o problema si am plecat.La plecare am vazut ca avea laptopul deschis si era pe forum citea sau conversa.O zi buna.

eu nu cred ca te-a luat nimeni de manutza si te-a adus la mine......nu aveam cum sa vin jos pentru ca mai stateau vecini pe acolo si vedeau ca ma tot plimb...urca-coboara,in al 2lea- rand nu mi-ai masurat sanii sa vezi daca sunt marimea 2 sau nu,nu cred ca erau servetele pt ca eu sunt destul de igienica....

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.