bic.c Reputație: -1560 Postat Aprilie 25, 2014 Oras:. Oras:. Partajează Postat Aprilie 25, 2014 Trebuie sa stiu toti retarzi bagaciosi ? Amice "dece?", mars in pula mea si nu te mai baga in seama cu mineSunt blestemat oare azi sa raspund tuturor cretinilor care nu au ce face ? 1 1 Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Aprilie 25, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Aprilie 25, 2014 Trebuie sa stiu toti retarzi bagaciosi ? Amice "dece?", mars in pula mea si nu te mai baga in seama cu mineSunt blestemat oare azi sa raspund tuturor cretinilor care nu au ce face ?Cand unul iti spune ca esti beat nu crezicand doi iti spun ca esti beat nu crezicand trei iti spun ca esti beat, du-te si dormi!Nu cred ca toti oamenii de aici sunt cretinti. Poate ar trebui sa realizezi ca si tu gresesti undeva. Poate in simplul fapt ca esti un mare PESTE mort de invidie ca mai sunt barbati care vor sa se futa si la periferie, nu numai in centru. Te rog, nu mai fi penibil sa-mi raspunzi cu celelalte 7 conturi ale tale. Ai sange in tine?Hai la un suc!Asa cum tu iti permiti sa ma injuri pe mine in nenumarate posturi, asa poate si ceilalti s-au saturat sa te asculte si ti-au adresat vorbele asemeni tie.Pe bune , tu nu ai nimic altceva de facut?Ai atata timp liber cat sa fii zilnic omniprezent pe forum?Eu nu ma agit, nu am cum sa imi fac griji pentru balariile pe care le debitezi. Dar deja o dai in penibil. Relaxeaza-te!Ia o gura de aer, fa o plimbare prin parc, fute-ti nevasta..plimba-ti copii/nepotii prin parc...hai pa! Link spre comentariu
de ce? Reputație: 234 Postat Aprilie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 25, 2014 Trebuie sa stiu toti retarzi bagaciosi ? Amice "dece?", mars in pula mea si nu te mai baga in seama cu mineSunt blestemat oare azi sa raspund tuturor cretinilor care nu au ce face ? ma duc sa ma plimb cu motocicleta acum ,nici daca as fi avut timp,tot nu m-as fi dus in pula ta! referitor la "blesteme"...cu totii suntem "blestemati" sa scriem cuiva...plm! Link spre comentariu
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Aprilie 25, 2014 Partajează Postat Aprilie 25, 2014 Ai sange in tine?Hai la un suc! Ce inseamna asta in limbajul tau? Imi scapa mie ceva? Se pastreaza recipientul si se foloseste, ulterior, pentru a sodomiza adversarul? Link spre comentariu
xoxo Reputație: 718 Postat Aprilie 25, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat Aprilie 25, 2014 cica peste ii face pe altii pesti , a draq zdreanta penala TU CE PULA MEA ESTI FA ? 1 Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Aprilie 25, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Aprilie 25, 2014 cica peste ii face pe altii pesti , a draq zdreanta penala TU CE PULA MEA ESTI FA ? Tu mie sa nu mi te adresezi. nu am timp sa iti raspund.trebuie sa mai mergi cateva clase la scoala ca sa poti discuta cu mine.de preferat sa incepi cu cele primare. Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Aprilie 25, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Aprilie 25, 2014 Ce inseamna asta in limbajul tau? Imi scapa mie ceva? Se pastreaza recipientul si se foloseste, ulterior, pentru a sodomiza adversarul?Te respect pentru ca meriti asta.Iar ca raspuns: as vrea sa am dovada ca e viu. Link spre comentariu
deeana Reputație: -404 Postat Aprilie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 25, 2014 Cam la ASTA ma refeream cand spuneam ca se intrece masura cu penibilul! Bine ai revenit Randunica!! Te doream atat de mult langa Deeana si Sorina4u !!!!!!!!!!!!!!!! Ce trist esti! Tristule care esti tu, trist! Triiiist! 1 5 Link spre comentariu
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Aprilie 25, 2014 Partajează Postat Aprilie 25, 2014 Te respect pentru ca meriti asta.Iar ca raspuns: as vrea sa am dovada ca e viu. Asemenea! Vrand-nevrand, in cele 3 luni petrecute p-aici, fara sa schimbam vreo vorba pana astazi, am avut timp sa te cunosc . Link spre comentariu
xoxo Reputație: 718 Postat Aprilie 25, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat Aprilie 25, 2014 Tu mie sa nu mi te adresezi. nu am timp sa iti raspund.trebuie sa mai mergi cateva clase la scoala ca sa poti discuta cu mine.de preferat sa incepi cu cele primare. vezi ca te iau la pula razand, cu tot cu clase tale Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Aprilie 25, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Aprilie 25, 2014 vezi ca te iau la pula razand, cu tot cu clase tale nu ai tu p..a de mine. dar daca te tot crezi asa superior, da-mi si dovada. hai!uite chiar vreau sa te vad ca ai cu ce.dar jur ca daca nu esti bun te castrez si imi pun bilele la mine ..langa bobul de orez. Link spre comentariu
xoxo Reputație: 718 Postat Aprilie 25, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat Aprilie 25, 2014 si cu zarul ce faci ? Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Aprilie 25, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Aprilie 25, 2014 si cu zarul ce faci ?joc barbut cu bic.c Link spre comentariu
Angel Reputație: 244 Postat Aprilie 25, 2014 Oras:caelum et infernus Oras:caelum et infernus Partajează Postat Aprilie 25, 2014 nu ai tu p..a de mine. dar daca te tot crezi asa superior, da-mi si dovada. hai!uite chiar vreau sa te vad ca ai cu ce.dar jur ca daca nu esti bun te castrez si imi pun bilele la mine ..langa bobul de orez.De cand ai inceput cu amenintari fizice ? Te credeam mai finutza ... Esti smardoi? Link spre comentariu
xoxo Reputație: 718 Postat Aprilie 25, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat Aprilie 25, 2014 smardoi electronic, daca aude ventrino ca i-a luat asta locul, e belea! Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Aprilie 25, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Aprilie 25, 2014 De cand ai inceput cu amenintari fizice ? Te credeam mai finutza ... Esti smardoi? Cum adica smardoi?deci el care injura in ultimul hal si sta numai cu pl in gura are voie, eu daca i-am propus sa-mi dovedeasca ce poate sunt smardoi?tu gandesti ce scrii sau nu citesti inainte sa postezi? pe bune, esti un finut, incearca sa nu te mai bagi in toate discutiile. mai ales daca nu te privesc personal. daca omul chiar e cum se da, eu il astept sa posteze dovada. daca nu e, sa isi asume riscurile. "sa-mi sugi pula" poate avea si consecinte grave pentru posesorul p..i . si nu am castrat inca pe nimeni cu dintii. stii cum se spUNE "o data in viata!".te sarut! Link spre comentariu
chris73 Reputație: 3808 Postat Aprilie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 25, 2014 Jesus is coming! He looks busy! Forumul va arde ca Sodoma si Gomora Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Aprilie 25, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Aprilie 25, 2014 Jesus is coming! He looks busy! Forumul va arde ca Sodoma si Gomora si noi te iubim doctore! 2 Link spre comentariu
xoxo Reputație: 718 Postat Aprilie 25, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat Aprilie 25, 2014 Cum adica smardoi?deci el care injura in ultimul hal si sta numai cu pl in gura are voie, eu daca i-am propus sa-mi dovedeasca ce poate sunt smardoi?tu gandesti ce scrii sau nu citesti inainte sa postezi? pe bune, esti un finut, incearca sa nu te mai bagi in toate discutiile. mai ales daca nu te privesc personal. daca omul chiar e cum se da, eu il astept sa posteze dovada. daca nu e, sa isi asume riscurile. "sa-mi sugi pula" poate avea si consecinte grave pentru posesorul p..i . si nu am castrat inca pe nimeni cu dintii. stii cum se spUNE "o data in viata!".te sarut! parca tu nu sugeai pula? sau ca sa ma castrezi o bagi putin in gura? Link spre comentariu
chris73 Reputație: 3808 Postat Aprilie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 25, 2014 Inevitabil, altfel n-are cum Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Aprilie 25, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Aprilie 25, 2014 parca tu nu sugeai pula? sau ca sa ma castrezi o bagi putin in gura? pentru tine fac o exceptie. cum vrei sa te castrez cu dintii daca nu o bag in gura?dar pentru asa ceva merita orice sacrificiu. sa te vad, ce mai esti dupa aia fara ea?!dar vezi sa nu te opui cand iti spun sa o scoti din gura. nu am cum sa-o musc daca e la tine in gura. fi mai solidar. 1 Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Aprilie 25, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Aprilie 25, 2014 Am zis eu ca nu puteti fara randunica )))) Randunico, deschide un topic cu programul tau zilnic.Cand te trezesti, ce papi la dicul dejun...inviorarea de dimineata...masa de pranz...futaiul de la ora 15...futaiul d ela ora 17 ) cina ( ceafa de poc cu cartofi prajiti naparat) , daca mai alergi seara...si neaparat futaiul de seara...si fac pariu ai cativa "pretendenti" care vor sta 24 de ore ( si cand dormi tu) sa scrie pe topicul ala ))) PS- xoxo nici nu mai iese cu cainele in parc de focul tau, sa nu cumva sa scrii ceva si sa piarda:)) te iubeste maaxxxiiimmmmm ) Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Aprilie 25, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Aprilie 25, 2014 sunt dezordonata. am programul la fel de neregulat ca ciclul.nu mananc dimineata pentru ca dorm, seara nu dorm pentru ca ma joc cu microfonul, sex fac o zi da una nu, ceafa de porc am voie doar joia cand sunt in program...as face un topic in care sa spun ca m-as fute pe o mie de euroi, dar nu stiu la ce sectiune :laugh2 . o vrea Pisi sa ma lase direct la top?sau face vreun subforum mega top special pentru eu? :laugh2..indiferent ce ar fi in mod cert trebuie sa fac eu cumva sa educ putoii care vorbesc urat. ma fac profa lor de bune maniere. Link spre comentariu
deep river Reputație: 410 Postat Aprilie 25, 2014 Oras:Dincolo de nori Oras:Dincolo de nori Partajează Postat Aprilie 25, 2014 . ma fac profa lor de bune maniere. Asta după ce înveți să "scri". Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Aprilie 25, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Aprilie 25, 2014 Asta după ce înveți să "scri".desteptule care este tu destept, sa moara fetili de nu ti-e ciuda mare ca stie eu sa scrie. :laugh2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum