Sari la conținut

Sara 0787565640

Postări Recomandate

• Proffmod a schimbat titlul în Sara 0787565640
  • Membru Premium
Reputație: 8505
Postat

Chiar daca la prima vedere pare interesanta, meniul are prea putine ingrediente pentru gusturile mele si pentru pretentiile ei.

200/400...oral (posibil protejat, ca nu a specificat, dar nici nu a raspuns cand am cerut clarificari) si normal...si cam atat...

.

Reputație: 284
Postat

Salut am contactat-o eu va las aici serviciile 

Oral normal diferite poziții masaj de relaxare finalizare corporală 69 

200 finalizarea 400 ora a trimis și video pt confirmare este fata din poze și în video dar eu nu am vizitat-o din cauza locației care este pe Rebreanu 

• Like 3
Postat

Aveți grijă! Trimite mesaje a doua zi, așa de nicăieri 🤦

Am contactat-o și eu ieri de curiozitate, nu m-a convins confirmarea cu video și pozele.... drept pentru care am zis pas. 

Și ce credeți, acum la 9:20 îmi trimite mesaj că mă așteaptă astăzi la ea dacă sunt interesat...era pus pe mut contactul ei, dar plm, chiar și asa. Nu e ok sa scrii înapoi a doua zi in plm!

Confirm ce a scris colegul mai sus 200 fin cu 400 ora, cu confirmarea video și adresa pe Rebreanu. Unghiul de filmare și pozele sunt suspecte, pentru mine.

Spor.

• Like 1
Reputație: 284
Postat
Acum 3 ore, adrianflorin160 a spus:

Aveți grijă! Trimite mesaje a doua zi, așa de nicăieri 🤦

Am contactat-o și eu ieri de curiozitate, nu m-a convins confirmarea cu video și pozele.... drept pentru care am zis pas. 

Și ce credeți, acum la 9:20 îmi trimite mesaj că mă așteaptă astăzi la ea dacă sunt interesat...era pus pe mut contactul ei, dar plm, chiar și asa. Nu e ok sa scrii înapoi a doua zi in plm!

Confirm ce a scris colegul mai sus 200 fin cu 400 ora, cu confirmarea video și adresa pe Rebreanu. Unghiul de filmare și pozele sunt suspecte, pentru mine.

Spor.

Eu am primit un video filmat cumva de sus în care se vedea tatuajul pe care îl are deasupra sânului și ceva din șarpele de pe picior de aia am zis ca este ea 

• Like 1
Postat
Acum 2 minute, shoboo a spus:

Eu am primit un video filmat cumva de sus în care se vedea tatuajul pe care îl are deasupra sânului și ceva din șarpele de pe picior de aia am zis ca este ea 

Da da, aia am primit și eu, așa este.

Cred că este ea, dar cred că în realitate este mai mare decât pare în video -ul ala!😅🙈 Nu pare genul meu. Am eu suspiciunile mele 😁

• Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat

Salutare, am sa deslusesc eu misterul. Fiind prin zona si febletea mea fiind in concediu am zis sa vad ce e cu cadana asta. De obicei nu incerc noutati dar sincer m-a atras faptul ca e slim si cu tatele mari. Programare pe wțap, ajuns la locatie imi deschide usa o faptura mica, slim , cu tate mari, de aceea am si ramas. In living mai era o colega, nu am apucat sa o vad bine ca m-a invitat in dormitor, a luat un servetel sa ma pregateasca. Noroc ca venisem dusat de la hotel. Incepe fata oralul ca suna telefonul, raspunde si vorbea cu ala in timp ce o sugea. Ok, incep sa ma amuz ca nu mai traisem asa ceva. Iar suna telefonul, al doilea era si el jos. Ii zice sa astepte , inchide, si incepe sa scrie mesaj in timp ce sugea pula, fara maini, 😂😂😂, ma abtin sa nu fac o criza de râs. Ok , zic hai sa trecem la treaba ca vad ca esti foarte ocupata, ia zice, nu e problema, a ajuns si al treilea, dar asteapta. Pula mea, tu nu lucrezi pe programari ? Ii dau pe la spate, o pun deasupra, comenteaza ca nu-i place deasupra. Ii zic taci si continua sa terminam treaba ca mai ai fraieri care asteapta in fata blocului. Intr-un final reusesc sa termin , vreau sa merg la dus, imi spune ca e colega la baie, ok, ma imbrac si rup usa.

Aspect 8 , pacat ca are țațe faine si e slim

Gfe 0

On 5 cu indulgenta, am dat 5 ca suge pula si scrie in acelasi timp 😂😂😂

Np 5

Daca ar fi organizata ar avea potential la cum arata , dar asa e praf.

De revenit, niciodata !!!!!!!

• Mersi 5
  • Inimioara 1

• Oras:Timișoara
  • Oras:Timișoara
Postat
Acum 5 ore, marcuiojan a spus:

Salutare, am sa deslusesc eu misterul. Fiind prin zona si febletea mea fiind in concediu am zis sa vad ce e cu cadana asta. De obicei nu incerc noutati dar sincer m-a atras faptul ca e slim si cu tatele mari. Programare pe wțap, ajuns la locatie imi deschide usa o faptura mica, slim , cu tate mari, de aceea am si ramas. In living mai era o colega, nu am apucat sa o vad bine ca m-a invitat in dormitor, a luat un servetel sa ma pregateasca. Noroc ca venisem dusat de la hotel. Incepe fata oralul ca suna telefonul, raspunde si vorbea cu ala in timp ce o sugea. Ok, incep sa ma amuz ca nu mai traisem asa ceva. Iar suna telefonul, al doilea era si el jos. Ii zice sa astepte , inchide, si incepe sa scrie mesaj in timp ce sugea pula, fara maini, 😂😂😂, ma abtin sa nu fac o criza de râs. Ok , zic hai sa trecem la treaba ca vad ca esti foarte ocupata, ia zice, nu e problema, a ajuns si al treilea, dar asteapta. Pula mea, tu nu lucrezi pe programari ? Ii dau pe la spate, o pun deasupra, comenteaza ca nu-i place deasupra. Ii zic taci si continua sa terminam treaba ca mai ai fraieri care asteapta in fata blocului. Intr-un final reusesc sa termin , vreau sa merg la dus, imi spune ca e colega la baie, ok, ma imbrac si rup usa.

Aspect 8 , pacat ca are țațe faine si e slim

Gfe 0

On 5 cu indulgenta, am dat 5 ca suge pula si scrie in acelasi timp 😂😂😂

Np 5

Daca ar fi organizata ar avea potential la cum arata , dar asa e praf.

De revenit, niciodata !!!!!!!

Am vrut să merg și eu la ea că arată bombă fătuca dar am avut o presimțire că e pe fastfuck, telefonul în mână etc. posibil pe viitor să regrete și să-și revină să facă întreabă bună ori slabe șanse să meargă pe un drum bun.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.