Sari la conținut

Bruneta 0769002521

Postări Recomandate

• Proffmod a schimbat titlul în Bruneta 0769002521
Reputație: 1491
Postat

Prețurile mele ! ✨ 
200/finalizare , ( poate fi doar corporală sau în prezervativ) 
 400 o oră / 2 finalizări 
Servicii:🥵
Sex oral  (neprotejat în funcție de igienă), sex normal  (doar protejat), diferite poziții, masaj de relaxare, 69 , sărutări corporale și , se acceptă limbi în pasasica mici fantezii ! 💋 ( fac și  deplasări! Pentru deplasare 1h este 600 de lei ) 
Nu accept cu bile sau accesorii ! Nici în stare de ebrietate! ( NU MĂ SĂRUT PE GURĂ /NU FAC FINALIZARE ORALĂ NICI FACIALĂ ȘI NICI ANAL)

• Like 1
  • Mersi 1
Reputație: 5048
  • Telefon: 1234567890
  • Oras:constanta
  • Telefon: 1234567890
  • Oras:constanta
Postat
Acum 1 minut, mihaita2020 a spus:

Prețurile mele ! ✨ 
200/finalizare , ( poate fi doar corporală sau în prezervativ) 
 400 o oră / 2 finalizări 
Servicii:🥵
Sex oral  (neprotejat în funcție de igienă), sex normal  (doar protejat), diferite poziții, masaj de relaxare, 69 , sărutări corporale și , se acceptă limbi în pasasica mici fantezii ! 💋 ( fac și  deplasări! Pentru deplasare 1h este 600 de lei ) 
Nu accept cu bile sau accesorii ! Nici în stare de ebrietate! ( NU MĂ SĂRUT PE GURĂ /NU FAC FINALIZARE ORALĂ NICI FACIALĂ ȘI NICI ANAL)

Adineauri am copiat si eu mesajul ei sa il plantez aici 😁

• Haha 1
Postat

Eu am vizitat o este ce trebuie. Recomand oral bun, discutie decenta, o fată extraordinară. Pozele sunt 100% reale 

• Oras:Constanta
Postat

Am vizitat o eu , săptămână trecută . Pozele sunt 100% reale , o fată cu forme bune , sâni frumoși și rotunzi , un cur de milioane . Botoxata discret, gene , mani - pedi impecabile . M-a primit într o lenjerie roșie frumoasă , din 2 piese, cu ceva jartele, arăta beton pe ea , atitudine buna , o Terea cat sa ne cunoaștem , venisem dusat de acasă și am trecut direct la acțiune . Câteva atingeri , m-a întrebat cum doresc oralul și a început timid, după care calitatea a crescut treptat , fără atenție la sateliți decât după ce am solicitat eu asta, trecem în 69 și se pare că i-a plăcut, a început să sugă mai bine, gemete , pare că asta a aprins scânteia. 

Montez balonul și sincer aveam in cap doar pozitia capră, unde după câteva minute de pompat am capitulat , satisfăcut de experiență. 

Singurele minusuri pe care cred că le are este că în cazul programărilor de o finalizare de exemplu nu prea ai timp de nimic ( alocă maxim 20 minute ) . Mi-a zis că partea asta de preludiu e valabilă doar la programările de o ora minim . I-am spus de forum, a zis că știe dar că nu își dorește să fie activa aici din diferite motive personale . 

Pentru servicii și felul în care arată o recomand , însă sa știți de la început că programarea la ea este de genul " mă anunți cu 5 minute înainte să ajungi " . Nu este ceva stabil, e tipic Publi24

Pentru o vizită merită, e o fată frumoasă, dezghețată și probabil în funcție de chimie pot ieși experiențe bune / foarte bune . 

Eu am contactat o in jur de ora 23:00 , zicea că rămâne până dimineața însă uneori lucrează și ziua . Spor

• Like 2
Reputație: 1642
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

În concluzie e frumoasă dar cam ‘ fastă’ 😅

Postat

Exact ! De asta cred că se limitează doar la Publi24 și nu dorește să acceseze forumul . Am uitat sa specific în postare , 200 finalizarea iar o oră este 400 . Nu are nimic extra 

• Like 1
Postat

Salutare

Am dat din întâmplare peste anunțul ei,pe pub24,analizând pozele Ioanei ( are 9-10 ne fotoshopate ) am decis sa îi scriu,convins că este ce trebuie.

Fiind seara târziu,am primit repede răspuns,dar și confirmare video,un lucru de apreciat.

200 fin 

400 1h

Oral p/n

Normal P

Atingeri și sărutări corporale

Masaj la ora

Nu face CIM sau anal

Locație lux campus.

Ptr cine nu o cunoaște pe Ioana,este o domnișoară frumușică foc,cam 1,73m și 55-58 kg cu un corp apetisant,țâțele o superbitate,talie subțirică și cur sexi 1️⃣0️⃣

După un dus scurt si o discuție extrem de degajata,de pe canapea am ajuns in dormitor,patul extrem de bine fixat,cu saltea buna,fara să scârțâie,lenjerie curata.

O mică hârjoneală in pat,cu pupici,mângâieri și îmbrățișări,de ambele părți,cocoșul era deja drept și excitat maxim. Am lăsat-o să-și facă damblaua și a început cu un oral bine executat,umed cu saliva,mama ce bine o suge fata asta,gemea încet și asta mă excita tare.

Mă jucam cu degetele încet la pizda ei mica,care între timp se umezise.Ii place foarte mult să facă sex oral și probabil de aceea se umezise.

Ne oprim,montează un prezervativ pe junior și începem acțiunea în lot,se simte bine,până intra toată încet,apoi ne sincronizam și iese ceva foarte plăcut,cu un dute-vino excitant,este mica și strâmtă,asta te face sa te excite tare mult.

Nu mai rezist mult și explodez in prezervativ,victorios fug la baie,mă igienizez,apoi trece și ea pe la baie,fumam cate o țigară,apoi folosim apa de gura abundent și reîncepem acțiunea,tot cu un oral umed și susținut,cu puțin Deep.

După câteva minute de supt plăcut,cer să pună un prezervativ și începem cu poziția căpriță,eu in picioare la marginea patului.Vedere superbă a curului f sexi,pizda mica,rasa recent,cu labii mici.Duce mult că îi place să se fută,se ondula și se sincroniza odată cu mine.

Per total o experiență plăcută,memorabila 1️⃣0️⃣

Achitat 400 la început,am plecat fericit și am zis să împărtășesc cu voi experiența mea de aseară târziu.

• Like 1
  • Oras:Nowhere
  • Oras:Nowhere
Postat
Acum 45 minute, Pylate1 a spus:

Salutare

Am dat din întâmplare peste anunțul ei,pe pub24,analizând pozele Ioanei ( are 9-10 ne fotoshopate ) am decis sa îi scriu,convins că este ce trebuie.

Fiind seara târziu,am primit repede răspuns,dar și confirmare video,un lucru de apreciat.

200 fin 

400 1h

Oral p/n

Normal P

Masaj la ora

Nu face CIM sau anal

Locație lux campus.

Ptr cine nu o cunoaște pe Ioana,este o domnișoară frumușică foc,cam 1,73m și 55-58 kg cu un corp apetisant,țâțele o superbitate,talie subțirică și cur sexi 1️⃣0️⃣

După un dus scurt si o discuție extrem de degajata,de pe canapea am ajuns in dormitor,patul extrem de bine fixat,cu saltea buna,fara să scârțâie,lenjerie curata.

O mică hârjoneală in pat,cu pupici,mângâieri și îmbrățișări,de ambele părți,cocoșul era deja drept și excitat maxim. Am lăsat-o să-și facă damblaua și a început cu un oral bine executat,umed cu saliva,mama ce bine o suge fata asta,gemea încet și asta mă excita tare.

Mă jucam cu degetele încet la pizda ei mica,care între timp se umezise.Ii place foarte mult să facă sex oral și probabil de aceea se umezise.

Ne oprim,montează un prezervativ pe junior și începem acțiunea în lot,se simte bine,până intra toată încet,apoi ne sincronizam și iese ceva foarte plăcut,cu un dute-vino excitant,este mica și strâmtă,asta te face sa te excite tare mult.

Nu mai rezist mult și explodez in prezervativ,victorios fug la baie,mă igienizez,apoi trece și ea pe la baie,fumam cate o țigară,apoi folosim apa de gura abundent și reîncepem acțiunea,tot cu un oral umed și susținut,cu puțin Deep.

După câteva minute de supt plăcut,cer să pună un prezervativ și începem cu poziția căpriță,eu in picioare la marginea patului.Vedere superbă a curului f sexi,pizda mica,rasa recent,cu labii mici.Duce mult că îi place să se fută,se ondula și se sincroniza odată cu mine.

Achitat 400 la început,am plecat fericit și am zis să împărtășesc cu voi experiența mea de aseară târziu.

Salut ... Se pare că este inactiva,când ai fost la ea? 

Postat
2 hours ago, taptofuck said:

Salut ... Se pare că este inactiva,când ai fost la ea? 

Aseară târziu.Stiu că lucrează și noaptea,probabil doarme.

Când vezi că este activa pe publi scrie-i.

Postat

Eu i-am scris pe Nr ăsta 0729438803,îl are în anunț,acum am văzut că este altul.

Fata este ce trebuie.

Postat
Acum 4 ore, Pylate1 a spus:

Salutare

200 fin 

400 1h

Oral p/n

Normal P

Masaj la ora

Nu face CIM sau anal

Locație lux campus.

Intre timp am ajuns si eu la ea, dar nu mi s-a parut nimic sa ma dea pe spate. In afara ca arata foarte bine si e inalta nimic special la actiune. 
Pentru mine e de backup cand nu raspunde una din favorite

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare