Sari la conținut

BIANCA 0736074522

Postări Recomandate

• Oras:braila
Postat

Gata fratilor terminati cu laudele ca o deocheati si dupa aia va plangeti ca de ce a crescut tarifu...ca sa dea la vrajitoare pentru deochi

• Haha 2
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat

Fraților, am revenit pentru a doua oară la domnișoara, Bianca! Idem ca data trecută, programare făcută pe WhatsApp... Am convenit să ne vedem la 19 și la caz că intervine ceva neprevăzut să ne anunțăm... Zis și făcut dar, Surpriză ca și data trecută domnișoara a fost disponibilă puțin mai devreme cu câteva minute înainte de ora stabilită și mi-a scris că pot urca când doresc, pentru mine asta nu pot decât să o trec tot ca și un plus... chiar îi pasă de clienții ei! O atmosferă super degajată, am schimbat câteva cuvinte, după am trecut la treabă... pentru mine unul, face un oral super demențial... Chiar se implică...și la normal la fel...foarte calmă, docilă nu te grăbește... "hai și terminat" hai,hai.. etc cum fac de asemenea majoritatea. Am înțeles că rămâne până joi după nu știe când mai revine... Am înțeles are ceva probleme familiale.. am depășit repede subiectul că nu îmi place să discut lucruri personale... mi am terminat treabă lejer, liniștit... Și am mai schimbat câteva vorbe și am plecat, ce să zic de revenit 1001% ! :)

• Like 4
Postat

Deci cine n are norocul sa o prinda in oras pana joi...ramanem cu gandul la ea...pacat ca prea bine era vazuta de toata lumea.

• Oras:Braila
  • Oras:Braila
Postat

Greu sa prinzi loc,nu știam că sunt așa mulți futaciosi în orașul ăsta mic🤣

• Haha 1
Postat

La lucrul bun ..e inghesuiala ...iti dai seama. Daca stie sa se faca placuta si e ce trebuie....asta e....cine e norocos....este.

• Like 1

Postat

Eu am reușit să îmi fac programare pentru ziua de azi. Programarea stabilita cu usurinta, cum au spus și cei de mai sus: este vorbăreață, lipicioasă, oralul umed, deep, cu salivă, atenție la ouă, pacat ca nu ofera si CIM. Este, cum au spus și cei de mai sus, skinny, dacă nu îți plac, este posibil să nu fie pe placul tău. Ca și servicii, eu am fost mulțumit. Se implică la LOT, nu obosește repede, iar la oral, tu decizi când să spui stop și să treci la acțiune. Este deschisa si la critici, nu se supara. Te lasa sa te joci cu sanii in limitele bunului simt. Locatia curata, la baia gasesti apa de gura, gel de dus, prosop curat, ce ar fi bine sa aiba si am uitat sa ii spun, dar stiu ca citeste sa cumpere niste mini pahare de unica folosinta pentru apa de gura.

Eu personal recomand, acum fiecare cu gusturile lui.

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.