Sari la conținut

Indisponibilă Freya

Postări Recomandate

Reputație: 2056
Postat

🦋 PREZENTARE & SERVICII 🦋

Îmi place ca fiecare întâlnire să se desfășoare într-un cadru discret, calm și respectuos 🤍, unde comunicarea, igiena și compatibilitatea sunt esențiale 🦋. Totul se întâmplă natural, fără grabă și cu limite clar stabilite de la început.

🦋 Mângâieri și sărutări corporale 

🧚‍♀️ Oral protejat / neprotejat, strict condiționat de igienă și confort

🦋 Act normal – exclusiv protejat

🧚‍♀️ Poziții variate, în funcție de chimie

🦋 Masaj de relaxare (doar la programările la oră)

🧚‍♀️ 69

🦋 Duș împreună

🧚‍♀️ Footjob

🦋 Fantezii discutate deschis, în limitele bunului-simț

🧚‍♀️ Finalizare corporală

🦋 Accept cupluri

🧚‍♀️ Trio (2 bărbați), doar cu discuție prealabilă

🧚‍♀️🦋 MENȚIUNE IMPORTANTĂ – GFE 🦋🧚‍♀️

Experiența de tip GFE este oferită selectiv, exclusiv în funcție de compatibilitate, chimie și conexiune. Nu este un serviciu standard și nu se oferă în toate cazurile; decizia este una naturală și se ia la fața locului.

🦋 EXTRA / OPȚIONALE 🦋

Finalizare orală – 50 lei

Finalizare facială – 50 lei

FK – 50 lei (în funcție de compatibilitate)

Filmări: 30 min – 150 lei / 1 oră – 300 lei

Swallow: 100 lei 

🧚‍♀️ Cadoul se oferă la început 🧚‍♀️

250 lei – o finalizare (30 minute)

500 lei – două finalizări (60 minute)

📩 Programări prin WhatsApp sau SMS.

Te rog să specifici intervalul orar în care pot răspunde mesajelor.

Igiena este obligatorie la locație (prosop, gel de duș, deodorant).

Nu ofer poze în privat; prețurile și locația sunt afișate pe forum.

Nu accept accesorii.

Prețurile sunt fixe; nu negociez

🧚‍♀️🦋 DETALII FIZICE 🦋🧚‍♀️

Greutate: 48 kg 

Înălțime: 1,63 🦋

🦋 Mulțumesc pentru discreție, respect și eleganță  👑

IMG_9141.jpeg

IMG_9140.jpeg

IMG_9138.jpeg

IMG_8923.jpeg

IMG_8956.jpeg

IMG_8744.jpeg

IMG_8822.jpeg

• Like 1
  • Inimioara 5
  • Freya19 a schimbat titlul în 💋🦋Freya 💋🦋0752653999💋🦋
Postat

Timisoara 👆🏻

Oradea 👆🏻

Mures 👆🏻

Ploiesti 👆🏻

Constanta 👆🏻

Pitesti 💋🦋

• Oras:Pitești/Cluj-Napoca
Postat

Bine ai venit la Cluj, abia aștept să te cunosc. Știi semnificația numelui tău de scenă? Freya este un nume de origine nordică și înseamnă „doamnă” sau „stăpână”. Vine din mitologia nordică, unde Freya era zeița iubirii, frumuseții, fertilității și magiei. Era considerată una dintre cele mai puternice și admirate zeițe.

• Like 1
  • Mersi 1
Postat
Acum 32 minute, alexcjj a spus:

Bine ai venit! vizită cât mai plăcută !

Îți mulțumesc 💋

Postat
1 oră în urmă, LeoCalin911 a spus:

Bine ai venit la Cluj, abia aștept să te cunosc. Știi semnificația numelui tău de scenă? Freya este un nume de origine nordică și înseamnă „doamnă” sau „stăpână”. Vine din mitologia nordică, unde Freya era zeița iubirii, frumuseții, fertilității și magiei. Era considerată una dintre cele mai puternice și admirate zeițe.

Știu , vizionez multe documentare istorice în timpul liber 💋❤️🦋

Postat

Disponibilă de mâine începând cu ora 11:15 

Va pup cu drag , toate cele bune 💋🦋

• Super Premium
  • Oras:Cluj
Postat

Tocmai am vizitat-o pe Freya - zâmbet drăguț și un corp foarte sexy! Apartamentul nu este nou-nouț, dar nu am vizitat-o ca să mă bucur de apartament 😅

Câteva impresii subiective:

• Programarea întâlnirii - 10, extrem de ușor, câteva mesaje pe WP și totul a fost stabilit.
  • Aspect și senzație - 10, ochi frumoși, buze incredibile, foarte slabă și complet naturală.
  • ON - 8, delicată; dacă nu o întrerupeam probabil ar mai fi continuat încă 10 minute.
  • NP - 9, are dimensiunea perfectă pentru gustul meu, foarte plăcut să îi pot săruta buzele în timpul actului.
  • FK - 10, buze superbe, delicată, perfectă.
  • Igienă - 10, nimic de comentat aici.

Este ușor să porți o conversație cu ea, inteligentă, politicoasă, fără absolut niciun sentiment că te grăbește. Părea puțin timidă, dar probabil asta ține mai mult de mine decât de ea.

M-aș întoarce? Cu siguranță da! @Freya19, ești minunată, sper să te bucuri de Cluj și să ne mai vizitezi în viitor!

• Like 1
  • Mersi 1
Postat
Acum 4 minute, DrStrainul a spus:

Tocmai am vizitat-o pe Freya - zâmbet drăguț și un corp foarte sexy! Apartamentul nu este nou-nouț, dar nu am vizitat-o ca să mă bucur de apartament 😅

Câteva impresii subiective:

• Programarea întâlnirii - 10, extrem de ușor, câteva mesaje pe WP și totul a fost stabilit.
  • Aspect și senzație - 10, ochi frumoși, buze incredibile, foarte slabă și complet naturală.
  • ON - 8, delicată; dacă nu o întrerupeam probabil ar mai fi continuat încă 10 minute.
  • NP - 9, are dimensiunea perfectă pentru gustul meu, foarte plăcut să îi pot săruta buzele în timpul actului.
  • FK - 10, buze superbe, delicată, perfectă.
  • Igienă - 10, nimic de comentat aici.

Este ușor să porți o conversație cu ea, inteligentă, politicoasă, fără absolut niciun sentiment că te grăbește. Părea puțin timidă, dar probabil asta ține mai mult de mine decât de ea.

M-aș întoarce? Cu siguranță da! @Freya19, ești minunată, sper să te bucuri de Cluj și să ne mai vizitezi în viitor!

Thank you very much for your visit, my dear, I look forward to seeing you next time❤️💋

• Inimioara 1
Postat

Bună dimi 

disponibila pentru programări 

Se pot face și pentru ziua de mâine , toate cele bune 💋

Postat

Pe scurt despre Freya: Merită vizitată, e implicată, arată mai bine decât în poze și are servicii de top. 
Pe îndelete despre întâlnirea cu Freya: Programarea a decurs foarte simplu și civilizat, pe WhatsApp. Mi-a plăcut din start faptul că a fost punctuală și relaxată, fără grabă sau atitudine rece. 
M-a întâmpinat zâmbind și încă din primele minute mi-a lăsat impresia unei fete naturale și foarte plăcute ca prezență. Aspect: slim, îngrijită, feminină și cu niște trăsături care atrag imediat atenția. Are acel gen de frumusețe fină care nu pare deloc forțată. În plus, vorbește calm, știe să întrețină o conversație și reușește să creeze rapid o atmosferă confortabilă.
Apartamentul a fost curat și discret, cu tot ce trebuie la baie și în cameră. După câteva minute de socializare și un duș rapid, am trecut în dormitor. Aici mi-a plăcut că nu s-a simțit nimic mecanic sau grăbit. Totul a venit natural, cu multă atenție la detalii și o atitudine foarte relaxată.
La partea de apropiere și preludiu mi s-a părut foarte implicată. Știe să creeze tensiune și să te facă să te simți dorit. Săruturile și atingerile au fost naturale, iar atmosfera a fost mai degrabă de tip girlfriend experience decât o întâlnire rece și strict profesională. Mi-a plăcut că era atentă la reacțiile mele și la oral și la normal și că se adapta foarte bine pe parcurs.
Experiența a fost una foarte reușită. Dincolo de aspectul fizic, punctul ei forte este combinația dintre atitudine, calm și felul în care te face să te simți în largul tău. Nu m-am simțit deloc presat de timp și nici nu a existat senzația aceea de „hai mai repede”. După întâlnire am mai stat câteva minute la povești și asta a contribuit mult la impresia bună cu care am plecat.
Freya este una dintre puținele fete la care chiar simți că există implicare și bun simț, nu doar servicii oferite mecanic. Pentru mine a fost o experiență foarte plăcută și cu siguranță aș reveni.

• Mersi 1
Postat
Acum 27 minute, LeoCalin911 a spus:

Pe scurt despre Freya: Merită vizitată, e implicată, arată mai bine decât în poze și are servicii de top. 
Pe îndelete despre întâlnirea cu Freya: Programarea a decurs foarte simplu și civilizat, pe WhatsApp. Mi-a plăcut din start faptul că a fost punctuală și relaxată, fără grabă sau atitudine rece. 
M-a întâmpinat zâmbind și încă din primele minute mi-a lăsat impresia unei fete naturale și foarte plăcute ca prezență. Aspect: slim, îngrijită, feminină și cu niște trăsături care atrag imediat atenția. Are acel gen de frumusețe fină care nu pare deloc forțată. În plus, vorbește calm, știe să întrețină o conversație și reușește să creeze rapid o atmosferă confortabilă.
Apartamentul a fost curat și discret, cu tot ce trebuie la baie și în cameră. După câteva minute de socializare și un duș rapid, am trecut în dormitor. Aici mi-a plăcut că nu s-a simțit nimic mecanic sau grăbit. Totul a venit natural, cu multă atenție la detalii și o atitudine foarte relaxată.
La partea de apropiere și preludiu mi s-a părut foarte implicată. Știe să creeze tensiune și să te facă să te simți dorit. Săruturile și atingerile au fost naturale, iar atmosfera a fost mai degrabă de tip girlfriend experience decât o întâlnire rece și strict profesională. Mi-a plăcut că era atentă la reacțiile mele și la oral și la normal și că se adapta foarte bine pe parcurs.
Experiența a fost una foarte reușită. Dincolo de aspectul fizic, punctul ei forte este combinația dintre atitudine, calm și felul în care te face să te simți în largul tău. Nu m-am simțit deloc presat de timp și nici nu a existat senzația aceea de „hai mai repede”. După întâlnire am mai stat câteva minute la povești și asta a contribuit mult la impresia bună cu care am plecat.
Freya este una dintre puținele fete la care chiar simți că există implicare și bun simț, nu doar servicii oferite mecanic. Pentru mine a fost o experiență foarte plăcută și cu siguranță aș reveni.

Îți mulțumesc frumos dragule 💋

Postat
Chiar acum, Freya19 a spus:

Disponibilă începând cu 10:30 

Kiss ❤️💋

IMG_8583.jpeg

IMG_8641.jpeg

• Inimioara 1
  • Oras:Cloud
Postat

Foarte fericit pt ca am reușit să "prind loc" la începutul săptămânii la fata cu nume de zeiță din mitologia nordică.

Se vede de la început că e o fată inteligentă, pt ca e top cu programările. Am programat întâlnirea cu o zi înainte, mi-a răspuns foarte repede. Mă amuz cand mai citesc in alte părți ca "programarile se fac din timp" dar doar pt ziua in curs : )

Locație: 8,99 acces facil, parcări, ap renovat, dar în bloc stalinist.

Aspect: pt mine 10 , e fix genul meu, slim fit, cu sâni fabuloși.

Atitudine: 10 foarte vorbăreață și prietenoasă.

OP: 9,70

FK: 9,25

NP: 9,75

De revenit: aș mai vrea eu, nu știu daca mai apuc.

În concluzie, rămâi cât mai mult pe la noi Freya.

• Like 1
  • Mersi 1
  • Inimioara 1
Postat
Acum 7 minute, ForumReader a spus:

Foarte fericit pt ca am reușit să "prind loc" la începutul săptămânii la fata cu nume de zeiță din mitologia nordică.

Se vede de la început că e o fată inteligentă, pt ca e top cu programările. Am programat întâlnirea cu o zi înainte, mi-a răspuns foarte repede. Mă amuz cand mai citesc in alte părți ca "programarile se fac din timp" dar doar pt ziua in curs : )

Locație: 8,99 acces facil, parcări, ap renovat, dar în bloc stalinist.

Aspect: pt mine 10 , e fix genul meu, slim fit, cu sâni fabuloși.

Atitudine: 10 foarte vorbăreață și prietenoasă.

OP: 9,70

FK: 9,25

NP: 9,75

De revenit: aș mai vrea eu, nu știu daca mai apuc.

În concluzie, rămâi cât mai mult pe la noi Freya.

Îți mulțumesc frumos 💋🦋

Postat
1 minute ago, Freya19 said:

Îți mulțumesc frumos 💋🦋

Si eu îți mulțumesc pentru experiența minunată avută împreună, și sper să ne revedem ❤️

• Mersi 1
Postat

Vizitat azi …totul a decurs perfect mângâieri sărutări pe corp ….ON executat foarte bine NP la fel ..locație plăcută .Este o fată care se implică !

recomand cu încredere !

• Mersi 1
Postat
Acum 20 minute, crisss88 a spus:

Vizitat azi …totul a decurs perfect mângâieri sărutări pe corp ….ON executat foarte bine NP la fel ..locație plăcută .Este o fată care se implică !

recomand cu încredere !

Îți mulțumesc frumos ❤️

Reputație: 114
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca
Postat

Nu puteam sa ratez, de a o vizita pe aceasta 'Zeita' nordica.

La inceput, comunicarea a fost mai grea, da pe urma s-a mai deschis.

Si mie mi se pare ca arata mai bine in realitate, decat in poze.

E superba din cap pana in piciore. Sanii naturali sunt absolut senzationali.

Am optat si pe varianta cu filmare, si chiar te face sa te simti ca intr-un film pormo.

Este o adevarata 'zeita' a sexului. 

Oral sutinut, cu atentie la sateliti. M-ar fi finalizat lejer in oral, dar am vrut sa o incerc si in NP.

Am schimbat 3 pozitii. Se misca foarte bine si geme.

E stramta si m-am simtit grozav in fiecare pozitie.

Mi-a dat prosop curat, pentru dus.

Am discutat mai multe in timp ce ma imbracam, semn ca s-a mai relaxat si ea.

Chiar merita sa platesti extra, sa ai o amintire speciala cu ea.

Nu-i pot gasi nici un defect, chit ca as putea fi acuzat ca-i fac reclama.

Pentru mine, e clar de abonament.

Sa avem parte de 'zeite', asa ca si @Freya19

• Like 1
  • Mersi 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.