Sari la conținut

Postări Recomandate

• Proffmod a schimbat titlul în Blonda milf 0720796136
Reputație: 35
  • Oras:Alba Iulia
  • Oras:Alba Iulia
Postat

Am vizitat-o si eu cand era in Alba, dupa maxim 7 minute m-a atentionat ca sa termin.

Am stat maxim 10 minute si am plecat, dar daca reusiti sa terminati in maxim 7-8 minute cu tot ce inseamna oral si normal este de vizitat.

• Like 1
  • Membru Premium
Reputație: 4542
Postat
Acum 4 ore, Chris888 a spus:

Am vizitat-o si eu cand era in Alba, dupa maxim 7 minute m-a atentionat ca sa termin.

Am stat maxim 10 minute si am plecat, dar daca reusiti sa terminati in maxim 7-8 minute cu tot ce inseamna oral si normal este de vizitat.

Eu am mai fost la ea acum mult timp și atunci mi s-a părut ok. Acum i-am mai făcut o vizită, doar că nu am mai avut chef să-i scriu recenzie, nici ei, nici altora.

Trecând peste asta, între timp a trecut și ea la tariful de 200/400, cu serviciile clasice,+ CIM și FK incluse. După un ON bunicel, am trecut la NP și am încercat câteva poziții. La doggy bagă puțin mână la ouă în rest nu prea se implica, După câteva min de datt la buci m-a avertizat că se termină timpul de vreo două ori (între timp îi tot suna telefonul).

Când am văzut cum stă treaba, am zis să trecem iar la ON și am reușit să termin mai repede, cu CIM. Cred că toată întâlnirea a durat aproximativ 20 de minute.

• Like 1

image.gif.0f6538beea63d41078cf7152cbff827c.gif

Reputație: 232
Postat

Salut colegi! Am tot căutat ieri o fată care să îmi atragă atenția și am văzut această Ana Milf, mi-a atras atenția dar am văzut recenzii fiind grăbită am zis totuși să merg, am sunat și am reușit să o prind după vreo oră două, am ajuns la locație o milfa bună cu un cur mișto, am luat o oră ca să nu ne grabim, m-am dezbrăcat și am început cu niște sărutări și mângâieri, este ușor timidă ceea ce mi-a plăcut, a trecut la un oral umed executat ușor tandru cu atenție la oo, am trecut la 69, unde se vedeau bucile mișto, curată fără mirosuri, ea continuă cu oralul eu cu limba în timp ce o sugea senzual ușor o strângeam de buci și ea mă strângea de oo, am trecut la doggy unde am pompat cu priveliștea mișto după care am schimbat eu deasupra și mi-a spus să o strâng în brațe când ne futem și mă sărută unde nu am mai putut și am finalizat, în pauză mi-a făcut un masaj plăcut cu cremă, după care am trecut iar la oral senzual și ușor unde a durat ceva dar am finalizat in gurița, am mers la duș unde a venit și ea și m-a spălat pe spate și am făcut duș împreună, Decartat 400 o oră, voi reveni cu drag dacă mai stă în oraș. Te pup Ana!😘

• Like 2
Reputație: 31
  • Oras:Deva
  • Oras:Deva
Postat
La 25.05.2026 la 11:03, Sorin2480 a spus:

Salut colegi! Am tot căutat ieri o fată care să îmi atragă atenția și am văzut această Ana Milf, mi-a atras atenția dar am văzut recenzii fiind grăbită am zis totuși să merg, am sunat și am reușit să o prind după vreo oră două, am ajuns la locație o milfa bună cu un cur mișto, am luat o oră ca să nu ne grabim, m-am dezbrăcat și am început cu niște sărutări și mângâieri, este ușor timidă ceea ce mi-a plăcut, a trecut la un oral umed executat ușor tandru cu atenție la oo, am trecut la 69, unde se vedeau bucile mișto, curată fără mirosuri, ea continuă cu oralul eu cu limba în timp ce o sugea senzual ușor o strângeam de buci și ea mă strângea de oo, am trecut la doggy unde am pompat cu priveliștea mișto după care am schimbat eu deasupra și mi-a spus să o strâng în brațe când ne futem și mă sărută unde nu am mai putut și am finalizat, în pauză mi-a făcut un masaj plăcut cu cremă, după care am trecut iar la oral senzual și ușor unde a durat ceva dar am finalizat in gurița, am mers la duș unde a venit și ea și m-a spălat pe spate și am făcut duș împreună, Decartat 400 o oră, voi reveni cu drag dacă mai stă în oraș. Te pup Ana!😘

Unde are locatia?

• Like 1
Postat

Buna am stat un pic pe ginduri sa scriu sa nu scriu am sa va fac o recenzie cit mai regulamentara

Luat legatura pe Watap ( destul de repede a raspuns) stabilit ce si cum plecat spre locatie

Locatia garsoniera vis a vis de Unicarm cunoscuta sportivilor 

CA si servicii ON NP cu CIM 200 lei ora 400 lei la ora are masaj 

Aspect fizic un maxim 6.5 , eu nu stiu ce femei au vazut unii de se scapa pe ei in a fi toate bune 

Postat

Scuze pt intrerupere

Igiena corecta nu am simtit nici un miros suspect fres dupa dus

Punte forte Nu a sunat si nici vibrat telefonul pe toata durata intilnirii 

Incearca sa se faca placuta e ok , imi plac milf urile intretinute eventual siliconate nu e cazul de fata 

Nu am fost grabit nu s-a discutat despre timp pe toaata dutata intrevederii aprox 20-25 de minute zic eu 

Tinind cont ca ere sercicii incluse la 200 lei finalizare e win win minus e fizicul ca asa este el .

Nu e de facut abonament dar ramane o optine cu care nu iti iei teapa 

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare