Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Sibiu
Postat

Salutare, exista în România stăpâne care sa ofere headscissor? Ati avut experiente cu acestea?

Mulțumesc anticipat!

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

am cautat si eu ceva timp in romania am fost la @MissAntonia are un corp super fain si picioare incredibile cred ca are si niste clips4sale, stie ce face, @Emma08 iar a fost o experienta super faina  sincer facesitting cu scissors a fost superb, acuma tu stii cat de mult vrei sa "mori" dar profi profi am gasit doar la antscha in Budapesta, poate ai vazut clips, are studio si face si mixed wrestling, eu am facut ceva sport dar tipa m-a distrus

Sunt si eu curios daca mai sunt si alte fete

• Inimioara 2

Postat
Acum 15 ore, indiscutabil a spus:

am cautat si eu ceva timp in romania am fost la @MissAntonia are un corp super fain si picioare incredibile cred ca are si niste clips4sale, stie ce face, @Emma08 iar a fost o experienta super faina  sincer facesitting cu scissors a fost superb, acuma tu stii cat de mult vrei sa "mori" dar profi profi am gasit doar la antscha in Budapesta, poate ai vazut clips, are studio si face si mixed wrestling, eu am facut ceva sport dar tipa m-a distrus

Sunt si eu curios daca mai sunt si alte fete

Mersi frumos de răspuns. Oare poți detalia puțin cum a fost acțiunea Cu MissAntonia si Emma? dacă este ok pentru tine. În ce headscissor te au pus, a trebuie sa le explici tu ce si cum s au deja știau despre headscissor, etc.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare